הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקוואט ובנט אובר רואו

דברים1

משתמש קבוע
1,819
746
נק' מוניטין:
1,255
1,819
746
רציתי לשאול מה דעתכם לסקוואט כתרגיל בודד לרגליים , אמור לפוגע בהמסטרינג שיש יותר עומס על הארבע ראשי והפערים או שזה אמור להספיק לאימון רגליים ?
וגם לגבי בנט אובר רואו , איך כדאי לאחוז את המוט מה ההבדלים בין כף יד אחוזה לבפנים לבין כלפי חוץ , ואם קשה להגיע למצב שהגוף ממש מיושר מול המזרן , והוא הופך להיות במין שיפוע כזה , זה פוגע בטווח תנועה בצורה משמעותית ?גם שמתי לב במשיכה הגוף שלי קצת עולה עם המוט ולא נשאר ישר (לדעתי בגלל כאב ברגליים ובלי קשר לדרת הקושי מבחינת משקל) גם מה ההבדל בין למשוך לכיוון הבטן לבין הפופיק ?

תודה .

• פותח/ת השרשור
לי בכל אופן.
מנח הידיים בדמבלים,כלומר נקודת ההתחלה,לא משתוה לפרס עם מוט.
אולי אולי ארנולד פרס עם דמבלים,יתנו ״עוד טיפה״
טווח תנועה.
אבל יש משו בפרס,שמרגיש אחרת מלחיצת דמבלים.
אני גם מרגיש אחרי סט של פרס את הכתפיים בצורה שונה לחלוטין מדמבלים . אבל מפחד להעמיס על הגב התחתון , בכל מיקרה לקחתי פה את כל העצות והמידע אנסה ליישם אותם באימון הבא , אראה אם אני מצליח ולא מעמיס על הגב התחתון במידה ואצליח מעולה , במידה ולא אני מבין שגם דמבלים זה לא גרוע , יש גם מכונה אבל מעדיף כרגע להישאר בכתפיים בעבודה חופשית .

תזכור.
לא כולנו מאותו פס ייצור
מה שעובד לך,לא בהכרך יעבוד על האחר וההפך.
לאט לאט
ובהצלחה רבה
תן בראש!

המלצה לפרס - כשאתה מתחיל, תנסה לדמות כאילו אתה עלית מעל המוט במתח. כלומר גב מכווץ ומרפקים לצידי הגוף. ואחרי חזרה, כשאתה יורד למטה, תחשוב שאתה עושה מתח, כדי לחזור לאותו מנח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית