הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כיצד מצביעים נגד ביבי?

מצב
השרשור נעול
ה"אנטי ביבי" זו גם כת, רק אצלכם לא אכפת לכם מה התחליף ומהן ההשלכות, "העיקר לא ביבי" מצידכם שגואל רצון יהיה ראש ממשלה
מקווה שתאכלו חרא על בשרכם.

ולמען הסר ספק, אני לא ביביסט (למרות שכן בחרתי ביבי) ואני לא הולך שבי אחרי אף אחד, אבל אני לעומת הכוזרים האלו, בוחן כל עניין לגופו.

זה בדיוק מה שכתבתי לעיל שהם הכת פה ואף יותר אובססיביים כלפיו-עליו, גם יותר ממי שהצביעו לו.
ד"ש מהקואלציה:
https://twitter.com/N12News/status/1416739851051864071?s=20
זה נראה לכם הגיוני ? שיושבים בממשלה אנשים , שיתנגדו ואפילו יקבעו איפה ישירו את התקווה בתוך ארץ ישראל ?

ותשוו לי את זה עם אוטבוסים בשבת או השקר הכי גדול בעולם הנושא של התקציבים לאברכים.

למה שלא יהיו אוטובוסים בשבת?
לא נכנס לדיון הזה עכשיו , אני רק אומר שלעשות השוואה בין חבורת אנשים שמבקשת שלא יהיה אוטובסים בשבת , לבין חבורת אנשים שאוסרת לשיר התקווה באיזורים מסויימים בארץ וטוענים שזה עלול לגרום להתלהטות הרוחות (משמע מלחמה) .

נניח שאתה חושב ששני הגורמים האלה הם לא בסדר איך אפשר להשוות ביניהם ?
אחד חושב אחרת מימך , לדעתו שבת היא יום קודש וצריך לשמור על הססטוס הקיים או אפילו להחמיר לא נכנס לזה , לבין האחר שהוא בעצם אומר לך שמע אין לך זכויות קיום פה וזאת לא המדינה שלך ותיזהר .

השתגעתם .....

ודרך אגב אני נגד עלייה להר הבית , ולא רואה בהמנון או משהו כזה כמשהו חשוב בכלל .

תלוי איפה.
למה שכן יהיו אוטובוסים בבני ברק? בבית שמש?
יהיה טעות להיכנס לדיון הזה .
אני מבין שיש אנשים שרוצים צנוע ויש אנשים שרוצים פרוץ , זה לא נכון יהיה להיכנס לדיון הזה .

הדיון הוא שיש אנשים שלא רוצים אותך פה , וזה הדיון המרכזי.
הצורת חיים שהיא לחלק נוחה יותר ולחלק פחות זה אני מבין שיש 2 צדדים למטבע וצריך ללמוד לחיות עם זה . אבל זה שנכנסה למגרש קבוצת אנשים שלא רוצה שתחיה פה , זה משהו שלא היה וזה הדבר הכי מסוכן שיכול להיות.

לבוא עכשיו ולהיכנס לדיונים שזה טוב שליברמן או מרץ או העבודה בקואצליה כדאי שילמדו את החרדים או בשביל שיהיה זכויות ללהטב , או שזה לא טוב וצריך שיהיו את החרדים שישמרו על המסורת והיהדות - זה דיון שלא צריך להיכנס אליו , יש פה גורם הרבה יותר חשוב כרגע אם יהיה זכויות ללהטב , ואם יהיה אוטובסים בשבת או לא .

יש פה גורם שלא רוצה אותנו פה ! ! ! תתעוררו ! לא משנה לו אם אתה הומו / חילוני / חרדי / מסורתי .

להפוך את הדיון גם ביבי היה עושה ? לא רלוונטי ! כי אז גם ביבי לא בסדר ! והוא כרגע לא בראש , מה גם שיש הבדל אם האדם הזה נמצא בתור שחקן מפתח שיכול לקבוע ולקבל הכל , או בעמדה שהוא לא קובע ולא מקבל כלום .

זה נראה לכם הגיוני ? שיושבים בממשלה אנשים , שיתנגדו ואפילו יקבעו איפה ישירו את התקווה בתוך ארץ ישראל ?
זה אמיתי מה שכתוב שם??? לי לא נראה הגיוני בכלל, אני מעדיף לשמור שבת כל החיים מאשר החרא הזה (ואני חילוני גמור שאוכל בייקון עם גבינה ביום כיפור)

ה"אנטי ביבי" זו גם כת, רק אצלכם לא אכפת לכם מה התחליף ומהן ההשלכות, "העיקר לא ביבי" מצידכם שגואל רצון יהיה ראש ממשלה
מקווה שתאכלו חרא על בשרכם.

ולמען הסר ספק, אני לא ביביסט (למרות שכן בחרתי ביבי) ואני לא הולך שבי אחרי אף אחד, אבל אני לעומת הכוזרים האלו, בוחן כל עניין לגופו.
אנשים שפועלים וחושבים רק מהפוזיציה שלהם ועם הסלט שיש להם בשכל אחריי שהינדסו להם אותו עם גלידות שרה צוללות ורינה מצליח.

לגבי הקואלציה הטריה, רק חיזק לי את הקוו מחשבה הפוליטי שלי - לבחור ברע במיעוטו.
אני חילוני שסולד מפרימיטביות דת וכו, אבל אני מעדיף חרדים בקואלציה והמשך של הסטטוס קוו הדתי בישראל פי כמה וכמה מאשר אוייבים בקואלציה (שהם אגב פרימיטיבים ודתיים באותה מידה פשוט במקום רבנים מועצת השורא.)

זה אמיתי מה שכתוב שם??? לי לא נראה הגיוני בכלל, אני מעדיף לשמור שבת כל החיים מאשר החרא הזה (ואני חילוני גמור שאוכל בייקון עם גבינה ביום כיפור)
אמיתי.
והממשלה הזאת רק בת חודש.
הנזקים שהיא תעשה בשנה הקרובה אם תשרוד יהיו איתנו לעד.

ככה זה רק לא ביבי, כפי שאמרנו כת.

לגבי הקואלציה הטריה, רק חיזק לי את הקוו מחשבה הפוליטי שלי - לבחור ברע במיעוטו.
אני חילוני שסולד מפרימיטביות דת וכו, אבל אני מעדיף חרדים בקואלציה והמשך של הסטטוס קוו הדתי בישראל פי כמה וכמה מאשר אוייבים בקואלציה (שהם אגב פרימיטיבים ודתיים באותה מידה פשוט במקום רבנים מועצת השורא.)

למה הדיכוטומיה הזו? הרי אפשר להקים ממשלה בלי אלה ובלי אלה.
הנדסת תודעה או לא, הליכוד עובדתית לא מוכן לוותר על קואליציה בלי החרדים מאז 2015. לפי השקפת העולם שאתה בעצמך מציג (חילוני סולד מדת), התוצאה האופטימלית עבורך היא כזו בה הליכוד מתגמש, כי בכל קונסטלציה אחרת מקבלים או קואליציה עם חרדים או קואליציה עם מוסלמים (או גם וגם רחמנא ליצלן). במילים אחרות - הליכוד מעדיף לדבוק בדברים שפחות חשובים לך ואפילו דברים שאתה מתנגד להם, מאשר בדברים שכן חשובים לך. אני רק מקווה שאתה מאותת להם איכשהו שאתה לא מרוצה מזה.

הרי אפשר להקים ממשלה בלי אלה ובלי אלה.
אתה בטוח? אני זוכר שאבירי הדמוקרטיה הבטיחו לעולם לא לשבת עם הרודן מבלפור. אז איך?
הליכוד עובדתית לא מוכן לוותר על קואליציה בלי החרדים מאז 2015
מן הסתם, הם השותפים הקואלציונים הכי נוחים. קחו תקציבים ותשמרו על משמעת קואלציונית ולא תשמע מהם עד לבחירות

מן הסתם, הם השותפים הקואלציונים הכי נוחים. קחו תקציבים ותשמרו על משמעת קואלציונית ולא תשמע מהם עד לבחירות
מה לעשות שהם היחידים ששומרים על הסטטוס קוו ולא מחפשים הרפתקאות ומלחמת דת, בשונה מהליבירליים שחרטו על דגלם להילחם ולהציק בכל מה שקשור לסטטוס קוו דת ומדינה והכפייה החילונית היא הכפייה דתית החדשה, אך כמובן ששומרים בקנאות על האיסלם הרדיקלי ולא יעיזו לגעת בו אלא להיפך.

אני מבין שחזרנו לשקר, אתה הרי פשוט חוזר על אותם טיעונים שמופרכים בכתבה. הכסף לא עובר לשליטת האוכלוסיה הערבית. להחליט לאן ינותב הכסף זה לא שליטה, יש הר של בירוקרטיה ביניהם - מגבלות, אישורים, פיקוח מתמשך ושקיפות. איך אתה מחליט שזה עובר לגורמי פשיעה וטרור? בלי הוכחה אלו סתם דעות קדומות.

בדרך למשבר קואליציוני? חכ אלחרומי מרעמ דורש שמנכל רשות הבדואים יועבר מתפקידו ובמקומו ימונה אדם אחר - חדשות רוטר

בדרך למשבר קואליציוני עם רע"מ?
פרסמנו בגל"צ כי ח"כ סעיד אלחרומי מבקש/דורש כי יאיר מעיין, מנכ"ל רשות הבדואים (שהועברה ממשרד רה"מ למשרד הרווחה לדרישת רע"מ) יוזז מתפקידו ובמקומו ימונה אדם אחר. בין אלחרומי למעיין יש סכסוך, בין היתר בגלל צווי ההריסה שחולקו בביר אדג', הכפר של אלחרומי

*** זה חלק מימה שכתוב שם

אתה קולט מה נאמר פה ? מה יבין זה שבא אחריו במידה וכן ?
אני כותב שוב שים לב למה שכתוב זה פשוט בדיחה ---- בין אלחרומי למעיין יש סכסוך , בין היתר בגלל צווי ההריסה שחולקו בביר אדג' בכפר של אלחרומי .

ממש יעזור בירוקרטיה - שכל אחד מבין שאם הוא נכנס לתפקיד אסור לו לעשות דברים שמזיקים לחברי רע"מ או למקורבים שלהם , אחרת אתם מסתכנים בפיטורים אין תהילה אין כבוד ונגמרת המשכורת .

הכל פה פארטיה אחת גדולה , עושים דברים כאילו רשמיים שמאחורי הקלעים כולם יודעים מה חוקי המשחק .
עדכון - אולטימטום של אלי אבידר (מי זה?) אם לא התמנה לשר אעשה בעיות עם התקציב .

ושוב פעם הגענו לסיטואציה שפוליטקאי סוחט ומשחד את המערכת בשביל תפקיד עבורו - עוד שבוע זה יעבור לא נדע לא נזכור , אבל איפה טובת המדינה ? רק טובות אישיות? רק שהממשלה תשרוד מצד הממשלה , ומצידו רק תיתנו לי תפקיד .

אלה לא אנשים שיכולים באמת לדאוג לנו .

אני מרגיש שהעם דורש שאני יהיה בשלטון , אבל מטעמי ענוה וצניעות אני לא רואה לנכון לעשות את זה , עמכם הסליחה.

אלי אבידר הקוף של ליברמן רק שהקופה הקודמת פאינה קרישנבאום קיבלה 10 שנות מאסר והבוס ליברמן לא הצליח להציל אותה, אז אבידר למד את הלקח ושמר מרחק מהבוס בנושא הכספים.

אגב יש הסרטה של אבידר מקבל את אביר יקיר השלטון על המלחמה בשחיתות בטענה לעיני המצלמות כי כל השרים המיותרים זאת שחיתות שלטונית ושוחד לחברי כנסת בעד הקואליציה. ומי שיגיד שאבידר קיבל תיק חשוב וכו' שר המודיעין לא מקבל מושב בקבינט בקיצור אין לו שום משמעות.

נ.ב קוף הכוונה לפרייאר שמלכלך את הידיים במקום הבוס והוא זה שישב בכלא.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית