הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תפריט של חיטוב

yaniv111w

משתמש מתחיל
29
2
נק' מוניטין:
2
29
2
BMR: 2135 (במנוחה)
התחלתי לעשות 4 אימונים בשבוע, AB שכל אחד בערך חצי שעה עד 45 דק'..
הכנתי לי תפריט, אשמח לשמוע מה אתם חושבים!

ארוחה 1: קוטג' קופסא 250 גרם, 2 פרוסות לחם קל.
ארוחה 2: 3 ביצים מטוגנות (עם כפית חמאה), 2 פרוסות לחם קל.
ארוחה 3: אורז 200 גרם לאחר בישול, 200 גרם חזה עוף לאחר טיגון, 20 גרם טחינה גולמית.
ארוחה 4: שייק חלבון.
ארוחה 5: אורז 100 גרם לאחר בישול, 100 גרם חזה עוף לאחר טיגון, 20 גרם טחינה גולמית.
ערכים (לא כולל השייק חלבון):
1,962 קל'
183 חלבון
80 שומנים
117 פחמימה

אז מה אומרים?

אה ואגב יש למישהו רעיון מה אפשר להחליף עם הקופסת קוטג' בבוקר? זה דיי בא לי ברע (כאבי בטן ולא טעים).
תודה רבה למגיבים!

נערך לאחרונה:
ממליץ לך למצוא חלופות אפשריות כי אתה הרי לא תאכל כל יום אותו הדבר, ואם כן זה ימאס לך מהר מאוד

חלופות לקוטג'? כל מוצרי החלב למינהם, יוגורוט פרו, 4 פרוסות גבנץ, גבינה צפתית וכו'

• פותח/ת השרשור
ממליץ לך למצוא חלופות אפשריות כי אתה הרי לא תאכל כל יום אותו הדבר, ואם כן זה ימאס לך מהר מאוד

חלופות לקוטג'? כל מוצרי החלב למינהם, יוגורוט פרו, 4 פרוסות גבנץ, גבינה צפתית וכו'
תודה על התשובה המהירה!
יש לך רעיונות למה אפשר להחליף מתי שימאס?

זה מאוד פשוט, תעשה לך רשימה של מאכלים שאתה אוהב ותרכיב לעצמך כמה תפריטים/חלופות - גוגל - מחשבון קלוריות

חזה עוף פעמיים ביום נשמע לי מגעיל ואני בטוח שלא תעמוד בזה לאורך זמן, אז בחלבונים יש לך דגים, בשר אדום, טונה, עוף וכו.

כנ"ל לגבי פחמימה - אורז/ ש"ש/ בטטחה/תפוח אדמה/ פיתה/לחמניה, פסטה וכו

גם בשומן הייתי ממליץ לך לגוון - אבוקדו, שמן זית, שקדים ועוד

בסדר עדיפויות שלך קודם תגיע לכמות הקלוריות, אחרי זה תגיע לכמות חלבון, המשחק עם הפחמימה ושומן פחות חשוב, רק תגיע לכמות המינימלית של שומן שזה בערך 0.6-0.8 כפול משקל גוף.

• פותח/ת השרשור
זה מאוד פשוט, תעשה לך רשימה של מאכלים שאתה אוהב ותרכיב לעצמך כמה תפריטים/חלופות - גוגל - מחשבון קלוריות

חזה עוף פעמיים ביום נשמע לי מגעיל ואני בטוח שלא תעמוד בזה לאורך זמן, אז בחלבונים יש לך דגים, בשר אדום, טונה, עוף וכו.

כנ"ל לגבי פחמימה - אורז/ ש"ש/ בטטחה/תפוח אדמה/ פיתה/לחמניה, פסטה וכו

גם בשומן הייתי ממליץ לך לגוון - אבוקדו, שמן זית, שקדים ועוד

בסדר עדיפויות שלך קודם תגיע לכמות הקלוריות, אחרי זה תגיע לכמות חלבון, המשחק עם הפחמימה ושומן פחות חשוב, רק תגיע לכמות המינימלית של שומן שזה בערך 0.6-0.8 כפול משקל גוף.

תודה רבה! מה עם בשר בקר טחון? קציצות מטוגנות או מבושלות גם הולך?

תודה רבה! מה עם בשר בקר טחון? קציצות מטוגנות או מבושלות גם הולך?
כן למה לא?
אתה יכול לחסוך בקלוריות מיותרות של שמן / חמאה / טחינה שיש לך בתפריט כדי שתוכל לאכול יותר כמות אוכל במהלך היום ויותר תחושת שובע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית