עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני חושב שלא תהיה מסופק מסייקל של טסט סולו בטח שזה לא לגמרי סייקל ראשון שלך.כן, אמרת לי. בגלל זה אמרתי חלק כאלה וחלק כאלה.
בסייקל ראשון מעדיף לבודד כמה שיותר פרמטרים לכן המקסימום שאני אהיה מוכן לקחת זה טיבול.
מכבד את הדעה שלך, אבל הבוסט הכי רציני שאני יכול להוסיף זה lgd כי את ההרגשה עליו אני מכיר כבר.אני חושב שלא תהיה מסופק מסייקל של טסט סולו בטח שזה לא לגמרי סייקל ראשון שלך.
סארמס זה לא קריאטין וbcaa.
אבל אל תפתח איתי דיון על זה..תעשה מה שטוב לך.
אפשר במקום lgd...לשלב טורינבול או אנאבר או בולדנון...מכבד את הדעה שלך, אבל הבוסט הכי רציני שאני יכול להוסיף זה lgd כי את ההרגשה עליו אני מכיר כבר.
דקה או סטרואיד אחר זה כרגע בעייתי מהבחינה שאני לא אצליח להבחין אילו תופעות לוואי יגיעו ממי.
נב
התכנון שלי 500 מג טסט 12 שבועות (עם אפשרות הארכה ל15) ושבועיים וחצי אחרי הזריקה האחרונה טמקוסיפן לפי הפרוטוקול המוכר.
את האמת לא יודע חח . אבל עלה לי הכוח בצורה מטורפת . אבל הפסקתי באמצע כי הרגשתי כאבים בכבד עשיתי ניקוי ולא חזרתי לזה .מה הרגשת על הטורינבול שלהם ? איך אתה יודע שזה לא דיבול או וויני ?
אז זה לא נראה לי טורינבול...את האמת לא יודע חח . אבל עלה לי הכוח בצורה מטורפת . אבל הפסקתי באמצע כי הרגשתי כאבים בכבד עשיתי ניקוי ולא חזרתי לזה .
אולי דיבול מקולקלאז זה לא נראה לי טורינבול...
את האמת לא יודע חח . אבל עלה לי הכוח בצורה מטורפת . אבל הפסקתי באמצע כי הרגשתי כאבים בכבד עשיתי ניקוי ולא חזרתי לזה .
לפני 3 או4 חודשיםלפני כמה זמן זה היה?
לפני 3 או4 חודשים
אם הוא לא עלה בנוזלים זה לא דיבולאיזה מינון הרצת את הטורינבול?
עדיף תיקח סארמס אם כבר,או הRCs שגם נכללים כסארמס אבל לא באמת סארמסהבנתי, כי חשבתי לתדלק את הסייקל שלי בקצת טיבול, אבל אני לא מוכן לקחת דיבול או וויני והוצע לי החברה הזו.
40 מגאיזה מינון הרצת את הטורינבול?
40 מג
לא הרצתי לבד .היית גם על טסט אני מניח.... ?
תוך כמה זמן התחלת להרגיש כאבים באיזור הבטן?
הייתה עלייה בנוזלים ? כלומר ראית עלייה יחסית מיידית במשקל ?לא הרצתי לבד .
בשבוע ה 3
לא יכול להגיד בוודאות.מזה כי היתי במסה גם . אבל עליתי בשלוש שבועות 4 קילוהייתה עלייה בנוזלים ? כלומר ראית עלייה יחסית מיידית במשקל ?