נק' מוניטין:
54
- 113
- 19
חייב תוכנית כח לחיטוב
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
5 מישהו שמתעניין בפווארליפטינג
אני עשיתי חיטוב של בערך 4.5 ק"ג ב5 שבועות אם אני זוכר נכון, ושמרתי על משקלי עבודה, והם נהיו מעט יותר קלים לי, זה התקדמות.יכול להיות, בכל מקרה אני לא דברתי בכלל על מסת שריר.
מה הסיבות לעשות תוכנית כוח אם לא כדי להתקדם במשקלי עבודה? שוב אגיד, בגרעון קלורי ממושך זה לא יקרה, אז מה ההיגיון? הדבר היחיד שעולה לי לראש זה אדם שעשה תוכנית ממוקדת בילדינג ועכשיו נכנס לחיטוב ורוצה לנסות שלמור על הליפטים הכבדים שלו עד כמה שניתן.
אוקייאיך זה קשור? אתה יכול להתעניין בפאוורליפטינג עד מחר, אם אתה בגרעון קלורי אתה לא עולה במשקלי עבודה במידה ואתה מתאמן ותיק שכבר הגיע למשקלים טובים (אלא אם כן הטכניקה שלך הייתה כל כך גרועה ועכשיו שיפרת אותה אז כן תרוויח מעט משקל על המוט אבל גם זה יעצר כי אתה לא נותן לגוף שלך מספיק אנרגיה כדי שתוכל להתקדם ולהרים יותר).
אני עשיתי חיטוב של בערך 4.5 ק"ג ב5 שבועות אם אני זוכר נכון, ושמרתי על משקלי עבודה, והם נהיו מעט יותר קלים לי, זה התקדמות.
וכמו הקישור שנתתי, אפשר להתקדם בכוח בזמן חיטוב, לא רק מתאמן מתחיל. כי כוח זה גם מיומנות שאפשר לשפר.
בקיצור, אפשר לשפר ולהתקדם בכוח גם בחיטוב, מנסיון.
חוב לראקהייתי באדי בילדר ובלי לעבור לכח
בנצ 100 ל6 דדליפט 150 ל6 וסקוואט 155 ל2
קודם כל אני אכן אל (אל-חנן, בשבילך @הברווזון המכוער )בלי לפגוע בך, חודש חיטוב זה לא הרבה זמן. כמו שכתבתי לפניי כמה תגובות, איבדת בטח 2-3 קילו נוזלים אולי אפילו יותר (תלוי במשקל ההתחלתי). אם אתה עושה חודש חיטוב חד משמעית אפשר להתחזק, בגלל זה כתבתי גרעון קלורי לאורך זמן.
אם מדברים על חודש, אז בהחלט אפשרי. מה גם שאתה בחור עם הרבה ידע וניסיון, הרוב המוחלט לא כמוך. עם הניסיון אתה לומד להכיר את הגוף שלך ויודע לווסת עומסים, בקיצור אתה כנראה היוצא מן הכלל שלא מעיד על הכלל, למרות זאת אני בטוח שאם היית עושה חיטוב של 3 חודשים בשלב כלשהו היית נתקע ואז גם חווה ירידה, אם לא אז אתה אל, אין הסבר אחר 😉
🤯קודם כל אני אכן אל (אל-חנן, בשבילך @הברווזון המכוער )
ודבר שני, אני סבור שבחיטוב ארוך יהיה יותר קל. יש מצב שירדתי גם שריר, כי לא היה לי סבלנות לחיטוב ארוך. בחיטוב ארוך אפשר למזער יותר איבוד שריר.
לא נראה לי שעם תוכנית היפרטרופיה או כוח הוא ישמור על שריר טוב יותר, כל תוכנית תעשה את העבודה. אבל לבחור מתחשק כוח, שיעשה תוכנית כוח, אין סיבה להירתע בגלל חיטוב.
אני בחיטוב.🤯
בוא לים.
מזל שחיטוב שלך זה לא ים זמן.אני בחיטוב.
אסור ים
כן, אני אוהב חיטוב קצר, ככה אני חי-טוב.מזל שחיטוב שלך זה לא ים זמן.
אני מתגעגע אליו.לפורום יש זכרון קצר אה?
זה אחד הטרולים הגדולים שהיו פה, סטייל ניב גמליאל כזה
אתה חי טובכן, אני אוהב חיטוב קצר, ככה אני חי-טוב.
קודם כל אני אכן אל (אל-חנן, בשבילך @הברווזון המכוער )
אני סבור שבחיטוב ארוך יהיה יותר קל. יש מצב שירדתי גם שריר, כי לא היה לי סבלנות לחיטוב ארוך. בחיטוב ארוך אפשר למזער יותר איבוד שריר.