עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז כן תוכנית עם נפח גבוה תעבוד עליך יותר כי אם אתה לא מוסיף משקל למוט אז הדרך היחידה שלך ליצור עומס פרוגרסיבי זה להעלות את הנפח (שזו דרך פחות טובה להתחזק/לגדול מהדרך של הגדלת העצימות)
זה לא משנה הנסיון שלנו.
אבל אתה לא התאמנת כוח סלח לי
דדליפט לא עשית (או שהשארת את אותו משקל שנה)
בשאר התרגילים לא הוספת משקל כמו שצריך, ולא אכלת מספיק
אני לא מאשים אותך כי היו לך מגבלות, ובעיה בטכניקה
אבל ברור שאם אתה עושה תוכנית כוח ומסיבה כזו או אחרת לא עובד בעצימות הנדרשת ולא מוסיף משקל למוט
אז כן תוכנית עם נפח גבוה תעבוד עליך יותר כי אם אתה לא מוסיף משקל למוט אז הדרך היחידה שלך ליצור עומס פרוגרסיבי זה להעלות את הנפח (שזו דרך פחות טובה להתחזק/לגדול מהדרך של הגדלת העצימות)
איפה בדיון הזה דיברתי על הניסיון הפרטי שלי בתוכניות לינאריות.
וכן הוא לא משנה, לא חושב שהרבה אנשים יתקדמו כמוני.
למה נראה לך?
על מה אתה מדבר סלח לי?
דדליפט לא עשיתי לפני ה-SS, כך שהעלייה היא של 100 אחוז מהק"ג הראשון.
בשאר התרגילים הוספתי משקל בכל אימון. הגעתי מסקוואט 90 קילו חצאים ל-122 (היי בר), מפרס 55 ל-70, מבנץ' 60 ל-85 ומדדליפט 0 ל-130. עליתי 11 קילו משקל גוף בחודשיים. נכון, לא עליות מטורפות, אבל גם לא זוועתיות בהתחשב בנתונים האישיים שלי.
היית לוקח את אחת מהתשובות המוכנות שלי, היה יותר טוב.
איך אתה יכול להוסיף עומס ?
או להעלות עצימות או נפח
על מה אתה מדבר סלח לי?
דדליפט לא עשיתי לפני ה-SS, כך שהעלייה היא של 100 אחוז מהק"ג הראשון.
בשאר התרגילים הוספתי משקל בכל אימון. הגעתי מסקוואט 90 קילו חצאים ל-122 (היי בר), מפרס 55 ל-70, מבנץ' 60 ל-85 ומדדליפט 0 ל-130. עליתי 11 קילו משקל גוף בחודשיים. נכון, לא עליות מטורפות, אבל גם לא זוועתיות בהתחשב בנתונים האישיים שלי.
היית לוקח את אחת מהתשובות המוכנות שלי, היה יותר טוב.
אפשר גם שניהם, וזה גם תלוי בתדירות, ועוד דברים, אבל זה לא משנה. למה נראה לך שדרך אחת יותר טובה מהשניה? רוצה לספר משהו לבוריס שייקו?
אז עלית 11 קילו בחודשיים כמתאמן יותר מתקדם, למרות שלא סיימת את התוכנית.
מה עוד אתה רוצה?
מעניין אותי עידן, כמה התקדמת בבנץ'?
למתאמן מתחיל
שייקו היא תוכנית עם נפח מטורף ועצימות בינונית -, שמתאימה למתקדמים
MOO לא ידעתי שעסקת בפיצולים
אז אתה מרגיש שעם התוכניות האלו העלת יותר מאסת שריר?
אני מבין את לטימוס, באמת הקונצנזוס שהתפרץ לאחרונה ו"ההתקפה" על ACBD כלא מועילות היא מוזרה וקשה לבלוע אותה
לא מדברים על מתחילים עכשיו.
MOO לא ידעתי שעסקת בפיצולים
אז אתה מרגיש שעם התוכניות האלו העלת יותר מאסת שריר?
אני מבין את לטימוס, באמת הקונצנזוס שהתפרץ לאחרונה ו"ההתקפה" על ACBD כלא מועילות היא מוזרה וקשה לבלוע אותה
יוחזרו הק1ב*1ת לאלתר !
אם אתה עושה טקסס מת'וד או את התוכנית של ביל סטאר אתה כבר לא מתחיל. אחרת אתה מבזבז את הזמן.