הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מתקדם לאט מידי במשקלים בSS

אלון זמיר

משתמש מתחיל
47
7
נק' מוניטין:
10
47
7
סקוואט- התחלתי ממוט ריק ועכשיו אחרי חודש וחצי אני בערך 15 כל צד
בנץ' - התחלתי ממוט ריק ועכשיו 6.25 כל צד אחרי חודש וחצי
דדליפט - התחלתי ממוט ריק ועכשיו אחרי בערך חודש וחצי 22.5 כל צד
פרס - 5 כל צד והתחלתי ממוט ריק ועבר חודש וחצי
אוכל טוב(יותר ממה שאני שורף) ומכניס הרבה חלבון ביום(בערך פי2.5 ולפעמים אפילו פי 3 ממשקל הגוף שלי)
יושן ברוב הלילות בערך 7 שעות (יש לילות שבסביבות ה6 אבל לאדם בוגר 6 שעות זה מספיק - אני בן 22)
ומתקדם מאוד לאט (בבנץ' ובפרס מוסיף בערך פלטה של קילו ורבע כל 2 אימונים, ובסקוואט ובדדליפט מוסיף 2 וחצי כל צד גם
כל 2 אימונים)
מה הבעיה ? יש דרך להתקדם מהר יותר ?
אני גם התחלתי לאחרונה לקחת פרה ווארקאוט של חברת אול אין שמוכרים בסופר פארם ועדיין הביצועים לא השתפרו..

אשמח לעזרה.תודה וחג עצמאות שמח.

• פותח/ת השרשור
למה אתה עושה ss?

מה הפלוס הקלורי היומי שלך? אתה שוקל ממש קצת, באידיאל אתה צריך לדחוף כרגע אוכל.

הפוך גוטה

פלוס קלורי של 500 קלוריות יותר ממה שאני שורף
וביום של אימון מכניס עוד 300 קלוריות נוספות על מה ששרפתי באימון
בנוסף כמובן ל500 קלוריות של המאזן החיובי.

הספר לא מדבר על התוכנית כמעט בכלל, הספר מדבר על הטכניקה ומלמד אותך לבצע את התרגילים מ-0. והמאמר שדיברת עליו הוא כקליפת השום ביחס לספר.
הבנתי.
תגיד, קראת את הספר כדי שתוכל להגיד כמה המאמר משתווה אליו?
צודקים שניכם טעות שלי הבנתי את הנקודה שלכם. חח עכשיו עשיתם לי חשק לקרוא אותו.

• פותח/ת השרשור
אתה לא שורף 300 קל באימון כוח. אתה עולה במשקל גוף בקצב שתואם את הפלוס שלך?
מה הסיבה שאתה עושה ss דווקא?

כן, אני עולה בערך 300-500 גרם בשבוע
כי המשקלי עבודה שלי היום 0 בכל התרגילים ובתוכניות אחרות שניסיתי לא הצלחתי להתקדם במשקלים.
התוכנית שלי היא לסיים את הSS בקרוב
ואחרי זה להתחיל AB או FBW (וזה בתקווה שאני אצליח להגיע בSS
למשקלים נורמאלים שיאפשרו לעבוד לתוכנית אחרת)

כן, אני עולה בערך 300-500 גרם בשבוע
כי המשקלי עבודה שלי היום 0 בכל התרגילים ובתוכניות אחרות שניסיתי לא הצלחתי להתקדם במשקלים.
התוכנית שלי היא לסיים את הSS בקרוב
ואחרי זה להתחיל AB או FBW (וזה בתקווה שאני אצליח להגיע בSS
למשקלים נורמאלים שיאפשרו לעבוד לתוכנית אחרת)
אם הבנתי נכון את @Biggg הכוונה שלו הייתה מה המטרה שלך בכללי מהאימונים- לעלות במשקלי עבודה/ להגדיל את הגוף/ משהו אחר ולא מה אתה עושה אחרי שתגמור ss. בכל מקרה ss זאת תוכנית ab או fbw זה לא תוכניות, זה סך הכל כמה פיצולים יש לך בתוכנית. מציע לך לשלוח פה סרטוני טכניקה יש פה מקצוענים שממבט אחד יגידו לך מה אתה עושה לא נכון (לא אני חח). וכמובן לקרוא את הפוסטים האחרונים של אלחנן, הוא כתב מאמרים מטורפים על בנץ וסקוואט ועד מעט גם על דדליפט, תקרא ותחכים.
בהצלחה:)

משהו באמת מוזר אני גם בנתונים שלך 1.68 אבל התחלתי 63 קילו עם אפס מסת שריר(עדיין ככה מתאמן שבועיים).
אני עושה fbw עם דדליפט סקוואט וגם תרגילי עזר לגב ואני כן מתקדם יפה.
אולי אתה לא באמת אוכל מספיק חלבונים ומספיק קלוריות?פן פסיכולוגי משפיע במאה אחוז אם יש לך הרבה סטרס וזה אני בטוח במאה אחוז שזה משפיע.
אתה מושך את האימון עד הסוף?אולי אתה יכול להרים יותר.

מה כל כך מוזר פה? לבצע תוכנית זה לא רק לעשות את רשימת התרגילים וללכת הביתה.

בלי להכיר את המתאמן אני חותם שהטכניקה בעייתית, משקל הגוף צריך לעלות כדי להתחזק והמיינד סט לגבי להרים משקל כבד אימון אחר אימון צריך להתפתח.

ראיתי עשרות כאלו שאחרי כמה אימונים עם מאמן שיודע מה הוא עושה הבינו כמה הם לא היו בכיוון למרות שעשו את אותה התוכנית. כמובן שאפשר לעשות הכל לבד, אבל צריך בגרות מסויימת, אינטיליגנציה מעל הממוצע, יכולת לתקן טעויות וחשוב מהכל התמדה.

מה כל כך מוזר פה? לבצע תוכנית זה לא רק לעשות את רשימת התרגילים וללכת הביתה.

בלי להכיר את המתאמן אני חותם שהטכניקה בעייתית, משקל הגוף צריך לעלות כדי להתחזק והמיינד סט לגבי להרים משקל כבד אימון אחר אימון צריך להתפתח.

ראיתי עשרות כאלו שאחרי כמה אימונים עם מאמן שיודע מה הוא עושה הבינו כמה הם לא היו בכיוון למרות שעשו את אותה התוכנית. כמובן שאפשר לעשות הכל לבד, אבל צריך בגרות מסויימת, אינטיליגנציה מעל הממוצע, יכולת לתקן טעויות וחשוב מהכל התמדה.
ועם כל זה , שמעת על מישהו שעבר על כמה שרשמת והוא נתקע בבנץ על 6 קילו כל צד ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית