הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לאלה שעשו רק חיסון ראשון והלכו למכון

אלון זמיר

משתמש מתחיל
47
7
נק' מוניטין:
10
47
7
נתנו לכם להיכנס עם האישור על החיסון הראשון(המקורי של מכבי)?
או שאכפו את הדרכון הירוק ונתנו רק לאנשים עם תו ירוק להיכנס ?
אף אחד לא ניסה להיכנס עם בדיקה שלילית + אחרי מנת חיסון ראשונה ?
אני לא בא לסכן אף אחד וממילא עוד שבועיים אקבל את התו הירוק

לא בגלל זה, בגלל אנשים שחושבים שהדעה שלהם צריכה להיות שוות ערך ל"דעה" של מישהו שחקר את הנושא לעומק (כל נושא)

מדען באיזה תחום? אם הוא לדוגמא מתמטיקאי איך זה קשור לנושא מגיפות, חיסונים וכו'?
חוץ מזה שמאז ששמעתי מרופא ש"אבקת חלבון תעזור לך לבנות שרירים אבל ברגע שתפסיק זה יהפוך לשומן" הבנתי שגם אנשים כאלה (רופאים, מדענים...) יכולים לטעות ולדבר שטויות

שתדע שהרופאים שהאלו שחתמו על המסמך הזה של ''הקרונה מוגזמת'' בכלל לא שייכים לתחום הרלוונטי.

לא בגלל זה, בגלל אנשים שחושבים שהדעה שלהם צריכה להיות שוות ערך ל"דעה" של מישהו שחקר את הנושא לעומק (כל נושא)
אני ואתה, אני מדמיין חקרנו את הנושא באותה עומק פחות או יותר. אנחנו מקיימים שיח, וזה חשוב לדעתי. כולנו יכולים לטעות, לכן חשוב שיח פתוח בצורה מכובדת, ועם אנשים שמוכנים להודות כשהם טעו.

יש אנשים מומחים שחקרו אף הם את הנושא לעומק וסבורים שלא כדאי להתחסן, בוא נגיד שאני ואתה לא סומכים עליהם, אבל אם אנחנו מקיימים שיחה עם אדם שכן סומך עליהם, לא נוכל להגיד שדעתם לא שווה לאדם שחקר את הנושא לעומק, כי הם טוענים שהם מסתמכים על אדם כזה שכן חקר את הנושא לעומק.

אדם ממוצע רוצה לחיות בבריאות, ההחלטה הקשה אם להתחסן או לא, על פי רוב לא בא בקלות. מי שמתנגד לחיסון כנראה שמע משהו שלדעתו מצדיק לא להתחסן, עם שיח ראוי, אפשר ללמוד מה זה, והאם יש אמת בדבריו.

נכון, יש אנשים עקשנים שרוצים פשוט לשחות נגד הזרם, להרגיש מיוחדים וחכמים יותר מכולם. כמו כן יש עקשנים שפשוט שוחים עם הזרם גם כשהזרם הוא מפל לאבדון, הם לא משתמשים בהגיון, אלא בקלות נשטפים לדעת ההמונים.

אבל אני לא חושב שרוב האנשים ככה, לפחות לא מי שאני מכיר שבעד או נגד החיסון.
מדען באיזה תחום? אם הוא לדוגמא מתמטיקאי איך זה קשור לנושא מגיפות, חיסונים וכו'?
חוץ מזה שמאז ששמעתי מרופא ש"אבקת חלבון תעזור לך לבנות שרירים אבל ברגע שתפסיק זה יהפוך לשומן" הבנתי שגם אנשים כאלה (רופאים, מדענים...) יכולים לטעות ולדבר שטויות
לא יודע

יש אנשים מומחים שחקרו אף הם את הנושא לעומק וסבורים שלא כדאי להתחסן,
תביא דוגמא ל10 כאלה בצירוף עם השכלתם
אדם ממוצע רוצה לחיות בבריאות, ההחלטה הקשה אם להתחסן או לא, על פי רוב לא בא בקלות.
ההחלטה אם להתחסן מעולם לא הייתה קשה, ההורים שלי נניח לא שברו את הראש אם לחסן אותי בגיל 3-5 חודשים. תמיד היו אחוז מאוד קטן של אנשים שהתנגדו לכל החיסונים, הם בדרך כלל גם התנגדו לטיפולים מצילים חיים ותמיד חטפו ביקורת על זה.

שתדע שהרופאים שהאלו שחתמו על המסמך הזה של ''הקרונה מוגזמת'' בכלל לא שייכים לתחום הרלוונטי.
אבל יותר מרשים לייצר כותרות כשמתעלמים מהנתון שאמרת ומציינים רק שהם רופאים.

תביא דוגמא ל10 כאלה בצירוף עם השכלתם
אני לא מתנגד חיסון, אני מגדיר את עצמי סקפטי חיסון. ואת האנשים איתם אני מתיעץ לא אשתף את שמם כאן בפורום ציבורי. כשתבוא להתאמן איתי, אדבר עליהם בהרחבה.
ההחלטה אם להתחסן מעולם לא הייתה קשה, ההורים שלי נניח לא שברו את הראש אם לחסן אותי בגיל 3-5 חודשים. תמיד היו אחוז מאוד קטן של אנשים שהתנגדו לכל החיסונים, הם בדרך כלל גם התנגדו לטיפולים מצילים חיים ותמיד חטפו ביקורת על זה.
אני שמח שהחלטה הייתה קלה לכם, אני מדמיין לעצמי שאפילו לא חקרתם למה יש אנשים בכלל שמתנגדים לחיסון, בטח תמיד חשבתם לעצמך שהם דדפקים.

הסיבה לזאת אולי נעוצה בכך שאתם בקטגורית האנשים:
יש עקשנים שפשוט שוחים עם הזרם גם כשהזרם הוא מפל לאבדון, הם לא משתמשים בהגיון, אלא בקלות נשטפים לדעת ההמונים
ולכן הרגשתי שלא מתאים לי להמשיך את הדיון איתך ספציפית כאן בכתיבה, אבל אשמח לדיון מעשיר פנים מול פנים (אלא אם כן אתה חושש להידבק ממני, אחרי הכל, החיסון רק מגן ב95%, והסיכוי שיש לי קורונה עומד על 1%, אז עדיין יש לך 0.05% סיכוי לקבל קורונה ממני, ועם נלבש מסיכה זה רק ירד ל0.005%. שזה סיכון שרק אדיוט גמור יקח).

אני לא מתנגד חיסון, אני מגדיר את עצמי סקפטי חיסון. ואת האנשים איתם אני מתיעץ לא אשתף את שמם כאן בפורום ציבורי. כשתבוא להתאמן איתי, אדבר עליהם בהרחבה.
מי שאתה מקשיב להם תוכל לפרט בלי לנקוב בשמות שלהם מה הניסיון שלהם בעולם הרפואה ובעולם הנגיפים והחיסונים בפרט?

והכי חשוב תוכל להסביר לדג מת כמוני שלא פועל בהיגיון לאיזה אבדון אנחנו שוחים?

מחר אני עושה את החיסון השני, בית שמש קצת רחוק לי אבל אני אשמח מתישהו בעתיד להגיע ולקבל טיפים ממך על סקוואט

חוזר הביתה מחר, עוצר בבית שמש?
👏
מי שאתה מקשיב להם תוכל לפרט בלי לנקוב בשמות שלהם מה הניסיון שלהם בעולם הרפואה ובעולם הנגיפים והחיסונים בפרט?

והכי חשוב תוכל להסביר לדג מת כמוני שלא פועל בהיגיון לאיזה אבדון אנחנו שוחים?

מחר אני עושה את החיסון השני, בית שמש קצת רחוק לי אבל אני אשמח מתישהו בעתיד להגיע ולקבל טיפים ממך על סקוואט
זה לאו דווקא התארים שלהם, אלא הידע שהם מפגינים בעיני. חלקם רופאים, רבנים, נטורופתיים, מדענים, או גם אינסטלטור מצידי אם הוא יפגין ידע.

לא אמרתי שאתה שוחה לאבדון, כולי תקווה שהזרם זורם לגן עדן. אמרתי שגם אם הוא היה זורם לאבדון הייתה זורם איתו (סתם דוגמה לאיך אתה מסלף את דברי ומדוע אני מעדיף לחכות עם הדיון שלנו).

אל תתאמן אחרי חיסון חלילה, תחכה שהמחלה תצא לך מהדם:P:

אני רק זוכר שהוא קרא לעצמו דוקטור וכול הפורום צחק עליו כך.
אני לא אפתח נושא ישן, אני רק יגיד שלי ולמאות אנשים בארץ יש הכרת הטוב עצומה אליו. בלעדיו, כנראה שלא היה פאוורליפטינג בארץ.
ואמנם לא הכרתי את הצד הנטורופתי שלו אישית, אבל שמעתי ממספר פאוורליפטרים רציניים, שיש להם הכרת הטוב אליו גם עבור זה.

אני לא אפתח נושא ישן, אני רק יגיד שלי ולמאות אנשים בארץ יש הכרת הטוב עצומה אליו. בלעדיו, כנראה שלא היה פאוורליפטינג בארץ.
ואמנם לא הכרתי את הצד הנטורופתי שלו אישית, אבל שמעתי ממספר פאוורליפטרים רציניים, שיש להם הכרת הטוב אליו גם עבור זה.
אחי הצד הנרטופותי שלו זה אפילו לא הכי גרוע שלו ממליץ לך לעשות חיפוש קצר על כול התקרית בפורום(בעיקר כי היא מצחיקה נורא)

אחי הצד הנרטופותי שלו זה אפילו לא הכי גרוע שלו ממליץ לך לעשות חיפוש קצר על כול התקרית בפורום(בעיקר כי היא מצחיקה נורא)
אני רואה שהתעלמת לחלוטין ממה שכתבתי.

אני רואה שהתעלמת לחלוטין ממה שכתבתי.
מימה התעלמתי?
הצד הנוטרופתי שלו מגוחך והוא עמיד פנים שהוא דוקטור למשך שנים.(גם זיין את השכל על תארים שאין לו)
אם אתה מדבר על התרומה שלו לספורט שוב ממליץ לעשות חיפוש קצר כדיי להבין עוד כמה דברים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית