מתלבט לגבי סייקל טרן וטסט מה להוסיף

• פותח/ת השרשור Yooval
  • פורסם בתאריך

Yooval

משתמש מתחיל
13
2
נק' מוניטין:
2
13
2
שלום חברים,
מתלבט לגבי חומרים. בן 38 סייקל תשיעי כבר, האחרון לפני אחד עשר חודשים, לרוב עשיתי טסט פלוס טרן ועובד לי מצוין אני לא אוהב עליה לא כל כך נקיה.
השנה האחרונה הייתה בעייתית בגלל הסגרים ירידה של שישה קילו וכו

רוצה להתחיל סייקל ארוך אבל רוצה קיק של כוח וגדילה בהתחלה בשביל הנשמה )😃 ויחד עם זאת לא לצבור נוזלים ולא ללכת על חומרים מסוכנים מידי.

אני מאוד אוהב את הטרן עם טסט השאלה האם להתחיל עם שילוב אחר ואז לעבור לחיטוב או ללכת על טבט וטרן ארוך עם טורינבול כמו שהציעו לי או משנו אחר

אני חושש מאקנה כי הייתה לי נטייה בכמה סייקלים שעד היום לא מבין למה חלק כן ובחלק לא. דיבול מלחיץ אותי בגלל תופעות לוואי.

בקיצור, די פתוח לרעיונות

חלילה לא סתם .... ולא דווקא עושים רע... פשוט יש מיטוסים עממים שגורמים לאנשים לפחד מהלא נודע....
טבעי לפחד ממשהו שאנחנו לא מכירים

אני אשמח לקרא על נושא של שילוב בין טרן ודקה... תכוון אותנו אולי עם יצא לקרא בעצמך....

ברשותך, מה בדיוק המחיר שאתה כל כך מפחיד אותנו ממנו ?
לא שמעתי על אף אחד שמת מזה אם זה מרגיע אותך...המחיר הוא השבתה קשה יותר של הציר..(כנראה לא משהו שמאוד מדאיג אותך אבל אחרים אולי כן)והגדלת הסיכוי לסבול מתופעות לוואי פרולקטיניות...ויש לא מעט כאלה כולל גניקומסטיה.

לא שמעתי על אף אחד שמת מזה אם זה מרגיע אותך
אני באמת שואל ממקום של לדעת , לא בקטע של להתנגח...
מה כן שמעת על זה.
כי לא שמעת שזה רע
לא שמעת שזה טוב
אז מה כן ????

בנתיים אתה זורק באוויר כל מיני מנטרות ותיאוריות מתוך הגיון שלך.

שלום חברים,
מתלבט לגבי חומרים. בן 38 סייקל תשיעי כבר, האחרון לפני אחד עשר חודשים, לרוב עשיתי טסט פלוס טרן ועובד לי מצוין אני לא אוהב עליה לא כל כך נקיה.
השנה האחרונה הייתה בעייתית בגלל הסגרים ירידה של שישה קילו וכו

רוצה להתחיל סייקל ארוך אבל רוצה קיק של כוח וגדילה בהתחלה בשביל הנשמה )😃 ויחד עם זאת לא לצבור נוזלים ולא ללכת על חומרים מסוכנים מידי.

אני מאוד אוהב את הטרן עם טסט השאלה האם להתחיל עם שילוב אחר ואז לעבור לחיטוב או ללכת על טבט וטרן ארוך עם טורינבול כמו שהציעו לי או משנו אחר

אני חושש מאקנה כי הייתה לי נטייה בכמה סייקלים שעד היום לא מבין למה חלק כן ובחלק לא. דיבול מלחיץ אותי בגלל תופעות לוואי.

בקיצור, די פתוח לרעיונות
טסט פרופ, טרן אצטט, וסופרדרול (במינונים המתאימים לך ולתקופות שאתה מורגל בהן) היה אחד הסייקלים הנהדרים בחוויה האישית שלי.

איזה מינונים הרצת בסייקל הזה?
לא יודע אם כמה שהרצתי חשוב עכשיו. זה מאוד אינדיבידואלי. באותה תקופה הייתי עם החומרים של זנקו, משום שידעתי בדיוק מה אני מקבל.
אני מודה שהקושי העיקרי שהיה לי הוא תופעות הלוואי של הטרן. האצטט של זנקו מאוד מורגש, אבל לצערי גם ה-Tren caugh בהזרקה וההזעות בלילה, כמו גם השינה הבלתי רציפה. מצד שני, תוצאות מטורפות (אני לא צריך לספר לל מה זה טרן אצטט אמיתי...).
סופרדרול מאוד מיוחד. זה בעצם מסטרון עם מטיל (כדי לעבור מעבר ראשון בכבד)... משום מה זה הפך אותו למאוד מהיר בפעולות שמסטרון מעביר. הווה אומר שבמקום להרגיש את התופעות של מסטרון רק על אחטז שומן נמוך מאוד ועל משך הפרופיונט, זה מאוד עוצמתי ומאוד יבש. תוצאות מורגשות כמעט בין לילה.
וטסט זה טסט 😃

תשמע הכל פה בגדר של דיון. אני לא ניסיתי את שניהם במקביל.
אגב אני כבר לא עושה פיסיטי יותר, ולכן התופעות שלוואי של שיתוק הטסט זה לא ממש מעניין אותי. החלטית לעשות גשרים בשנים הקרובות.
בגדול אומר שוב יש המון אנשים שמשלבים טסט טרן דקה ומגיעים לתוצאות קטלניות. לא נראה לי שיש פה מישהו מהמגיבים שניסה , אני לא ניסית ולכן לא יכול לתת ביקורות יד ראשונה אלא רק מאנשים שסיפרו לי

הבעיה זה ההפחדות שרצות פה וכל אחד מנסה להשמיעי את קולו ואת ההיגיון שלו ומה שקורה בדרך נוצר המון בלבול ואף אחד לא יודע למי להאמין כבר ולמי לא.
בוא נגיד אם עשית בעצמך סייקל טסט + טרן + דקה וחווית איזה שהיא בעיה מסוימת- שתף אותו במידע ואם לא, אז ההפחדות האלו נשמעות כמו הניגון שרץ כרגע בעולם בעד ונגד חיסוני הקורונה - פייק ניוז
אני כרגע בבלאסט שכולל טרן טסט ודקה .
והאמת שהכול טוב, פעם ראשונה שאני מבצע את זה ..

כמה שבועות כבר בתוך הבלאסט? מה מטרות הסייקל בשילוב שני החומרים האלו במקביל? מינונים?

אשמח אם תשתף

כמה שבועות כבר בתוך הבלאסט? מה מטרות הסייקל בשילוב שני החומרים האלו במקביל? מינונים?

אשמח אם תשתף
אוקי דבר ראשון לא הייתי לוקח את עצמי כדוגמא אישית
אני מתחרה הבלאסט הזה הוא בעיקרון להגיע כמה שיותר קרוב ל 220 בנ'ץ פרס תחרותי
אם יפתח תחרות רוב הסכויים שהשתתף

אני כרגע בשבוע 8
התחלתי עם
750 טרן ארוך
750 טסט אנטט
400 דקה

כרגע נמצא ב 1.25 גרם טרן
1 גרם טסט
700 טרם קצר לשבוע
דקה 400
דיבול 40 מג ליום

שוב זה לא משהו שאני ממליץ
ואני כן עובד עם ליווי לגבי אימונים חומרים תזונה..

אני כרגע בשבוע 8
התחלתי עם
750 טרן ארוך
750 טסט אנטט
400 דקה

כרגע נמצא ב 1.25 גרם טרן
1 גרם טסט
700 טרם קצר לשבוע
דקה 400
דיבול 40 מג ליום

אתה רציני אתי שאתה על כמעט 2 גרם טרן שבועי?

אני כרגע בשבוע 8
התחלתי עם
750 טרן ארוך
750 טסט אנטט
400 דקה

כרגע נמצא ב 1.25 גרם טרן
1 גרם טסט
700 טרם קצר לשבוע
דקה 400
דיבול 40 מג ליום

אתה מתכוון להכניס מטיל טרן או צק דרופס ביום של התחרות ?

אני גם בלאסט עכשיו של אנטט שהפך לסלט , התחלתי עם טרן אבל ירדתי מהטרן ועברתי לדקה. ואלה כמה שכתבתי וכמה שאמרתי שטרן חומר פצצה , הפעם קרה לי משהו ואני לא מסוגל להיות איתו , לא נותן לישון בלילה ועצבים מטורפים גרמו לי לרדת מהטרן הארוך אחרי שבועיים בלבד

אני גם בלאסט עכשיו של אנטט שהפך לסלט , התחלתי עם טרן אבל ירדתי מהטרן ועברתי לדקה. ואלה כמה שכתבתי וכמה שאמרתי שטרן חומר פצצה , הפעם קרה לי משהו ואני לא מסוגל להיות איתו , לא נותן לישון בלילה ועצבים מטורפים גרמו לי לרדת מהטרן הארוך אחרי שבועיים בלבד
כל עוד אתה לא תחרותי אני חושב שעדיף ללא טרן

כל עוד אתה לא תחרותי אני חושב שעדיף ללא טרן
לא יודע עם זה קשור למתחרה אחי.
אם היתי יושב בבית ולא היה לי עומס בחיים ובעבודה יכול להיות שהיתי אוכל בלי מלח את התופעות לוואי של העצבים, לחץ ונדודי שינה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית