הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצות ל א.חלבון / קריאטין / מולטיוטמין / קדם אימון / שורפי שומן

הכול בראש

משתמש מתחיל
21
5
נק' מוניטין:
5
21
5
כרגע ביתי
שלום ובוקר טוב.

אני רוצה לצאת למסע קניות.
אבל כרגע עדיין מתלבט ותקוע, אני יודע שהנושא הזה שחוק בפורמים עברתי על הרבה פוסטים ועדיין לא מצליח למצוא את מה שאני צריך.
ומבקש את העזרה שלכם ומנסיונכם האישי והיכרות עם מוצרים מהחברות השונות בשוק העצום הזה של תוספי התזונה.
לצערי לא מצליח לקבל החלטה כבר שבוע.
גם בן היתר בגלל שרוב המוצרים הם ללא כשרות וישנם גם חברות שלא מככבות במיינסטרים והרבה מוצרים חדשים כך שאני מעדיף להישען על נסיונכם האישי.
יש מוצרים שכן מצאתי ואני יכלול ברשימה אשמח לקבל דעה או תחליפים גם לגביהם.
אז מה אני מחפש בעצם:

1: אבקת חלבון - עדיפות לזולה, כמה שיותר חלבון ולא משנה מקור החלבון *כמה שיותר חומצות אמינו bcaa בסוקפ, ללא סוכר, כשרויות K חו"ל גם הולך.

2: מולטיוטמין - ללא ברזל וללא ג'לטין ממקור חזיר וכו' שלא מכיל שאריות של צדפות וכדומה, כמה שיותר מינירלים ואם יש בו אבץ ומגנזיום אז עדיף כבר שיכיל בכמות גבוהה, עדיפות למנת הגשה של כדור 1 או 2, K.

3: קריאטין - שמתערבב בקלות וללא טעם. לא אכפת לי מהמחיר אשמח לקבל המלצות ובמה אתם אישית משתמשים.

4: קדם אימון - לאימוני כח. אשמח להמלצות מנסיונכם האישי, K.

5: אומגה - מצאתי את סופר אומגה 3-6-9 1200mg של now food ב iherb אם יש לכם משהו יותר מומלץ אני אשמח.

6: שורפי שומן - ליפו 6 בלאק אם יש המלצות לממריצים על בסיס קפאין ולמוצר טוב יותר מנסיונכם האישי אשמח מאוד.

תודה מראש.

ברכות.

נערך לאחרונה:
בדקתי את נושא הכשרות ב Myprotein Israel
כשאתה מכניס את המילה Kosher בחיפוש
זה כותב לך:

At present, none of our products can be classified as Kosher. Our range of vegetarian products are Halal suitable.
למיי פרוטאין יש את האישור של הבית דין של לונדון, וכבר דשו בנושא, וגם מייפרוטאין בארץ זה בסדר גמור.

למיי פרוטאין יש את האישור של הבית דין של לונדון, וכבר דשו בנושא, וגם מייפרוטאין בארץ זה בסדר גמור.
מישהו אמר לי שזה כשר חלב נכרי , יש מצב שהוא טעה וזה אבקת חלב נכרי ? כי חלב נכרי מי יתן כשרות ? (סתם מתעניין לא אוכל את הכשרויות האלה גם ככה)
אתה סומך על הכשרות הזאת ידוע לך מה הולך שם ? (חוץ מהנושא של אבקת חלב נכרי /חלב נכרי)

מישהו אמר לי שזה כשר חלב נכרי , יש מצב שהוא טעה וזה אבקת חלב נכרי ? כי חלב נכרי מי יתן כשרות ? (סתם מתעניין לא אוכל את הכשרויות האלה גם ככה)
אתה סומך על הכשרות הזאת ידוע לך מה הולך שם ? (חוץ מהנושא של אבקת חלב נכרי /חלב נכרי)
חבר שלי עשה בדיקה קצת מעמיקה מול החברה והבית דין של לונדון.

אין בזה חלב נוכרי, ולא יכול להיות בזה, כי זה אבקה. אבל יש בזה אבקת חלב נוכרי.
לא כל המוצרים כשרים, צריך לבדוק באתר של הבית דין קודם.

אני באופן אישי קונה את אבקת הסויה, ותמיד קניתי סויה, ככה שאין לי בעיה עם אבקת חלב נוכרי.
ואני לא קונה שום מוצרים אחרים.

חבר שלי עשה בדיקה קצת מעמיקה מול החברה והבית דין של לונדון.

אין בזה חלב נוכרי, ולא יכול להיות בזה, כי זה אבקה. אבל יש בזה אבקת חלב נוכרי.
לא כל המוצרים כשרים, צריך לבדוק באתר של הבית דין קודם.

אני באופן אישי קונה את אבקת הסויה, ותמיד קניתי סויה, ככה שאין לי בעיה עם אבקת חלב נוכרי.
ואני לא קונה שום מוצרים אחרים.
הבנתי ואז יש לך אבקת חלבון עם כשרות שהיא בעצם פרווה .
יש הבדל גדול בטעם וערבוב של אבקת חלבון סויה מול אבקת חלבון רגילה - ויש הבדל בערכים מבחינת מה חסר בזה שיש בזה מה יותר בריא וכדו' ?

• פותח/ת השרשור
יש לי די הרבה מה לומר. בראשונה תודה על כל תגובה ותגובה ולשאר חברי הפורום, ובמיוחד לך:

[QUOTE="Yuval Maimon, post: 1570044, member: 37223"Yuval Maimon[/QUOTE]

שכל תגובה שלך היא מפורטת ועניינית וכנ"ל לפוסטים קודמים שעזרו לי מאוד עד כה.

כפי שכבר הבנת אני כרגע בתחזוקה של חזה עוף אפונה ירוקה ושמן זית בהקשר לפחמימות מעט מעט מאוד (אגב דל סוכר). אני כרגע פזיז ולא סופר קלוריות מפני שאני יודע שאני בגירעון עצום למרות כל, החלטתי לשלב גם פילה דגים וגזר אפונה ירוקה ושועית וכרובית לבנה לצד ירקות בהקשר של סיבים. לפני כן לא יחסתי חשיבות לתבלינים אחרי חישוב שעשיתי לתבלינים שברשותי נדהמתי! שבהם יש מעל 140 קלוריות ל100 גרם. תאמין או לא ואני הייתי מפציץ מה שנקרא, אך לא משנה ומה שהפתיע אותי למרות כל הצלחתי להשיל כבר 5 קילו. כך שבאמת הכול תלוי ב"מכסה" שאתה מייצר לעצמך מבחינת אנרגיה כלומר : אנרגיה פושטת צורה ולובשת צורה. אני תיכף מתחיל לעבוד על תוכנית תזונה. מבחינת תוכנית אימונים יש לי 6 מחברות מלאות של לוגים ישנים כשהייתי מתאמן בזמנו - הייתי רושם כל דבר וכו גם דרגות קןשי גם מצבי רוח משקלים וכל מה שמסביב לכן נושא זה מכוסה.

תוספים שבאמת שאני צריך כרגע חלבון קריאטין וקדם אימון וכי כפי שכבר ציינתי אני מתכוון ללכת בכל הכח קדימה ולא להסתכל אחורה כלל. המוטיבציה שלי היא שחשובה לי כרגע החזה שלי תפח הכתפיים התרחבו הבטן בשלבי חזרה לנורמה אני הולך להגביר את קצב אימוני הכח ל3 שעות ביום לכן בטוח אני יצטרך את התוספים. ה"שורפי שומן" לא באמת שורפי שומן הרי כתבתי זאת כבר על בסיס קפאין, ואלה תמריצי בוקר ותו לא.. הכיבה מוגדלת וכל עוד אני לא ממלא חצי אני ב"אטרף" קדימה.

אי-אפשר להתווכח עם עובדות.

ברכות.

מוטיבציה שלי היא שחשובה לי כרגע החזה שלי תפח הכתפיים התרחבו הבטן בשלבי חזרה לנורמה אני הולך להגביר את קצב אימוני הכח ל3 שעות ביום לכן בטוח אני יצטרך את התוספים.
המוטיבציה שלך היא אחלה. אבל כמה זמן היא תחזיק? חודש, חודשיים, חצי שנה? מה יהיה אח"כ - עדיין יהיה לך כוח ל-3 שעות אימוני כוח ביום? לקחת תוספים?
תתמקד בלהפוך את השגרה החדשה שלך לקלה לביצוע, חסרת סבל ומתגמלת (בקטע שיהיה לך נחמד לאכול ולהתאמן).
תיאזר בסבלנות והתוצאות יגיעו. כרגע נשמע שאתה פזיז מאוד ואני חושש שאתה "תישרף" בהמשך אם תמשיך ככה.
אבל, יש גבול לכמה שאני יכול לכתוב פה מבלי שזה ישמע כמו הטפה. שיהיה בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
שום הטפה כלל לא להפך. אני מאמין שעד חודש כפי שציינתי בפוסטים קודמים. אני כבר ינרמל את כל התזונה שלי הן מכל הבחינות

אני מודה לך מאוד

ברכות..

עריכה: מכל מלמדי השכלתי כמובן שאני לוקח בחשובון כל תגובה ותגובה וקורא לומד ומפנים.לכן איני רוצה שאתם תחשבו שאתם סתם כותבים לקיר. האש הבוערת בעיני לא הולכת לדעוך בקרוב לסבל או הנאה מאימונים אין חשיבות בעיני מהיכן שאני בא כעת שהיא שיא השאים של ה-הייתי אומר הזנחה הבריאותית והגופנית התחתית של התחתית בעיניי...

נערך לאחרונה:
הבנתי ואז יש לך אבקת חלבון עם כשרות שהיא בעצם פרווה .
יש הבדל גדול בטעם וערבוב של אבקת חלבון סויה מול אבקת חלבון רגילה - ויש הבדל בערכים מבחינת מה חסר בזה שיש בזה מה יותר בריא וכדו' ?
יש הבדל גדול בטעם ובמרקם, אבל לי לא איכפת, זה סביל. אני קונה גם אבקה ללא טעם בכלל.

בערכים אין הבדל משמעותי, חלבון זה חלבון. אני פשוט רוצה שלא כל החלבון שלי יהיה מן החי, אני רוצה הרבה חלבון צמחי, אני לא צמחוני, אבל אני חושב שזה בריא לגוון.

לדעתי העיניין של התזונה שלך יותר מדאיג מהאובר מוטיבציה
ממה שאתה כותב נראה שהתפיסה שלך לגבי תזונה ותהליך הירידה במשקל שגויה. אתה רוצה לרדת מהר והרבה כי להגיע למצב סביר ומשם להתחיל לעבוד חכם וזה לא נכון.
מה זה אומר תחזוקה של חזה עוף ואפונה? זה הדבר היחיד שאתה אוכל?
למה אתה בגרעון עצום במקום להיות בגרעון מבוקר וסביר שיתן לך תוצאות אמיתיות שישמרו לאורך זמן בלי להרעיב את עצמך ולרדת בצורה דרסטית במשקל? זה מתכון לyo-yo diet.

אתה לא חייב עכשיו לתסף קריאטין, זה ממש לא אמור להעסיק אותך בשלב שאתה נמצא בו.

בקיצור בגדול הייתי ממליץ לשמור על המוטיבציה שיש לך עכשיו אבל לנתב אותה למקומות נכונים. לעשות את התהליך בצורה חכמה by the book אם זה גרעון נורמאלי עם ירידה איטית במשקל, תפריט מגוון וכזה שלא ישאיר אותך רעב אבל עם מעט קלוריות ככול הניתן והתעסקות בעיקר ולא בדברים השוליים כמו שורפי שומן או מטבוליזם

יש לי די הרבה מה לומר. בראשונה תודה על כל תגובה ותגובה ולשאר חברי הפורום, ובמיוחד לך:

[QUOTE="Yuval Maimon, post: 1570044, member: 37223"Yuval Maimon

שכל תגובה שלך היא מפורטת ועניינית וכנ"ל לפוסטים קודמים שעזרו לי מאוד עד כה.

כפי שכבר הבנת אני כרגע בתחזוקה של חזה עוף אפונה ירוקה ושמן זית בהקשר לפחמימות מעט מעט מאוד (אגב דל סוכר). אני כרגע פזיז ולא סופר קלוריות מפני שאני יודע שאני בגירעון עצום למרות כל, החלטתי לשלב גם פילה דגים וגזר אפונה ירוקה ושועית וכרובית לבנה לצד ירקות בהקשר של סיבים. לפני כן לא יחסתי חשיבות לתבלינים אחרי חישוב שעשיתי לתבלינים שברשותי נדהמתי! שבהם יש מעל 140 קלוריות ל100 גרם. תאמין או לא ואני הייתי מפציץ מה שנקרא, אך לא משנה ומה שהפתיע אותי למרות כל הצלחתי להשיל כבר 5 קילו. כך שבאמת הכול תלוי ב"מכסה" שאתה מייצר לעצמך מבחינת אנרגיה כלומר : אנרגיה פושטת צורה ולובשת צורה. אני תיכף מתחיל לעבוד על תוכנית תזונה. מבחינת תוכנית אימונים יש לי 6 מחברות מלאות של לוגים ישנים כשהייתי מתאמן בזמנו - הייתי רושם כל דבר וכו גם דרגות קןשי גם מצבי רוח משקלים וכל מה שמסביב לכן נושא זה מכוסה.

תוספים שבאמת שאני צריך כרגע חלבון קריאטין וקדם אימון וכי כפי שכבר ציינתי אני מתכוון ללכת בכל הכח קדימה ולא להסתכל אחורה כלל. המוטיבציה שלי היא שחשובה לי כרגע החזה שלי תפח הכתפיים התרחבו הבטן בשלבי חזרה לנורמה אני הולך להגביר את קצב אימוני הכח ל3 שעות ביום לכן בטוח אני יצטרך את התוספים. ה"שורפי שומן" לא באמת שורפי שומן הרי כתבתי זאת כבר על בסיס קפאין, ואלה תמריצי בוקר ותו לא.. הכיבה מוגדלת וכל עוד אני לא ממלא חצי אני ב"אטרף" קדימה.

אי-אפשר להתווכח עם עובדות.

ברכות.[/QUOTE]
אם אתה באמת מתכנן אימוני כוח אגרסיביים, הייתי ממליץ לך לשלם למאמן טוב במקום תוספי פלא. מאמן טוב יהיה יותר זול מכל התוספים שלך, עם יותר תוצאות.

אני ממליץ על אליהו הנקין בירושלים, וגם אני מאמן סביר באזור בית שמש.

קריאטין בלי טעם, לא צריך להיות כשר בכלל, תקנה כל חברה שתרצה.

הפרי וורקאווט הכי חזק שיש כיום זה
static labz electro
מכיל 150 מ"ג dmaa
75 מג dmaa 1.3 ו 75 מג dmaa 1.4
וכן 450 מג קפאין

DMAA לא בטוח מספיק לשימוש, מבקש להימנע מהמלצה על תוספים כאלו בפורום הזה.
אני מודע לוויכוח סביב הבטיחות, לא רואה סיבה להמליץ כרגע עד להצטברות של עוד ראיות בנושא.

לקריאה: DMAA in Products Marketed as Dietary Supplements

• פותח/ת השרשור
חברים יקרים אנא בהיזדמנות זו כשאתם מגיבים אשמח גם אם את תציינו בן היתר באילו תוספים אתם משתמשים כרגע שם המוצר + ברנד תודה.

חברים יקרים אנא בהיזדמנות זו כשאתם מגיבים אשמח גם אם את תציינו בן היתר באילו תוספים אתם משתמשים כרגע שם המוצר + ברנד תודה.

MP creatine unflavoured
Impact whey protein
Alpha male multivitamin
Natural factors magnesium citrate

אתה לא זקוק לאבקת חלבון אם אתה מצליח להגיע לכמות החלבון שהגדרת לעצמך ממזון רגיל.
זה לא ייתן לך יתרון כלשהו שאין במזון, אם כבר ההפך.

אותו דבר, מולטיויטמין לא יעניק יתרון שירקות ופירות ירקות לא יעניקו לך - אם כבר ההפך. אתה בחיטוב, צריכת כמות גבוהה יותר של פירות וירקות תעודד שובע, תוסיף לך סיבים ופיטוכימיקלים לתזונה - מולטיויטמין לא.

כדורי קפאין פשוטים, לא צריך משהו מיוחד. תתחיל ממינון נמוך יחסית כדי לא לקבל תופעות לוואי בהפתעה (2 מ"ג קפאין לק"ג משקל גוף או קצת פחות).

לא ההשקעה הכי חכמה של הכסף שלך.
אומגה 6 יש לך מספיק בתזונה שלך, כמעט בוודאות.
אומגה 9 אתה יכול להשיג משמן זית ובכמות יפה.
אומגה 3 - לפעמים לא קל להשיג, וזו חומצת שומן שאתה לא יכול לייצר לבדך לכן חשוב להשיג אותה ממקור חיצוני. אבל, אתה יכול להחליט לאכול קצת יותר דגים כמקור חלבון וככה לסגור שתי פינות בבת אחת (חלבון+אומגה 3).

אם כן החלטת לקנות תוסף אומגה 3 - הוא צריך להכיל אומגה 3 בלבד כ-EPA + DHA וזהו. לדחוף לך אומגה 6 או אומגה 9 לקפסולות אומגה 3 זה כמו למהול לך את האומגה 3 בשמן סויה או בשמן זית ולקחת לך על זה מלא כסף. שמן זית זה אחלה, אך יותר זול לקנות אותו בבקבוק וליהנות מהטעם שלו גם.

שים לב שכל מה שמשותף להמלצות פה הוא מזון > תוספים. כמעט כל דבר שריאלי להשיג ממזון, עדיף שתשיג ממזון. קריאטין למשל, פחות ריאלי להשיג ממזון.

אין דבר כזה שורפי שומן. זכור את הדיון הקודם - שריפת שומן אינה אובדן מסת שומן בהכרח. רוב התוספים שתקנה מהז'אנר הזה מיותרים לחלוטין כי גם את ההוצאה הקלורית שלך הם בקושי יזיזו. אתה מוזמן לעלות פה כל טענה חלומית שקיימת לגבי שורף שומן חוקי כלשהו ולקבל הסבר/מחקרים מדוע הוא לא שווה כלום.

סה"כ, אם תקנה את כל מה שרשום פה תשקיע לא מעט כסף.
עדיף שתשמור אותו, אולי תוסיף קצת, ותרכוש ייעוץ מקצועי בתזונה וכושר.
🙌🙌🙌🙌🙌🙌

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית