עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הולך בשביל 3 ליטר מילקשייקבינינו לא הייתי הולך ליומנגס בשביל ההמבורגר הרגיל בלי כלום
אבל אמרנו ממחר דיאטה לא?הולך בשביל 3 ליטר מילקשייק
בסדר אני הולך לשם היום.. ממחר דיאטהאבל אמרנו ממחר דיאטה לא?
דווקא יש להם עכשיו צ'יפס אחר, חדש.אם נגיד שבהמבורגר יש 20 חלבון ו 20 שומן ל 100 גרם אז 220 גרם זה 570 קלוריות, הלחמניה אני מניח באזור 250 זה כבר 820. הצ'יפס הייתי מעריך לפחות איזה 700 (די ניחוש, הם נותנים כמות יפה של צ'יפס עם כמות גדולה של שמן שהצ'יפס שוחה בו), וזה עוד לפני שמדברים על רטבים ועל התוספות המושחתות שיש להם בתוך/מעל ההמבורגרים (בינינו לא הייתי הולך ליומנגס בשביל ההמבורגר הרגיל בלי כלום)
לא תקפוץ אליי לצ'יזי קראסט זיתים עם כל מיני תוספות מעניינות ?בסדר אני הולך לשם היום.. ממחר דיאטה
בסדר אני הולך לשם היום.. ממחר דיאטה
כבר מזמן, אבל אהבתי את הישן יותר, החדש הוא רגיל כזה כמו בכל מקוםדווקא יש להם עכשיו צ'יפס אחר, חדש.
הקודם היה ספוג בשמן אבל הם הוסיפו חדש כי התלוננו
יש מקום מיוחד בגיהנום לחלאות אדם כמוךלצ'יזי קראסט זיתים
כן, הייתי בטוח שניסית רק את הישן:Confused:כבר מזמן, אבל אהבתי את הישן יותר, החדש הוא רגיל כזה כמו בכל מקום
חכה היום לתמונה:wub:יש מקום מיוחד בגיהנום לחלאות אדם כמוך
@nlr666 למה אני אמור לצפות?חכה היום לתמונה:wub:
פעם אחרונה שהייתי (מזמן) היה ניתן לבחור בין הישן לחדש. קיצר עכשיו עשיתם לי חשק ליומנגס, טוב שיש סניף כמה דקות ממני 😃 מקווה שייצא בקרוב ללכת:crazy:😋🍴כן, הייתי בטוח שניסית רק את הישן:Confused:
מחשיש אותי העניין הזה...@nlr666 למה אני אמור לצפות?
אני וחברי הקרוב @nlr666 מחכים להזמנהקיצר עכשיו עשיתם לי חשק ליומנגס, טוב שיש סניף כמה דקות ממני
אם תבואו לצפון נשב בסניף נשר בשמחהאני וחברי הקרוב @nlr666 מחכים להזמנה
מתי אנחנו בצפון? תפתח יומןמחשיש אותי העניין הזה...
חתמתי חוזה בטמרהאם תבואו לצפון נשב בסניף נשר בשמחה