הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה - הרטבים של מי פרוטאין והסירופ - תקף רק חודש?

Ben098765

משתמש פעיל
648
96
נק' מוניטין:
172
648
96
עכשיו קיבלתי את הרטבים ( BBQ וסירופ BUTTERSCOTH ) וכדי לטעום.
עכשיו, ראיתי שהתוקף שלהם רק 4 שבועות מרגע הפתיחה..
ה-BBQ אין לי בעיה, הסירופ, זה באמת 4 שבועות רק? מישהו עם ניסיון אחסן יותר? פשוט זה לא הגיוני שסירופ רגיל יכול להיות חודשים וזה רק חודש.
אשמח לתשובה, תודה.

לגבי הסירופים של מיי פרוטאין אין לי מושג, אבל אני משתמש בוולדן פארמס כבר המון זמן ורק עכשיו שמתי לב שבאמת יש הגבלה של זמן, בכל מקרה אני עדיין חי, תסיק מזה מה שתרצה

חחחחחח ורגע אז, כמה זמן זה אצלך בערך?
אני מתבאס ממש מהסירופ... כמה כבר אני משתמש בו, אפילו לא רבע בחודש... רק אם אני עושה צ'יט או משהו...
האמת שאני לא שם לזה לב. אף פעם לא הסתכלתי על התוקף. אבל ברביקיו וצ'ילי בוודאות פתוחים אצלי יותר מחודש. את הסירופים אני מסיים יותר מהר.

• פותח/ת השרשור
לא עדיף בצ'יט להשתמש ברוטב רגיל? עם טעם לשם שינוי?

תפתח איתם צ'אט,השירות שלהם טוב.
אצלי צ'יט זה לאכול פחמימה חחחח ( סכרתי ).
אז מעדיף כמה שפחות פחמימות נוספות ( בלי קשר לסוכר, אלא הפחמימות עצמן ).
הרטבים שלהם זה לא 0 קל'?

כן, 0 קלוריות ( שהקלוריות לא מעניין ,מה שמעניין זה הפחמימות בשבילי, אבל בשבילי זה לצורך צ'יט )
לגבי הסירופים של מיי פרוטאין אין לי מושג, אבל אני משתמש בוולדן פארמס כבר המון זמן ורק עכשיו שמתי לב שבאמת יש הגבלה של זמן, בכל מקרה אני עדיין חי, תסיק מזה מה שתרצה
חחחח מעולה, אז כמה זמן זה אצלך בערך?
האמת שאני לא שם לזה לב. אף פעם לא הסתכלתי על התוקף. אבל ברביקיו וצ'ילי בוודאות פתוחים אצלי יותר מחודש. את הסירופים אני מסיים יותר מהר.
וואלה? דווקא אצלי אני חושב שהברביקיו יסתיים בקלות, הסירופ יותר לאט ( כי אין לי מה לאכול איתו ), אבל סבבה, אם אתה אומר שזה טוב, אז מעולה 😃

אה ובקשר לנציג שירות, הם יגידו רק חודש, זה רווחים שלהם, לא חושב שהם יגידו שאפשר יותר גם אם אפשר...

חחחח מעולה, אז כמה זמן זה אצלך בערך?
בזמן האחרון המייפל והאוכמניות נגמר אצלי תוך שבוע, אבל רק בשביל האשכול בדקתי את הרוטב שוקולד ששוכב לי במקרר מאז ינואר,
הוא בסדר גמור
וואלה? דווקא אצלי אני חושב שהברביקיו יסתיים בקלות, הסירופ יותר לאט ( כי אין לי מה לאכול איתו ), אבל סבבה, אם אתה אומר שזה טוב, אז מעולה 😃

אה ובקשר לנציג שירות, הם יגידו רק חודש, זה רווחים שלהם, לא חושב שהם יגידו שאפשר יותר גם אם אפשר...
אם אתה רוצה יש לי ברביקיו סגור שלא נגעתי בו להביא לך חינם

אני שם 30 גרם סירופ כשאני מכין גלידה ואני מכין גלידה כל יום אז הוא דווקא הולך בקצב יפה. ברביקיו וצ'ילי אני שם רק על החזה עוף כשאני רוצה קצת לגוון אז הם הולכים אצלי הרבה יותר לאט.

אני שם 30 גרם סירופ כשאני מכין גלידה ואני מכין גלידה כל יום אז הוא דווקא הולך בקצב יפה. ברביקיו וצ'ילי אני שם רק על החזה עוף כשאני רוצה קצת לגוון אז הם הולכים אצלי הרבה יותר לאט.
גלידה? סקרנת

• פותח/ת השרשור
בזמן האחרון המייפל והאוכמניות נגמר אצלי תוך שבוע, אבל רק בשביל האשכול בדקתי את הרוטב שוקולד ששוכב לי במקרר מאז ינואר,
הוא בסדר גמור

אם אתה רוצה יש לי ברביקיו סגור שלא נגעתי בו להביא לך חינם

חחחח נדיר, שמח מאוד לשמוע זאת.
בקשר לברביקיו אין צורך, מחכה לעצמאות ואזמין יותר 😃 כרגע יש לי 2.
תודה!!
בדיוק, ברביקיו וצ'ילי לחזה עוף ( בעיקרון אצלי רק BBQ ). והסירופ אם אני אקח את זה, רק עם צ'יט קטן כמו מעדן גו החלבון או משהו דומה לזה ( להוסיף טעם וליהנות מהסירופ ).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית