נק' מוניטין:
4,629
- 6,100
- 4,617
- בבית
רק המצביעים שלו אובססיביים אליו.בהחלט, כמו שאנחנו רואים גם שהוא לא בממשלה אתם עדיין באובססיה עליו. בהחלט כת!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רק המצביעים שלו אובססיביים אליו.בהחלט, כמו שאנחנו רואים גם שהוא לא בממשלה אתם עדיין באובססיה עליו. בהחלט כת!
מסתבר שיש כאלה שלא הצביעו לו ועדיין יותר אובססיביים עליו.רק המצביעים שלו אובססיביים אליו.
מסכים בהחלט, העניין ש"רק לא ביבי"זם זו כת בדיוק באותה מידה כמו שאפשר לראותביביזם זה כת.
בדיוקאצלכם לא אכפת לכם מה התחליף ומהן ההשלכות, "העיקר לא ביבי" מצידכם שגואל רצון יהיה ראש ממשלה
גבול?
תשים לי קנגרו ענק מול ביבי בבחירות אני בוחר בקנגרו.
זה נראה לכם הגיוני ? שיושבים בממשלה אנשים , שיתנגדו ואפילו יקבעו איפה ישירו את התקווה בתוך ארץ ישראל ?זה בדיוק מה שכתבתי לעיל שהם הכת פה ואף יותר אובססיביים כלפיו-עליו, גם יותר ממי שהצביעו לו.
ד"ש מהקואלציה:
https://twitter.com/N12News/status/1416739851051864071?s=20
למה שלא יהיו אוטובוסים בשבת?אוטבוסים בשבת
לא נכנס לדיון הזה עכשיו , אני רק אומר שלעשות השוואה בין חבורת אנשים שמבקשת שלא יהיה אוטובסים בשבת , לבין חבורת אנשים שאוסרת לשיר התקווה באיזורים מסויימים בארץ וטוענים שזה עלול לגרום להתלהטות הרוחות (משמע מלחמה) .למה שלא יהיו אוטובוסים בשבת?
למה שלא יהיו אוטובוסים בשבת?
יהיה טעות להיכנס לדיון הזה .תלוי איפה.
למה שכן יהיו אוטובוסים בבני ברק? בבית שמש?
זה אמיתי מה שכתוב שם??? לי לא נראה הגיוני בכלל, אני מעדיף לשמור שבת כל החיים מאשר החרא הזה (ואני חילוני גמור שאוכל בייקון עם גבינה ביום כיפור)זה נראה לכם הגיוני ? שיושבים בממשלה אנשים , שיתנגדו ואפילו יקבעו איפה ישירו את התקווה בתוך ארץ ישראל ?
אנשים שפועלים וחושבים רק מהפוזיציה שלהם ועם הסלט שיש להם בשכל אחריי שהינדסו להם אותו עם גלידות שרה צוללות ורינה מצליח.ה"אנטי ביבי" זו גם כת, רק אצלכם לא אכפת לכם מה התחליף ומהן ההשלכות, "העיקר לא ביבי" מצידכם שגואל רצון יהיה ראש ממשלה
מקווה שתאכלו חרא על בשרכם.
ולמען הסר ספק, אני לא ביביסט (למרות שכן בחרתי ביבי) ואני לא הולך שבי אחרי אף אחד, אבל אני לעומת הכוזרים האלו, בוחן כל עניין לגופו.
אמיתי.זה אמיתי מה שכתוב שם??? לי לא נראה הגיוני בכלל, אני מעדיף לשמור שבת כל החיים מאשר החרא הזה (ואני חילוני גמור שאוכל בייקון עם גבינה ביום כיפור)
אבל תוכנית סינגפור.... ואיך לנצח מגפה... והעיקר שביבי הלך.הנזקים שהיא תעשה בשנה הקרובה אם תשרוד יהיו איתנו לעד.
לגבי הקואלציה הטריה, רק חיזק לי את הקוו מחשבה הפוליטי שלי - לבחור ברע במיעוטו.
אני חילוני שסולד מפרימיטביות דת וכו, אבל אני מעדיף חרדים בקואלציה והמשך של הסטטוס קוו הדתי בישראל פי כמה וכמה מאשר אוייבים בקואלציה (שהם אגב פרימיטיבים ודתיים באותה מידה פשוט במקום רבנים מועצת השורא.)
אתה בטוח? אני זוכר שאבירי הדמוקרטיה הבטיחו לעולם לא לשבת עם הרודן מבלפור. אז איך?הרי אפשר להקים ממשלה בלי אלה ובלי אלה.
מן הסתם, הם השותפים הקואלציונים הכי נוחים. קחו תקציבים ותשמרו על משמעת קואלציונית ולא תשמע מהם עד לבחירותהליכוד עובדתית לא מוכן לוותר על קואליציה בלי החרדים מאז 2015
מה לעשות שהם היחידים ששומרים על הסטטוס קוו ולא מחפשים הרפתקאות ומלחמת דת, בשונה מהליבירליים שחרטו על דגלם להילחם ולהציק בכל מה שקשור לסטטוס קוו דת ומדינה והכפייה החילונית היא הכפייה דתית החדשה, אך כמובן ששומרים בקנאות על האיסלם הרדיקלי ולא יעיזו לגעת בו אלא להיפך.מן הסתם, הם השותפים הקואלציונים הכי נוחים. קחו תקציבים ותשמרו על משמעת קואלציונית ולא תשמע מהם עד לבחירות
אני מבין שחזרנו לשקר, אתה הרי פשוט חוזר על אותם טיעונים שמופרכים בכתבה. הכסף לא עובר לשליטת האוכלוסיה הערבית. להחליט לאן ינותב הכסף זה לא שליטה, יש הר של בירוקרטיה ביניהם - מגבלות, אישורים, פיקוח מתמשך ושקיפות. איך אתה מחליט שזה עובר לגורמי פשיעה וטרור? בלי הוכחה אלו סתם דעות קדומות.