הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יומנגס קלוריות

• פותח/ת השרשור T15
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

T15

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
רציתי לשאול אם מישהו יודע בערך לשער כמה קלוריות בהמבורגר 220 של יומנגס עם צ’יפס תודה לעונים
זה הרבההה צ’יפס בשמן עמוק

אין ממש איך להגיד במדוייק אבל לדעתי המבורגר וציפס מטוגן שלהם בלי שתייה יהיו בין 1000-1500 קלוריות, אבל מה זה משנה? כל עוד את לא הולכת לאכול אחד כזה מדי יום לא יקרה כלום אם פעם ב תהני ותאכלי המבורגר

להערכתי המבורגר פלוס רטבים פלוס ציפס - כ 1300-1500 קלוריות

אם נגיד שבהמבורגר יש 20 חלבון ו 20 שומן ל 100 גרם אז 220 גרם זה 570 קלוריות, הלחמניה אני מניח באזור 250 זה כבר 820. הצ'יפס הייתי מעריך לפחות איזה 700 (די ניחוש, הם נותנים כמות יפה של צ'יפס עם כמות גדולה של שמן שהצ'יפס שוחה בו), וזה עוד לפני שמדברים על רטבים ועל התוספות המושחתות שיש להם בתוך/מעל ההמבורגרים (בינינו לא הייתי הולך ליומנגס בשביל ההמבורגר הרגיל בלי כלום)

נערך לאחרונה:
אם נגיד שבהמבורגר יש 20 חלבון ו 20 שומן ל 100 גרם אז 220 גרם זה 570 קלוריות, הלחמניה אני מניח באזור 250 זה כבר 820. הצ'יפס הייתי מעריך לפחות איזה 700 (די ניחוש, הם נותנים כמות יפה של צ'יפס עם כמות גדולה של שמן שהצ'יפס שוחה בו), וזה עוד לפני שמדברים על רטבים ועל התוספות המושחתות שיש להם בתוך/מעל ההמבורגרים (בינינו לא הייתי הולך ליומנגס בשביל ההמבורגר הרגיל בלי כלום)
דווקא יש להם עכשיו צ'יפס אחר, חדש.
הקודם היה ספוג בשמן אבל הם הוסיפו חדש כי התלוננו
בסדר אני הולך לשם היום.. ממחר דיאטה
לא תקפוץ אליי לצ'יזי קראסט זיתים עם כל מיני תוספות מעניינות ?

כן, הייתי בטוח שניסית רק את הישן:Confused:
פעם אחרונה שהייתי (מזמן) היה ניתן לבחור בין הישן לחדש. קיצר עכשיו עשיתם לי חשק ליומנגס, טוב שיש סניף כמה דקות ממני 😃 מקווה שייצא בקרוב ללכת:crazy:😋🍴

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית