הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רעיונות לשיפור הפורום ומשוב - כולכם מוזמנים להיכנס

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,264
12,426
אז כדי שניישר קו אני רוצה שנהייה כנים ואם יש משהו שמפריע , לא מצא חן בעיני , מציק , דורש שיפור וכו' אתם מוזמנים לרשום פה וננסה לתקן את המצב.
סה"כ משבוע הזה (יום ראשון) , הפורום הולך לעבור פירסום מסיבי (בתקווה שאור יזיז את התחת 😃 ) , והולכים להיות עוד הרבה משתמשים בינהם חדשים ואני רוצה שנגלה סבלנות כלפיהם , לא כל אחד התחיל פרופסור ולכולכם היו שאלות של מתחילים , כמו שנאמר עוד פעמים רבות , ברגע שנראה תגובות לא לעניין והסתלבטויות מסויימות תגובות אלו ימחקו והמשתמש יקבל אזהרה בפרטי , ברגע שיחזור על כך מספר פעמים יושעה לאלתר מהאתר.
שיהיה לכם אחלה שבוע , ואל תשכחו מי בדרך להיות מס' 1 👹

לפתוח את נושא תכניות האימונים כדי שגם אחרים יוכלו להעלות תכניות אימון ולשאול שאלות לגבי תכניות אלה.
כרגע יש שם רק את התכנית למסה של לייל.

בכללי הכל סבבה אבל כדאי לשנות את הדרגות.
נגיד להשאיר את המנהל אתר, אבל להוריד דרגות כמו מפקח ומנהל כי בכל זאת, זה לא סתם עוד פורום כמו fxp ואטרף.
אפשר לעשות נגיד דרגה כזאת :"יועץ מומסך" או "מדריך חדר כושר מוסמך"

• פותח/ת השרשור
הקטע שחייבים להגדיר את הפוסט כמאמר/מידע וכו' קצת מעיק.
זה כדי שיהיה סדר בהצגת הנושאים , זה הרבה יותר נאה לעין לראות דף שמציג את כל הנושאים בצורה אחידה מאשר כל מיני סימנים קישקושים והתחלות של נושאים מוזרים.

אני גם חושב שההגדרה של הפוסט זה עניין מיותר 😣

• פותח/ת השרשור
סה"כ זה עניין של הרגל , זה חדש לכם ולכן לא נוח במיוחד.
מניסיון של אתרים קודמים זה פועל מעולה ומוסיף , כמו כן יש אפשרות בחיפוש הפורום לחפש לפי מקדם נושא מה שיעזור יותר לאנשים חדשים למצוא את מה שהם רוצים.
אנחנו נתן לזה צ'אנס לשבוע -שבועיים אם עדיין תיהיה התנגדות נגד העניין , נסיר את זה.

לפי דעתי, להשאיר את כל החברה של *צונזר**צונזר**צונזר**צונזר**צונזר**צונזר**צונזר**צונזר**צונזר*, איפה שהם נמצאים עכשיו..

אומנם הפורום זקוק לגולשים, והמטרה לעזור כמה שיותר, אבל עדיף להימנע מכל השטויות שם.

והגישה לפורום החומרים, שלא תהיה מורישת לכל אחד. למה ?.. כפי שאתם יודעים, יש המון ילדים, שחושבים שיש להם ידע בחומרים, וכו'.

יש פה חבר'ה תותחים, כמו משאין הד, דוקטי, משה וכו'. את הפורום הזה כדי להשאיר כמה שיותר איכותי 🤘

ולהימנע מפירסומו ב-fxp ושאר האתרים. עדיף קצת חברה מקצועים, מאשר ים של ילדים.

תנו לפורום זמן הוא ייגדל בגדול, הוא מופנה מאטרף אחרי הכל
סך הכל תתשתפו ותתנו לחברים 🤘

• פותח/ת השרשור
זה קיים רק במקום החץ , זו נקודה כחולה על המעטפה.

הכל נראה אחלה, רק תישמרו כמו שאתם אומרים על היתנהגות וחוקים, כי זאת באמת הדרך להצלחה
בבניית אתר. (עסק?)
וניראה מה אני יכול לעשות כאן בקשר לפיטנס נשים, נראה איך התחום הזה הולך כאן. (ראיתי יותר בודיבילדינג נשים מאשר פיטנס)

נ.ב: יש אפשרות לגולשים מחו"ל להפוך את השפה כאן לאנגלית?

נערך לאחרונה:
הכל נראה אחלה, רק תישמרו כמו שאתם אומרים על היתנהגות וחוקים, כי זאת באמת הדרך להצלחה
בבניית אתר. (עסק?)
וניראה מה אני יכול לעשות כאן בקשר לפיטנס נשים, נראה איך התחום הזה הולך כאן. (ראיתי יותר בודיבילדינג נשים מאשר פיטנס)

באמת הבעיה העיקרית בפורום של הנשים,
שאני מוכנה להשקיע לתת את הנשמה לשים כתבות מידע וכו'...
אבל הציבור, איפה הציבור???
אין מודעות לספורט הזה..כל כך חבל לי...😭

יש מודעות, תלוי איפה, וגם לא כל אחת מוכנה לחשוף את עצמה.
מה שכן בישראל זה ממש לא מפותח.

• פותח/ת השרשור
בבניית אתר. (עסק?)

לעסק זה לא יהפוך , לפחות לא בזמן הקרוב וגם אם כן תמיד נשמור פה על אובייקטיביות נטו כי רק בזה אנחנו מאמינים.
החוקים ישמרו , לא ניתן לדיבור מגעיל וילדים קטנים להשתלט על הפורום , תגובות שלא במקום נמחקות וכבר מחקנו כמה וזה אפילו קורה מדי יום..
בקשר לפיטנס נשים , עניין של זמן , סבלנות , השקעה , והרבה אהבה 😘
בקשר לאנגלית , אכן אפשר להפוך את המערכת בכניסה הראשונית לאתר תרד הכי למטה יהיה לך לבחור שפה , אך כל הנושאים והתוכן הינם בעברית ככה שזה לא ממש אקטואלי לגבי גולשים מחו"ל.

הבנתי..
בקשר לפיטנס, אני ממליץ שסנדרה קצת תפיץ את זה בחדר כושר,
אני יודע שיש שם כמה בחורות שמתאמנות, אולי הן מעוניינות להירשם ולקבל יעוץ.

בקשר לסוג פוסט לדעתי זה דווקא רעיון טוב.
יש אפשרות להוסיף מוניטין?
המערכת הזאת זכתה להצלחה בהרבה פורומים.

אל תדאגו, הפורום הזה לא יהפוך לצונזר [אני כבר מצנזר מראש], מהסיבה הפשוטה שלנו אין סנטימנטים בקטעים האלה, מי שיעשה בלאגן יעוף על הטיל ולא יחזור. מה שכן אם תראו החומר שממנו הפורום מורכב מאוד איכותי וככה נפעל שהוא ישאר. ילדי FXP ואטרף יכולים להיכנס לפה, לא נעיף אותם מראש, אבל ברגע שיתחילו פה חגיגות מיותרות העיניין יטופל במהירות, יעילות ולאלתר.

בנוגע למוניטין, אני דווקא לא בעד המוד הזה. בצונזר היה בלאגן שלם עם זה והיה "סחר במוניטין". היו מלא פוסטים על "תביאו לי מוניטין אם אתם אהבתם" וכדומה ואנשים היו עושים ספאם רציני בגלל זה.
מצד שני זה כן יכול לדרבן אנשים לעזור ולתרום יותר על מנת לקבל עוד מוניטין, אבל שוב, אני די חושש שזה יהפוך למסחרה אחת גדולה ויהיה פה בלאגן.

המטרה של הפורום היא לספק מקום נייטרלי בלי צינזור, מיסחור ובאמת לספק את הידע הטוב ביותר והנכון ביותר. מקווה שבעזרת האנשים האיכותיים פה העיניין הזה יצא לפועל כמו שהוא מראה סימנים כעת.

🤘

פאניק..אומנם יגידו"תנו מוניטין אם אהבתם" אבל סה"כ אנחנו בוחרים אם לתת מוניטין.זה מדרבן אנשים להתקדם פה,לצבור ידע כדי לצבור גם מוניטין.
אפשר להכניס פה גם משטר שלאט לאט יושרש,הודעה שמכילה "תן מוניטין אחי" תימחק.
אני חושב שזה רק ייתרום המערכת הזו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית