עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מציע להם סוכריות והם באים בריצהאותי מלחיץ שיש לך גישה לילדים...
🤦♂️
פתחתי פה פוסט עם שאלה לפני 24 שעות, עכשיו נכנסתי ויש 4 עמודים...חשבתי וואלה נלמד ונשכיל יש הרבה תשובות,
לא שווה את זה
ראיתי !! צודק ! אבל קראתי פאקינג 4 עמודים למי יש יותר "גדול"תמצית יפה,
אבל אם תחפש בעמוד הראשון תמצא גם תשובה בשבילך 😇
ראיתי !! צודק ! אבל קראתי פאקינג 4 עמודים למי יש יותר "גדול"
הוא ניצח אם תהית.
אתה מדבר דברי טעם.שלפי הספר כשל ב30 חזרות תורם לשיפור סיבולת שריר . 8-12 היפרטרופיה של שריר. ו0-5 כוח מירבי גיוס יחידות מוטוריות. לדעתי זה לא נכון ב100% גם 20-30 יכול לגרום להיפרטרופיה וגם 5 חזרות .
ואפשר גם לעלות בכוח ב8-12. למשל התחלתי להרים 100 קילו בנ'ץ ל9 חזרות , אחרי חודש וחצי אני עושה 11 חזרות עם 100 קילו . עליתי בכוח. . אני יכול להרים 110 ל8 חזרות . אפשר להתחזק גם בעצימות של 75-85% .
אני אישית לא מגיע לכשל כי אני עובד בלי ספוטר . בשאר התרגילים כן אבל בבנץ פרס אני עושה כמה חזרות שאני יכול ללא עזרה ומחזיר .
לא בטוח 😃 עם כל החומרים זה נהיה קטן 😃
לא בטוח 😃 עם כל החומרים זה נהיה קטן 😃
MythBustersזה מיתוס..
סייקל לא משפיע על גודל הפין..
עלול לגרום לאטרופיה של האשכים ללא pct וגם תלוי בסייקל ואורכו.
MythBusters
זה אתה שנהיה גדול...לא בטוח 😃 עם כל החומרים זה נהיה קטן 😃
צריך להלחין את זהאל תדאג בפרטי הוא יותר עבריין.
עריכה, תראה איזה מפחיד.
אני לא מבין עדיין למה אתה ממשיך לדבר בצורה כ"כ מגעילה? מה זה נותן לך? שאתה יותר "גבר?" אז זה לא. אתה מתנהג כמו ילד.אני לא מתכוון לנסוע עד לשבור כמוך. אם אתה גם לא מתכוון להגיע אז אין טעם להמשיך בדיון. יום טוב להבדיל ממך אני לא מרגיש גבר אחרי מסך מחשב
פעם הבאה שתנהל דיונים בסגנון בפורום תושעה מכאן לצמיתותהספר של קורס מאמנים יאאלה שחרר ממני ימסכן
שכנראה ב30 חזרות זה לא כשל אמיתימה ההבדל בין להגיע לכשל עי סט של 30 חזרות לכשל עי 20 אל מול כשל עי 8-12 חזרות ?