עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כתפיים לאחור ולמטה, כנראה...שאומרים להוציא את החזה החוצה הכוונה לכווץ את השכמות?
כןכתפיים לאחור ולמטה, כנראה...
מדבר על הדדליפט והסקוואט?
אתה אומר שלא צריך להבליט יותר מדי חזה ולכווץ חזק גב ויותר לכווץ את הבטן?זה הסיבה שכואב לך הגב, תפנה למישהו שיודע ללמד את התרגילים האלו.
הבלטת חזה מיותר שבא מכיווץ גב חזק מאוד, עם הזנחה של כיווץ בטן ומה שנקרא "ברייסינג", תגרום לך כאב גב, ואם תמשיך ככה עד למשקלים ממש כבדים, אולי גם פציעה.
למה נראה לך שמאמן טוב מבקש כסף עבור השירות שלו?
לא מדויק.אתה אומר שלא צריך להבליט יותר מדי חזה ולכווץ חזק גב ויותר לכווץ את הבטן?
זה לא בגדול, זה בקטן. זה חלק כל כך קטן בטכניקה של סקוואט.אבל בגדול מה שצריך לעשות זה להוציא חזה לקחת שכמות אחורה ולכווץ גב ובטן יחד בזמן הירידה ?
אם אפשר תתייג אותי לילה טובזה לא בגדול, זה בקטן. זה חלק כל כך קטן בטכניקה של סקוואט.
אני חש צורך להרחיב על זה, בעז"ה אשתף מאמר נרחב על זה מחר.
לא מדויק.
אם מכווצים גם את הגב, וגם את הבטן, אתה תהיה במנח מאוד ישר, לא עם גב עגול, ולא עם חזה שמוט, זה כמו לעמוד ישר.
אם תשחרר גב, לא תוכל גם לכווץ בטן, הטריק הוא לכווץ את שני האזורים הסותרים כדי להישאר ישר.
גב ובטן משוחרר, עלול לסכן פציעה לדעתי.
עדיף לך לפנות למאמן טוב לפגישה או שניים כדי ללמוד את הטכניקה, אוכל להמליץ לך על מישהו באזור שלך, או להמליץ לך למי ליסוע לשני אימונים בערך כדי לקלוט את הבסיס.
אני חושב שכדאי לך להתעקש עם אלחננן שהוא בעצמו ילמד אותך .אשמח להמלצה למישהו בתל אביב לטובת עבודה על טכניקת סקוואט ודדליפט
אני חושב שכדאי לך להתעקש עם אלחננן שהוא בעצמו ילמד אותך .
אשמח להמלצה למישהו בתל אביב לטובת עבודה על טכניקת סקוואט ודדליפט
אני נמצא בבית שמש, אם זה רלוונטי לך.אני אשמח, ראיתי סרטונים שלו בפורום powerlifting מרשים לאללה
יש כל כך הרבה,רק לבחוראתה הרי מכיר את כולם.
יש כל כך הרבה,רק לבחור
אבל אם כבר המלצה,ג'ניה.וכל מילה מיותרת.
תצטרך כנראה ללכת למכון בו הוא מאמן, אבל תחכה ש @yanivgoft יתן יותר מידע.ג'ניה נמצא בתל אביב?
איך יוצרים איתו קשר?
אגב, האימון נעשה בחדר הכושר שאני מתאמן בו? שואל כי אין לי כלוב בחדר כושר
אתה יכול לפנות אליו דרך האינסטגרם שלהםג'ניה נמצא בתל אביב?
איך יוצרים איתו קשר?
אגב, האימון נעשה בחדר הכושר שאני מתאמן בו? שואל כי אין לי כלוב בחדר כושר
אל חשש, הוא כבר קיבל את המספר של ג'ניה בפרטיאתה יכול לפנות אליו דרך האינסטגרם שלהם
Virtus Strength