הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לשלב אירובי ?

Amit201298

משתמש מתחיל
197
20
נק' מוניטין:
42
197
20
שוקל 97-96 רוצה להגיע ל 80

אוכל 1850 קל ביום ועושה 2-3 אימוני fbw כבדים בשבוע

שומר על פי 2 חלבון שומן בערך כמו המשקל והשאר פחמימה

שונא אירובי שונא אבל אין לי בעיה לשלב

הבנתי שזה מיותר ולא חייב וגם ככה הלוז שלי צפןף כדי להכניס אימןני כןח

אמורה להיות תשובה חד משמעית?
זה בריא פיזית, עוזר לי נפשית, ולפעמים מאמן אותי מנטלית.
האם זה חובה? כנראה שלא תמות אם לא תבצע אירובי. כנראה.
לא אוהב להמליץ לאנשים לעשות דברים שהם שונאים,
מה שכן, אני חושב שאתה לא בהכרח שונא אירובי, אלא אתה בהכרח לא למדת לאהוב.
הליכה, קפיצה בחבל, שחייה, אופניים, ריצה מתונה, ספרינטים-
לא חסרים סוגי אירובי.
הבנתי שזה מיותר
מיותר? תלוי מטרה, כמובן.
לא חייב כלום.
וגם ככה הלוז שלי צפןף כדי להכניס אימןני כןח
אז יש או אין לך בעיה לשלב?
אני חושב שזה סתם תירוץ, אבל את זה רק אתה יודע(ואולי לא, בין אם נכון או לא).
אתה יכול לשמור את ה"כניסה" שלך לתחום האירובי לזמן פחות לחוץ... אם מגיע זמן כזה בקרוב.
בהליכה אפשר לשמוע פודקאסט או לשים מוזיקה ולהתכתב עם אנשים, אני מוצא בזה המון הנאה.
אפשר מוזיקה בלבד בכל שאר התחומים.

נערך לאחרונה:
בהליכה אפשר לשמוע פודקאסט או לשים מוזיקה ולהתכתב עם אנשים, אני מוצא בזה המון הנאה.
מחזקת !

אפשר להגיע למטרה שלי בלי אירובי ? איפה האירובי יתרום לי ?
כן
יעמיק את הגרעון - תוכל לאכול יותר על חשבון הקלוריות ששרפת \ להיות בגרעון עמוק יותר

• פותח/ת השרשור
לא אוהב להמליץ לאנשים לעשות דברים שהם שונאים,
מה שכן, אני חושב שאתה לא בהכרח שונא אירובי, אלא אתה בהכרח לא למדת לאהוב.
הליכה, קפיצה בחבל, שחייה, אופניים, ריצה מתונה, ספרינטים-
לא חסרים סוגי אירובי.

מיותר? תלוי מטרה, כמובן.

לא חייב כלום.

אז יש או אין לך בעיה לשלב?
אני חושב שזה סתם תירוץ, אבל את זה רק אתה יודע(ואולי לא, בין אם נכון או לא).
אתה יכול לשמור את ה"כניסה" שלך לתחום האירובי לזמן פחות לחוץ... אם מגיע זמן כזה בקרוב.
זה באמת תירוץ , תירוץ שיקל עלי מאוד כי אני משלב עבודה במשרה מלאה ולימודים אקדמאיים

זה באמת תירוץ , תירוץ שיקל עלי מאוד כי אני משלב עבודה במשרה מלאה ולימודים אקדמאיים
כן, וכולנו יושבים בבית עם המיליונים בבנק ורק מחכים שיגיע השעה של האימון..

תמצא איך לשלב את זה.

לא חייב אירובי.
אירובי יתן לך סיבולת לב ריאה גבוה יותר, זה לא יחטב, יחזק, ישפר אותך. זה כולה אירובי.

שנים לא עשיתי אירובי, אתה לא צריך את זה. רק לאחרונה התחלתי כדי לשפר את הסיבולת שלי.

שונא אירובי שונא אבל אין לי בעיה לשלב

כדורגל, כדורסל, טניס, שחיה, אופניים, הייקינג...אתה לא חייב לעשות אירובי קונבנציונלי בחדר כושר. פשוט תמצא פעילות כלשהי שאתה אוהב ועלית על דרך המלך. יש לך הרבה משקל לרדת ובשלב מסויים האירובי יכול להועיל משמעותית.

שנים לא עשיתי אירובי, אתה לא צריך את זה. רק לאחרונה התחלתי כדי לשפר את הסיבולת שלי.

המטרות שלך ושלו שונות באופן קיצוני. אני בספק שתכננת לרדת 16-17 קילו בשנים האחרונות. כמובן שאפשרי ללא אירובי בעזרת גרעון קלורי, אבל לאבד כ 20% ממשקל גופף רק על ידי דיאטה עבור אדם שהוא לא obese יהיה קשה בטירוף.

המטרות שלך ושלו שונות באופן קיצוני. אני בספק שתכננת לרדת 16-17 קילו בשנים האחרונות. כמובן שאפשרי ללא אירובי בעזרת גרעון קלורי, אבל לאבד כ 20% ממשקל גופף רק על ידי דיאטה עבור אדם שהוא לא obese יהיה קשה בטירוף
זה שטויות במיץ מה שכתבת.
בשביל לרדת במשקל צריך להוציא יותר קלוריות ממה שאתה מכניס.
אם אתה מרגיש שחצי שעה אימון כוח זה לא מספיק, אתה לא חייב אירובי, אתה יכול להתאמן כוח גם שעה גם 4 שעות.

באופן אישי ירדתי 5 ק"ג בחודשיים אם אני זוכר נכון. אין הבדל בין לרדת 20% ממשקל גופך ב6 חודשים או 5% בחודש וחצי. ואני משער שהוא מתכנן לקחת יותר מ6 חודשים.

עשיתי הליכה קלה חצי שעה ביום, כי התחשק לי, במיוחד בגלל שעשיתי אימונים עצימים מאוד, ולכן קצרים יחסית, אז הרגשתי שמתחשק לי לשרוף קצת יותר עם הליכה. אבל אם הייתי מוסיף קצת דאמבלים לבייספס ולחיצה צרפתית הייתי שורף את אותם קלוריות במקום אירובי.

בקיצור, אירובי זה מיומנות, מי שחפץ בזה, שיעשה את זה. זה לא חובה כדי לרדת במשקל, במיוחד אם אתה משקיע באימוני כח ואין לך זמן נוסף או חשק לאירובי.

• פותח/ת השרשור
זה שטויות במיץ מה שכתבת.
אם אתה מרגיש שחצי שעה אימון כוח זה לא מספיק, אתה לא חייב אירובי, אתה יכול להתאמן כוח גם שעה גם 4 שעות.

באופן אישי ירדתי 5 ק"ג בחודשיים אם אני זוכר נכון. אין הבדל בין לרדת 20% ממשקל גופך ב6 חודשים או 5% בחודש וחצי. ואני משער שהוא מתכנן לקחת יותר מ6 חודשים.

עשיתי הליכה קלה חצי שעה ביום, כי התחשק לי, במיוחד בגלל שעשיתי אימונים עצימים מאוד, ולכן קצרים יחסית, אז הרגשתי שמתחשק לי לשרוף קצת יותר עם הליכה. אבל אם הייתי מוסיף קצת דאמבלים לבייספס ולחיצה צרפתית הייתי שורף את אותם קלוריות במקום אירובי.

בקיצור, אירובי זה מיומנות, מי שחפץ בזה, שיעשה את זה. זה לא חובה כדי לרדת במשקל, במיוחד אם אתה משקיע באימוני כח ואין לך זמן נוסף או חשק לאירובי.
תוך 3 חודשים אפשר לרדת 15 קילו בקלות לפי הליכים דומים שחברים שלי עשו במשקלי

אבל כתבתי במפורש שאפשר לרדת רק בעזרת גרעון קלורי! ה׳ ישמור כמה קשה לקרוא את ההודעה מההתחלה ועד הסוף? זה כתוב שחור על גביי לבן.

אין הבדל בין לרדת 20% ממשקל גופך ב6 חודשים או 5% בחודש וחצי.

בטח שיש. לשמור תזונה לאורך חצי שנה כבר קשה יותר מחוד וחצי, הנה קושי ראשון. אל תשכח שקל לאבד משקל בהתחלה גם בגלל ירידת נוזלים, מוטיבציה, עדין יש לך אנרגיות...אחריי חצי שנה של דיאטה זה נהיה קשה פי אלף. אם אתה חושב אחרת כנראה שלא ירדת יותר מידי בחייך או שלא היית באחוזי שומן מאוד נמוכים.

עשיתי הליכה קלה חצי שעה ביום

אז כן עשית אירובי...מה אתה רוצה?

המטרה היא לרדת ולשמור על המשקל. ירידה איכותית תהיה בין חצי אחוז לאחוז ממשקל הגוף שלך...כלומר ב 12 שבועות אתה ״צריך״ לרדת בין 5-9 קילו.

נערך לאחרונה:
אפשר, אבל אתה תרד גם שריר.
אבל כתבתי במפורש שאפשר לרדת רק בעזרת גרעון קלורי! ה׳ ישמור כמה קשה לקרוא את ההודעה מההתחלה ועד הסוף? זה כתוב שחור על גביי לבן.

בטח שיש. לשמור תזונה לאורך חצי שנה כבר קשה יותר מחוד וחצי, הנה קושי ראשון. אל תשכח שקל לאבד משקל בהתחלה גם בגלל ירידת נוזלים, מוטיבציה, עדין יש לך אנרגיות...אחריי חצי שנה של דיאטה זה נהיה קשה פי אלף. אם אתה חושב אחרת כנראה שלא ירדת יותר מידי בחייך או שלא היית באחוזי שומן מאוד נמוכים.

אז כן עשית אירובי...מה אתה רוצה?

המטרה היא לרדת ולשמור על המשקל. ירידה איכותית תהיה בין חצי אחוז לאחוז ממשקל הגוף שלך...כלומר ב 12 שבועות אתה ״צריך״ לרדת בין 5-9 קילו.
כולכם נוטים לומר שצריך אירובי, על זה אני חולק.
אפשר, אבל זה אפילו לא נצרך.

כולכם נוטים לומר שצריך אירובי, על זה אני חולק.
אפשר, אבל זה אפילו לא נצרך.

כתבתי שבלי אירובי יהיה לו קשה, אך לא בלתי אפשרי.
אירובי בכל הנוגע לאיבוד משקל זה נטו כלי לשריפת קלוריות

בגדול אני תומך באירובי, מלבד עניין הקלוריות יש גם את עניין הבריאות.

אין לך זמן לאירובי במכון? יש עוד אלף דרכים לאירובי במהלך היום.

לעלות במדרגות ולא במעלית, להחנות את הרכב קצת יותר רחוק, ללכת למכולת ברגל וכו וכו וכו
לא חייב אירובי.
אירובי יתן לך סיבולת לב ריאה גבוה יותר, זה לא יחטב, יחזק, ישפר אותך. זה כולה אירובי.

באמת אחי, אתה חייב להפסיק לתת תשובות על פי ניסיון אישי שלך.

באמת אחי, אתה חייב להפסיק לתת תשובות על פי ניסיון אישי שלך.
זה לא על סמך נסיון אישי. נסיון אישי זה הוכחה בלבד לטענה שלי.

תסביר לי הגיונית למה אירובי זה כל כך קריטי לחיטוב.

הוא לא קריטי לחיטוב כמו שהוא קריטי לאורח חיים אורך חיים ובריאות
אני מבין שלכן הרבה כאן המליצו על אירובי, לא בשביל החיטוב, אלא בשביל הבריאות.
אני יכול להבין את זה, למרות שבמפורש כמה כתבו כאן שזה קריטי לחיטוב, וזה שטויות.

ואני גם לא בטוח עד כמה זה חשוב לבריאות. יש מינימום אירובי מאימוני כוח, וגם מינימום כוח עם אירובי.

אני לא סגור על זה, אבל לדעתי גם לבריאות הוא לא נצרך.

שבמפורש כמה כתבו כאן שזה קריטי לחיטוב, וזה שטויות.

עברתי על כל ההודעות, לא רק שלי, לא מצאתי מישהו שכתב שזה קריטי. כתבו שזה יקל על התהליך.

אני לא סגור על זה, אבל לדעתי גם לבריאות הוא לא נצרך.

ממליץ לך לקרוא מאמרים בנושא, אולי זה ישנה את דעתך.

עברתי על כל ההודעות, לא רק שלי, לא מצאתי מישהו שכתב שזה קריטי. כתבו שזה יקל על התהליך.
לא משנה, אולי טעיתי. השתמע לי שזה מה שניסית לומר. כנראה שלא הבנתי נכון.
ממליץ לך לקרוא מאמרים בנושא, אולי זה ישנה את דעתך.
תוכל לתת לי רפרנס? אני אשמח, אני אוהב לקרוא, ואת המידע שלי אני גם אוסף ממאמנים ומתאמנים רבים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית