הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

השמנה ואימונים

Agata1992

משתמש מתחיל
3
1
נק' מוניטין:
7
3
1
היי אני חייבת לקבל תשובות , בעבר הייתי בפיתוח גוף ובמשך 3 שנים לקחתי סטרואידים gh, אוסטרין, אנאבר , טי 3 , ושורפי שומן וכאלה ,הפסקתי לפני חצי שנה אפילו יותר וכיום אני נקייה , העלתי 30 קילו בגלל הפרעות אכילה , השאלה שלי היא כזאת ברגע שאני חוזרת להתאמן ולאכול נכון אני ישר מקבלת תוצאות מהירות , הפרדות, קוביות, למרות האחוזי שומן הגבוהים ואכן אני רואה התקדמות בכל יום , אומנם המשקל לא יורד מהר כמו עם הסטרואידים אבל יש לי אנשים שבמשך חצי שנה רק מורידים 10 קילו ואני מורידה אותם בכמה שבועות , האם זה בגלל שבעבר לקחתי סטרואידים או שפשוט הגוף זוכר

האם זה בגלל שבעבר לקחתי סטרואידים או שפשוט הגוף זוכר
מה זה משנה לך מה הסיבה? איך זה ישפיע על משהו בהתנהלות שלך?.

תהליך בניית השריר מחדש מושפע גם מזכרון שריר וגם משינויים גנטיים מסויימים שעברת בזמן השימוש בחומרים.
ככה או ככה,יישאר לך "יתרון" כלשהו לשנים הקרובות.

הקשר לירידה במשקל הוא די מקרי, זה או שאיבדת כרגע בעיקר נוזלים או שהרעבת את עצמך. כי לא זכרון שריר ולא שום תא בשריר שלך גורם לך להרזות,גם אם הdna עבר שיפוצים

מה זה משנה לך מה הסיבה? איך זה ישפיע על משהו בהתנהלות שלך?.

תהליך בניית השריר מחדש מושפע גם מזכרון שריר וגם משינויים גנטיים מסויימים שעברת בזמן השימוש בחומרים.
ככה או ככה,יישאר לך "יתרון" כלשהו לשנים הקרובות.

הקשר לירידה במשקל הוא די מקרי, זה או שאיבדת כרגע בעיקר נוזלים או שהרעבת את עצמך. כי לא זכרון שריר ולא שום תא בשריר שלך גורם לך להרזות,גם אם הdna עבר שיפוצים
מתי יהיה פוסט חדש בפורום סטרואידים ?

היי אני חייבת לקבל תשובות , בעבר הייתי בפיתוח גוף ובמשך 3 שנים לקחתי סטרואידים gh, אוסטרין, אנאבר , טי 3 , ושורפי שומן וכאלה ,הפסקתי לפני חצי שנה אפילו יותר וכיום אני נקייה , העלתי 30 קילו בגלל הפרעות אכילה , השאלה שלי היא כזאת ברגע שאני חוזרת להתאמן ולאכול נכון אני ישר מקבלת תוצאות מהירות , הפרדות, קוביות, למרות האחוזי שומן הגבוהים ואכן אני רואה התקדמות בכל יום , אומנם המשקל לא יורד מהר כמו עם הסטרואידים אבל יש לי אנשים שבמשך חצי שנה רק מורידים 10 קילו ואני מורידה אותם בכמה שבועות , האם זה בגלל שבעבר לקחתי סטרואידים או שפשוט הגוף זוכר

א. אכן יש זיכרון שריר, אבל אין קשר לזה שלקחת בעבר סטוראידים
ב. בלי קשר לכלום, ממליץ לך לבצע בדיקות דם מקיפות, 3 שנים זה לא צחוק ויכול שהעלייה במשקל הייתה כי לא התאוששת היטב
ג. אם בא לך, אשמח לתמונה בתקופה שהשתמשת בחומרים (אם בא לך תמחקי פנים)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית