הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סוגי כשל

• פותח/ת השרשור nbaron
  • פורסם בתאריך

nbaron

משתמש פעיל
535
114
נק' מוניטין:
426
535
114
מה ההבדל בין להגיע לכשל עי סט של 30 חזרות לכשל עי 20 אל מול כשל עי 8-12 חזרות ?

@Dark Soul Omega התאמנתי עם ילדים בגינה והם מפגינים יותר בגרות ממה שהולך פה.

אל תספרו להורים שלהם.

קבצים מצורפים

• IMG_20210214_143243.jpg
    IMG_20210214_143243.jpg
    KB 142.9 · צפיות: 82
פתחתי פה פוסט עם שאלה לפני 24 שעות, עכשיו נכנסתי ויש 4 עמודים...חשבתי וואלה נלמד ונשכיל יש הרבה תשובות,

לא שווה את זה

תמצית יפה,
אבל אם תחפש בעמוד הראשון תמצא גם תשובה בשבילך 😇

שלפי הספר כשל ב30 חזרות תורם לשיפור סיבולת שריר . 8-12 היפרטרופיה של שריר. ו0-5 כוח מירבי גיוס יחידות מוטוריות. לדעתי זה לא נכון ב100% גם 20-30 יכול לגרום להיפרטרופיה וגם 5 חזרות .
ואפשר גם לעלות בכוח ב8-12. למשל התחלתי להרים 100 קילו בנ'ץ ל9 חזרות , אחרי חודש וחצי אני עושה 11 חזרות עם 100 קילו . עליתי בכוח. . אני יכול להרים 110 ל8 חזרות . אפשר להתחזק גם בעצימות של 75-85% .
אני אישית לא מגיע לכשל כי אני עובד בלי ספוטר . בשאר התרגילים כן אבל בבנץ פרס אני עושה כמה חזרות שאני יכול ללא עזרה ומחזיר .
אתה מדבר דברי טעם.
חבל שלקחת את הדיון למקומות אישיים.
אין לי ספק שאתה יודע מה את אומר.
רק תנסה לכבד ואותך גם יכבדו.

אני לא מתכוון לנסוע עד לשבור כמוך. אם אתה גם לא מתכוון להגיע אז אין טעם להמשיך בדיון. יום טוב להבדיל ממך אני לא מרגיש גבר אחרי מסך מחשב
אני לא מבין עדיין למה אתה ממשיך לדבר בצורה כ"כ מגעילה? מה זה נותן לך? שאתה יותר "גבר?" אז זה לא. אתה מתנהג כמו ילד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית