הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פיור פלטינום חוות דעת

rednose

משתמש קבוע
1,021
390
נק' מוניטין:
726
1,021
390
מישהו שמע על החברה ?
התנסה בחומרים שלה ?
אשמח לחוות דעת של שימוש.

מה הרגשת על הטורינבול שלהם ? איך אתה יודע שזה לא דיבול או וויני ?
לא שאנע בטוח שהם לא מקמבנים...לא ניסיתי אוראליים שלהם.
אבל דיבול זה לא משהו שמישהו יחליף בטיבול...כי האימפקט שונה לחלוטין..
לגבי הויני אולי כן למרות שטיבול הוא לא חומר יקר כמו פרימו למשל

לא שאנע בטוח שהם לא מקמבנים...לא ניסיתי אוראליים שלהם.
אבל דיבול זה לא משהו שמישהו יחליף בטיבול...כי האימפקט שונה לחלוטין..
לגבי הויני אולי כן למרות שטיבול הוא לא חומר יקר כמו פרימו למשל
הבנתי, כי חשבתי לתדלק את הסייקל שלי בקצת טיבול, אבל אני לא מוכן לקחת דיבול או וויני והוצע לי החברה הזו.

מאיץ בצורה קיצונית את ההתקרחות.

לגבי הייבוש, בגלל זה אני פחות מוכן לקחת אותו.

שניהם נכונים..

אני לא חושב שנתקלתי בחומר אנבולי שלא מאיץ התקרחות... במיוחד לאלה שיש נטייה גנטית להתקרחות.
אבל 8K בטורקיה משתלים לך מחדש על הראש!!

אני לא חושב שנתקלתי בחומר אנבולי שלא מאיץ התקרחות... במיוחד לאלה שיש נטייה גנטית להתקרחות.
זה נכון...
אבל יש כאלה שיותר וכאלה שפחות
וויני....אנדרול וטרן הם דיזסטר לשיער..גם דיבול וטסט במונונים גבוהים

הבנתי שפרימו, טורינבול, אנאבר ונגזרות ה19nor (פרט לטרן) מאיצות הרבה פחות.

אנדרול, דיבול, וויני, מאסטרון, טרן מחסלות את זקיקי השיער.

אני לא אשלה את עצמי שטסט' לא מאיץ, אבל בשביל זה אני עושה את הסייקל הראשון. נראה איך אני מגיב לו.

למי שיש גנטיקה להקרחה..
גם טסט סולו יכול לעשות אחלה נשירה.
יש כאלה שפחות ויש כאלה שיותר, אבל טסט' זה טסט' ואי אפשר לוותר עליו בניגוד לשאר החומרים 😉

אתה במקרה על מינוקסידיל או פרופסיה?
לא, יש לי שיער מלא אבל יש לי גנטיקה להתקרחות (סבא, אח ודודים כולם התקרחו בגיל צעיר, אבא התחיל בגיל 50+).

מתכנן לקחת ניזורל 2% במהלך הסייקל.

שמע @Stark זה מאוד מאוד תלוי
אני (וגם אחי דרך אגב) לקחתי 6 שבועות ויני בפרדימה עולה 20-30-40-40-50-50 מג וטפו טפו היו לי 0 בעיות עם השיער, כנ״ל אחי הקטן ואבא שלנו הקריח בגיל מאוד צעיר. ענין ההתקרחות הוא מאוד אידיבידואלי, לא חסר בודי בילדרים שיש להם שיער שופע.
לגביי ייבוש מפרקים אני חושב שזו תופעה שאנשים בא״ש מאוד מאוד נמוך סובלים ממה יותר, אני לא חוויתי דבר. כן קראתי על זה בפורומים ברחבי העולם, אבל זה לא תופעה אחידה לכלל המשתמשים.

מה הויני כן הוסיף לסייקל? וסקולריות, פאמפים מטורפים על גבול הכואבים (גב תחתון, ידיים ותאומים בעיקר), זה עזר מאוד עם אגירת הנוזלים כתוצאה מהטסט׳ והרבה הרבה הרבה מאוד כוח.
מבחינת תופעות לוואי לא סבלתי מלחץ דם גבוה, אקנה, התקרחות או כל דבר אחר.

זו לא המלצה ואני לא טוען כלום לגביי החומר, רק מציף את מה שחוויתי בסייקל האחרון שהיה לא ממזמן, לי אין ספק שאני אחזור להשתמש בוינסטרול.

שמע @Stark זה מאוד מאוד תלוי
אני (וגם אחי דרך אגב) לקחתי 6 שבועות ויני בפרדימה עולה 20-30-40-40-50-50 מג וטפו טפו היו לי 0 בעיות עם השיער, כנ״ל אחי הקטן ואבא שלנו הקריח בגיל מאוד צעיר. ענין ההתקרחות הוא מאוד אידיבידואלי, לא חסר בודי בילדרים שיש להם שיער שופע.
לגביי ייבוש מפרקים אני חושב שזו תופעה שאנשים בא״ש מאוד מאוד נמוך סובלים ממה יותר, אני לא חוויתי דבר. כן קראתי על זה בפורומים ברחבי העולם, אבל זה לא תופעה אחידה לכלל המשתמשים.

מה הויני כן הוסיף לסייקל? וסקולריות, פאמפים מטורפים על גבול הכואבים (גב תחתון, ידיים ותאומים בעיקר), זה עזר מאוד עם אגירת הנוזלים כתוצאה מהטסט׳ והרבה הרבה הרבה מאוד כוח.
מבחינת תופעות לוואי לא סבלתי מלחץ דם גבוה, אקנה, התקרחות או כל דבר אחר.

זו לא המלצה ואני לא טוען כלום לגביי החומר, רק מציף את מה שחוויתי בסייקל האחרון שהיה לא ממזמן, לי אין ספק שאני אחזור להשתמש בוינסטרול.
כן, אמרת לי. בגלל זה אמרתי חלק כאלה וחלק כאלה.
בסייקל ראשון מעדיף לבודד כמה שיותר פרמטרים לכן המקסימום שאני אהיה מוכן לקחת זה טיבול.

כן, אמרת לי. בגלל זה אמרתי חלק כאלה וחלק כאלה.
בסייקל ראשון מעדיף לבודד כמה שיותר פרמטרים לכן המקסימום שאני אהיה מוכן לקחת זה טיבול.

אם ללכת לפי הברו-סיינס אז כנראה שטיבול תהיה בחירה עדיפה לסייקל ראשון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית