עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה הקשר לקוביות? אתם כל כך צרי מוחין שאתם לא מסוגלים לקבל את העובדה שיש אנשים שתוכניות מאאסססההה יעבדו עליהם יותר טוב מאשר תוכניות כוח?
חיים סתם עושה מריבות הוא התקדם המון עם 5X5 ואומר שבעבר הוא התקדם יותר טוב
התקדמתי טוב יותר עם תוכניות פיצולים ו-HST מבחינת צבירת מאסה.
מה הקשר לקוביות? אתם כל כך צרי מוחין שאתם לא מסוגלים לקבל את העובדה שיש אנשים שתוכניות מאאסססההה יעבדו עליהם יותר טוב מאשר תוכניות כוח?
כמה ק"ג העלת עם כל אחת מהתוכניות ?
כמה ק"ג העלת עם כל אחת מהתוכניות ?
אלכס אני יודע שאתה אוהב את חיים
אבל הפעם אני צודק
המון מאסה, חיים סיים 85 קילו את התוכנית.
כלומר הוא התחיל 74, אז הוא עלה כמות מטורפת ב10 שנים של אימון נגיד 10 קילו.
אני מתאמן שנתיים.
והטון המגחך הזה לא לעניין. התקדמות היא התקדמות, בכל תחום. הרי לא נעשה רשימת מכולת של מה עשיתי לצד האימונים, נכון?
אני לא מזלזל בהתקדמות שלך, אתה מזלזל בה.
עלית 11 קילו בחודשיים, עלית הרבה כי גם אכלת כמו "חזיר אוריאו".
אני מאמין שעשית את HST אכלת תזונה שונה וליותר זמן.
חיים מתי אתה מסיים את החיטוב ?
נכון, אבל אנחנו מדברים כאן על למקסם תוצאות. יש לזה מבחינתי שלושה פרמטרים עיקריים: כוח, מאסה ושומן. אם תשווה את התוצאות שלי של HST ל-SS תראה שמבחינת צבירת המאסה והשומן היא הייתה עדיפה (ואולי גם בכוח, אני לא זוכר בכמה התקדמתי מבחינת משקלים). ותוכנית HST נמשכת חודשיים, כך שאפשר להשוות אותה עם החודשיים וחצי של ה-SS שלי.
סבבה, תעשו אתה ומיקי מאוס את HST.
תספר לי מתי תגיע ל90 קילו על 10 אחוז שומן.
אין בעיה.
בהצלחה בפרס 90 ל-3 חזרות.
לא אמרת שהעלת את הדדליפט מ0? עשית את זה ליניארית? כמה היה הסקוואט שלך באותו זמן?עם HST עליתי 8 קילו ונשארתי על אותו אחוז שומן.
עם SS עליתי 11 קילו וקפצתי ב-3% שומן.
לא אמרת שהעלת את הדדליפט מ0? עשית את זה ליניארית? כמה היה הסקוואט שלך באותו זמן?
אם היית משמעותית חלש בדדליפט זה ישפיע על העצימות של האימונים, בתוספת טונות של אוכל לא פלא שתשמין.