הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לאלה שעשו רק חיסון ראשון והלכו למכון

אלון זמיר

משתמש מתחיל
47
7
נק' מוניטין:
10
47
7
נתנו לכם להיכנס עם האישור על החיסון הראשון(המקורי של מכבי)?
או שאכפו את הדרכון הירוק ונתנו רק לאנשים עם תו ירוק להיכנס ?
אף אחד לא ניסה להיכנס עם בדיקה שלילית + אחרי מנת חיסון ראשונה ?
אני לא בא לסכן אף אחד וממילא עוד שבועיים אקבל את התו הירוק

נתנו לכם להיכנס עם האישור על החיסון הראשון(המקורי של מכבי)?
או שאכפו את הדרכון הירוק ונתנו רק לאנשים עם תו ירוק להיכנס ?
אף אחד לא ניסה להיכנס עם בדיקה שלילית + אחרי מנת חיסון ראשונה ?
אני לא בא לסכן אף אחד וממילא עוד שבועיים אקבל את התו הירוק

לא נותנים.

גם מאמנים צריכים להיות מחוסנים, זה שהחבר שלך עושה את זה לא אומר שזה בסדר. עד שיסגרו את המקום שהוא עובד בו ולא אתפלא גם אם יסגרו את כל המכונים אם יגלו שיש הפרה המונית של ההנחיות כי זה הפיתרון הכי קל במדינת ישראל שבה אף אחד לא באמת אוהב לעבוד קשה מדי כדי לאכוף הנחיות.
אז תודה לו מכל ציבור המתאמנים באופן אישי שהוא מקדם אותנו לעבר סגירת המכונים רק כמה ימים אחרי שהם נפתחו.

גם מאמנים צריכים להיות מחוסנים, זה שהחבר שלך עושה את זה לא אומר שזה בסדר. עד שיסגרו את המקום שהוא עובד בו ולא אתפלא גם אם יסגרו את כל המכונים אם יגלו שיש הפרה המונית של ההנחיות כי זה הפיתרון הכי קל במדינת ישראל שבה אף אחד לא באמת אוהב לעבוד קשה מדי כדי לאכוף הנחיות.
אז תודה לו מכל ציבור המתאמנים באופן אישי שהוא מקדם אותנו לעבר סגירת המכונים רק כמה ימים אחרי שהם נפתחו.
כשהתקשרו אליו, הוא מיד הציע להתפטר, כי הוא לא מוכן להתחסן, הם שכנעו אותו לבוא למרות הכל.
מדובר ברשת מכוני כושר, ולא משהו פרטי, ככה שאני מאמין שהרבה מאוד מכוני כושר עובדים ככה.
ואם תרצה, אתה מוזמן לדבר איתו בעצמך, אתווך בינכם.
אבל תדע לך שהוא לא פראייר בכלל, אבא שלו מדען, והוא מאוד בקיא בנושא, אז תעשה שיעורי בית לפני.

כשהתקשרו אליו, הוא מיד הציע להתפטר, כי הוא לא מוכן להתחסן, הם שכנעו אותו לבוא למרות הכל.
מדובר ברשת מכוני כושר, ולא משהו פרטי, ככה שאני מאמין שהרבה מאוד מכוני כושר עובדים ככה.
ואם תרצה, אתה מוזמן לדבר איתו בעצמך, אתווך בינכם.
אבל תדע לך שהוא לא פראייר בכלל, אבא שלו מדען, והוא מאוד בקיא בנושא, אז תעשה שיעורי בית לפני.

אני אוותר על התענוג, הדבר האחרון שיש לי כוח אליו זה להתווכח עם מכחיש קורונה.
החבר שלך והאבא המדען שלו בקיאים בעובדה שהיום נפטרו שני חולי קורונה בני 26 ו-23 ללא מחלות רקע? כי נשמע שדווקא החבר שלך צריך לעשות שיעורי בית.
האמת? זה ישמע קצת מגעיל אבל ממש לא אכפת לי מחבר שלך, אם הוא מוכן לקחת סיכון על חייו רק בשביל להיות פתית שלג שונה ומיוחד שחושב שהוא יודע יותר מכל ה"כבשים" שהולכים להתחסן ומארגוני הבריאות בעולם שנלחמים כבר שנה ללא הרף בנגיף הזה אז שיבושם לו ומאחל לו ולמשפחתו מכל הלב רק בריאות ואריכות ימים, הדבר היחיד שמעניין אותי זה שלא יסגרו לנו שוב את המכונים בגלל אנשים כמוהו כי למרות שהם מיעוט אני לא רואה שום בעיה מטעם המדינה לדפוק לנו את הצורה שוב פעם ולסגור את המכונים רק בגלל כמה תפוחים רקובים.

אני אוותר על התענוג, הדבר האחרון שיש לי כוח אליו זה להתווכח עם מכחיש קורונה.
החבר שלך והאבא המדען שלו בקיאים בעובדה שהיום נפטרו שני חולי קורונה בני 26 ו-23 ללא מחלות רקע? כי נשמע שדווקא החבר שלך צריך לעשות שיעורי בית.
האמת? זה ישמע קצת מגעיל אבל ממש לא אכפת לי מחבר שלך, אם הוא מוכן לקחת סיכון על חייו רק בשביל להיות פתית שלג שונה ומיוחד שחושב שהוא יודע יותר מכל ה"כבשים" שהולכים להתחסן ומארגוני הבריאות בעולם שנלחמים כבר שנה ללא הרף בנגיף הזה אז שיבושם לו ומאחל לו ולמשפחתו מכל הלב רק בריאות ואריכות ימים, הדבר היחיד שמעניין אותי זה שלא יסגרו לנו שוב את המכונים בגלל אנשים כמוהו כי למרות שהם מיעוט אני לא רואה שום בעיה מטעם המדינה לדפוק לנו את הצורה שוב פעם ולסגור את המכונים רק בגלל כמה תפוחים רקובים.
אני כבר לא אכנס לדיון מי צודק ומה יותר הגיוני בעיני, כמ זה אף פעם לא נגמר טוב. וכמו שאמרתי, הוא לא היה צריך לחזור, התחננו אליו.
אבל אני חושב ששיח זה דבר הכי חשוב בנושאים כאלו, אולי תשכנע אותו או שתשתכנע ממנו, אבל מה שבטוח, הדעה של שניכם תשתנה מדיון טוב.

בגלל סרבני שיח, נוצרים מלחמות דעה כמו עם החיסון.

אני כבר לא אכנס לדיון מי צודק ומה יותר הגיוני בעיני, כמ זה אף פעם לא נגמר טוב. וכמו שאמרתי, הוא לא היה צריך לחזור, התחננו אליו.
אבל אני חושב ששיח זה דבר הכי חשוב בנושאים כאלו, אולי תשכנע אותו או שתשתכנע ממנו, אבל מה שבטוח, הדעה של שניכם תשתנה מדיון טוב.

אני לא סרבן שיח, זה פשוט לא הנושא שלשמו הגבתי. שום דבר שהוא יגיד לא ישכנע אותי שהחיסון הוא לא חיוני ושהקורונה הוא נגיף אוברייטד אם הוא חושב ככה, ומנגד שום דבר שאני אגיד לא באמת ישכנע אותו להתחסן. אז חוץ מלאחל לו בריאות אני לא יכול לעשות הרבה.
מה שאותי מעניין זה שמשרד הבריאות לא יעשה עוד פעם שרירים על ציבור המתאמנים רק בגלל שיש כמה אנשים שבמפורש לפי לשון החוק לא אמורים להימצא בתוך חדר כושר, וזה שמנהלי הרשת התחננו אליו שיגיע זה רק מעיד שיש לא מעט בעלי מכונים ששמים פס על ההנחיות ואני בטוח שזאת עילה לסגירת כל המכונים בעיני משרד הבריאות. ומי יאכל אותה? כמובן, האזרח הקטן והמחוסן שרק רוצה להתאמן בשקט.

לא בגלל זה, בגלל אנשים שחושבים שהדעה שלהם צריכה להיות שוות ערך ל"דעה" של מישהו שחקר את הנושא לעומק (כל נושא)
אבא שלו מדען
מדען באיזה תחום? אם הוא לדוגמא מתמטיקאי איך זה קשור לנושא מגיפות, חיסונים וכו'?
חוץ מזה שמאז ששמעתי מרופא ש"אבקת חלבון תעזור לך לבנות שרירים אבל ברגע שתפסיק זה יהפוך לשומן" הבנתי שגם אנשים כאלה (רופאים, מדענים...) יכולים לטעות ולדבר שטויות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית