הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית כוח לחיטוב

פעם הבאה לשים כותרת עניינית.
אתה צריך גם אוטו? אני יכול להמליץ לך על פיאט פונטו ועל פרארי.
בלי קונטקסט אי אפשר להמליץ לך סתם. מה הרמה הנוכחית שלך? יש לך ניסיון עם תוכניות כוח? איזה תוכנית אתה עושה עכשיו? כמה החיטוב הולך להיות אגרסיבי ומאיפה אתה מתחיל?

כמו כל תוכנית.
אין הבדל בתוכנית בגרעון קלורי.

אני לא רואה שום אופציה להמשיך להתקדם במשקלי עבודה לאורך זמן אם אתה בגרעון קלורי, אלא אם כן מדובר בגרעון על גבול המאזן הנטרלי. מי שטוען שאפשר להוסיף משקל על המוט ובאותו הזמן לרדת במשקל הוא-
1. מתאמן מתחיל / חזר מפציעה
2. משתמש בחומרים
3. נמצא במשקל עודף משמעותי
אם אתם חושבים אחרת כנראה שלא עשית חיטוב רציני ואני לא מדבר על 2-3 קילו נוזלים שיורדים לצורך תחרות וכדומה.

אני לא רואה שום אופציה להמשיך להתקדם במשקלי לעבודה לאורך זמן אם אתה בגרעון קלורי, אלא אם כן מדובר בגרעון על גבול המאזן הנטרלי. מי שטוען שאפשר להוסיף משקל על המוט ובאותו הזמן לרדת במשקל הוא-
2. משתמש בחומרים
מעבר לזה אין שום סיכוי.
לא בהכרח תתקדם בכוח, אבל התוכנית תראה אותו דבר.
נבצע אותה תוכנית עם תכנון התקדמות דומה, אבל לא נצפה להגיע לאותה נקודה בסוף הבלוק כמו שהיינו מצפים אם לא היינו בחיטוב.

ודבר נוסף, אפשר להתקדם בכוח גם בלי להוסיף מסת שריר, כי כוח זה לא רק מסת שריר.
מידע - למה אתם חלשים ונשארים חלשים?

• פותח/ת השרשור
פעם הבאה לשים כותרת עניינית.
אתה צריך גם אוטו? אני יכול להמליץ לך על פיאט פונטו ועל פרארי.
בלי קונטקסט אי אפשר להמליץ לך סתם. מה הרמה הנוכחית שלך? יש לך ניסיון עם תוכניות כוח? איזה תוכנית אתה עושה עכשיו? כמה החיטוב הולך להיות אגרסיבי ומאיפה אתה מתחיל?

הייתי באדי בילדר ובלי לעבור לכח

בנצ 100 ל6 דדליפט 150 ל6 וסקוואט 155 ל2

ודבר נוסף, אפשר להתקדם בכוח גם בלי להוסיף מסת שריר, כי כוח זה לא רק מסת שריר.

יכול להיות, בכל מקרה אני לא דברתי בכלל על מסת שריר.

מה הסיבות לעשות תוכנית כוח אם לא כדי להתקדם במשקלי עבודה? שוב אגיד, בגרעון קלורי ממושך זה לא יקרה, אז מה ההיגיון? הדבר היחיד שעולה לי לראש זה אדם שעשה תוכנית ממוקדת בילדינג ועכשיו נכנס לחיטוב ורוצה לנסות שלמור על הליפטים הכבדים שלו עד כמה שניתן.

אני לא רואה שום אופציה להמשיך להתקדם במשקלי עבודה לאורך זמן אם אתה בגרעון קלורי, אלא אם כן מדובר בגרעון על גבול המאזן הנטרלי. מי שטוען שאפשר להוסיף משקל על המוט ובאותו הזמן לרדת במשקל הוא-
2. משתמש בחומרים
3. נמצא במשקל עודף משמעותי
אם אתם חושבים אחרת כנראה שלא עשית חיטוב רציני ואני לא מדבר על 2-3 קילו נוזלים שיורדים לצורך תחרות וכדומה.

4. מישהו שאין לו ניסיון עם להרים משקל כבד בתרגילי הבסיס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית