הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית כוח לחיטוב

5 מישהו שמתעניין בפווארליפטינג

איך זה קשור? אתה יכול להתעניין בפאוורליפטינג עד מחר, אם אתה בגרעון קלורי אתה לא עולה במשקלי עבודה במידה ואתה מתאמן ותיק שכבר הגיע למשקלים טובים (אלא אם כן הטכניקה שלך הייתה כל כך גרועה ועכשיו שיפרת אותה אז כן תרוויח מעט משקל על המוט אבל גם זה יעצר כי אתה לא נותן לגוף שלך מספיק אנרגיה כדי שתוכל להתקדם ולהרים יותר).

יכול להיות, בכל מקרה אני לא דברתי בכלל על מסת שריר.

מה הסיבות לעשות תוכנית כוח אם לא כדי להתקדם במשקלי עבודה? שוב אגיד, בגרעון קלורי ממושך זה לא יקרה, אז מה ההיגיון? הדבר היחיד שעולה לי לראש זה אדם שעשה תוכנית ממוקדת בילדינג ועכשיו נכנס לחיטוב ורוצה לנסות שלמור על הליפטים הכבדים שלו עד כמה שניתן.
אני עשיתי חיטוב של בערך 4.5 ק"ג ב5 שבועות אם אני זוכר נכון, ושמרתי על משקלי עבודה, והם נהיו מעט יותר קלים לי, זה התקדמות.

וכמו הקישור שנתתי, אפשר להתקדם בכוח בזמן חיטוב, לא רק מתאמן מתחיל. כי כוח זה גם מיומנות שאפשר לשפר.

בקיצור, אפשר לשפר ולהתקדם בכוח גם בחיטוב, מנסיון.

• פותח/ת השרשור
איך זה קשור? אתה יכול להתעניין בפאוורליפטינג עד מחר, אם אתה בגרעון קלורי אתה לא עולה במשקלי עבודה במידה ואתה מתאמן ותיק שכבר הגיע למשקלים טובים (אלא אם כן הטכניקה שלך הייתה כל כך גרועה ועכשיו שיפרת אותה אז כן תרוויח מעט משקל על המוט אבל גם זה יעצר כי אתה לא נותן לגוף שלך מספיק אנרגיה כדי שתוכל להתקדם ולהרים יותר).
אוקיי

אני עשיתי חיטוב של בערך 4.5 ק"ג ב5 שבועות אם אני זוכר נכון, ושמרתי על משקלי עבודה, והם נהיו מעט יותר קלים לי, זה התקדמות.

וכמו הקישור שנתתי, אפשר להתקדם בכוח בזמן חיטוב, לא רק מתאמן מתחיל. כי כוח זה גם מיומנות שאפשר לשפר.

בקיצור, אפשר לשפר ולהתקדם בכוח גם בחיטוב, מנסיון.

בלי לפגוע בך, חודש חיטוב זה לא הרבה זמן. כמו שכתבתי לפניי כמה תגובות, איבדת בטח 2-3 קילו נוזלים אולי אפילו יותר (תלוי במשקל ההתחלתי). אם אתה עושה חודש חיטוב חד משמעית אפשר להתחזק, בגלל זה כתבתי גרעון קלורי לאורך זמן.
אם מדברים על חודש, אז בהחלט אפשרי. מה גם שאתה בחור עם הרבה ידע וניסיון, הרוב המוחלט לא כמוך. עם הניסיון אתה לומד להכיר את הגוף שלך ויודע לווסת עומסים, בקיצור אתה כנראה היוצא מן הכלל שלא מעיד על הכלל, למרות זאת אני בטוח שאם היית עושה חיטוב של 3 חודשים בשלב כלשהו היית נתקע ואז גם חווה ירידה, אם לא אז אתה אל, אין הסבר אחר 😉

בלי לפגוע בך, חודש חיטוב זה לא הרבה זמן. כמו שכתבתי לפניי כמה תגובות, איבדת בטח 2-3 קילו נוזלים אולי אפילו יותר (תלוי במשקל ההתחלתי). אם אתה עושה חודש חיטוב חד משמעית אפשר להתחזק, בגלל זה כתבתי גרעון קלורי לאורך זמן.
אם מדברים על חודש, אז בהחלט אפשרי. מה גם שאתה בחור עם הרבה ידע וניסיון, הרוב המוחלט לא כמוך. עם הניסיון אתה לומד להכיר את הגוף שלך ויודע לווסת עומסים, בקיצור אתה כנראה היוצא מן הכלל שלא מעיד על הכלל, למרות זאת אני בטוח שאם היית עושה חיטוב של 3 חודשים בשלב כלשהו היית נתקע ואז גם חווה ירידה, אם לא אז אתה אל, אין הסבר אחר 😉
קודם כל אני אכן אל (אל-חנן, בשבילך @הברווזון המכוער )
ודבר שני, אני סבור שבחיטוב ארוך יהיה יותר קל. יש מצב שירדתי גם שריר, כי לא היה לי סבלנות לחיטוב ארוך. בחיטוב ארוך אפשר למזער יותר איבוד שריר.

לא נראה לי שעם תוכנית היפרטרופיה או כוח הוא ישמור על שריר טוב יותר, כל תוכנית תעשה את העבודה. אבל לבחור מתחשק כוח, שיעשה תוכנית כוח, אין סיבה להירתע בגלל חיטוב.

ודבר שני, אני סבור שבחיטוב ארוך יהיה יותר קל. יש מצב שירדתי גם שריר, כי לא היה לי סבלנות לחיטוב ארוך. בחיטוב ארוך אפשר למזער יותר איבוד שריר.

לא נראה לי שעם תוכנית היפרטרופיה או כוח הוא ישמור על שריר טוב יותר, כל תוכנית תעשה את העבודה. אבל לבחור מתחשק כוח, שיעשה תוכנית כוח, אין סיבה להירתע בגלל חיטוב.
🤯

בוא לים.

@Goodtime123
לא הבנתי למה המוניטין השלילי? לא שמזיז לי, כן?
בסה"כ ביקשתי סרטון של ההרמות כי אם שאלת את השאלה הזאת בנושא זה העלה בי ספקות לגבי ההרמות שלך.
לא משנה בכל מקרה הבנתי שאתה טרול.

אני סבור שבחיטוב ארוך יהיה יותר קל. יש מצב שירדתי גם שריר, כי לא היה לי סבלנות לחיטוב ארוך. בחיטוב ארוך אפשר למזער יותר איבוד שריר.

אני חושב שאפשר לטעון לכאן ולכאן.
בחיטוב ארוך יותר, הגירעון קטן יותר, ככה שהגוף נמצא במקום פחות "חלש" נקרא לזה מאשר אם החיטוב היה קצר ואינטנסיבי יותר.
אבל לאורך זמן אתה עדיין שם את הגוף שלך במצב שבו הוא "מורעב" לתקופה ממושכת, ואז אפשר לראות ירידה בביצועים לאורך זמן.

כנראה שאיפושהו באמצע זה אופטימלי, עם שינויים אינדיבידואליים לכאן או לכאן. בגדול אני חושב שעדיף לעשות את זה קצר יותר ולא למשוך יותר מדי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית