הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פיור פלטינום חוות דעת

rednose

משתמש קבוע
1,021
390
נק' מוניטין:
726
1,021
390
מישהו שמע על החברה ?
התנסה בחומרים שלה ?
אשמח לחוות דעת של שימוש.

האתר נראה בסדר גמור. מושקע איכותי.
לא שזה מעיד משהו על חברה,
מנגד יש חברות בלי אתר נורמלי כמו hg
או חברות פחות מוכרות כמו magnus והם גם עובדות סה"כ , לגבי איכות ומינון אין לדעת.

נערך לאחרונה:
היה לי אתם דווקא ניסיון טוב מאוד שנה שעברה..
אחרי שראיתי אותם על כמה חברים..
אז רצו פה חזק..היום פחות רואים אותם בשטח
אין לי מושג אבל מריח כמו חומר מקומי..לא שמעתי עליהם בפורומים בינלאומיים..
כמו שכתבו פה האתר מושקע וגם המארזים של הויאלים והחומר היה נקי בדוז ונוח להזרקה.
היה פה איזה חבר שהתלונן לאחרונה שלקח 500mg/wk סוסטנון שלהם אם אני לא טועה..ולא הרגיש את החומר...אבל הוא כתה פה פוסטים מוזרים שהחליף 4-5 ברנדים בחודש ועוד כאלה שאני לא יודע אם אני הייתי לוקח את מה שכתב עליהם ברצינות..
חוות הדעת שלי לגביהם אגב, מתייחסת למה שחוויתי איתם לפני שנה ואין לי מושג אם עכשיו הם בדוז ומספקים את הסחורה

סתם שקרנים אלה שהגיבו לטובת פיור פלטינום, כל המוצרים שלהם מזויפים וגם האתר מזוייף, האתר המקורי נסגר ב2019 והמזייפים קנו את הדומיין ומשתמשים בו

סתם שקרנים אלה שהגיבו לטובת פיור פלטינום, כל המוצרים שלהם מזויפים וגם האתר מזוייף, האתר המקורי נסגר ב2019 והמזייפים קנו את הדומיין ומשתמשים בו

מכיר הרבה אנשים שנהנים מהברנד הזה!
איזה אינטרס יש לאנשים לשקר פה?
למה הם מושקעים בחברה?! 😆

יש קישורים תמונות הוכחות אם אתה רוצה,זה שתשתמש בכמה יוזרים אתה לא תצליח לטשטש פה את הפיור שיט הזה פחחחח
מחר יצוץ בטל

קיצר אתם יכולים לבדוק לבד עם חיפוש פשוט, חברה גרמנית שעבדה בין 2014-2018 ,האתר שיש עכשיו סתם בנוי כדי לאמת את הקודים של הסחורה המזויפת, מן הסתם יש הרבה כאלה אבל אם זה יחסוך למישהו כסף אז בכיף

קיצר אתם יכולים לבדוק לבד עם חיפוש פשוט, חברה גרמנית שעבדה בין 2014-2018 ,האתר שיש עכשיו סתם בנוי כדי לאמת את הקודים של הסחורה המזויפת, מן הסתם יש הרבה כאלה אבל אם זה יחסוך למישהו כסף אז בכיף
אם היית קצת יותר גאון...היית בוודאי מבין שאתר אמין/לא אמין פעיל/לא פעיל הוא ממש לא האישיו בחברות מהסוג הספציפי הזה!
קוד אימות בחברה שלא תמצא יותר מידי אנשים בעולם ששמעו עליה
זה בערך כמו קוד אימות לפליפרז בשוק הכרמל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית