אני עכשיו ב-SS (כבר חודשיים וחצי) וצילמתי היום לראשונה את הסקוואט שלי.. נבהלתי לדעת שיש פער בין מה שהורגש למה שמתבצע בפועל.. בא נגיד ככה שהייתי עושה את הסקואט הייתי בטוח שהטכניקה שלי סבירה למעט גלישה מעט עם הברכיים. ומה שגיליתי זה שיש לי בעיה עם העומק ושבירת מקביל לפחות בסטים עם משקל עבודה.
רציתי להתייעץ איתכם כי הבעיה לא קוראת בחימום אלא רק בסט עבודה...
האם אתה מייעצים להוריד משקל ולעבוד על העומק בסקואט ועל שבירת מקביל או שעדיף שאני אשאר עם אותו משקל כמה אימונים ויעבוד על זה (דרך אגב, אני חושב שאני צריך ריסט, אז ככה שלא אכפת לי להוריד משקל)
דרך אגב אני מתכוון עוד מעט לעצור את ה-SS ולעבור ל-5X5 הליניארית לתקופת חיטוב. (אני הולך להתחיל מיום ראשון שבועיים ניטרלי לפני תחילת החיטוב), אני אומר את זה כדי שתוכלו לבסס את התשובה שלכם גם למצב שאני עוד ב-SS וגם לאחר מכן שאני יעבור לתוכנית של ביל סטאר.
*אני יצלם מחדש בצורה נורמלית ביום שבת או ראשון*
תודה לעוזרים
רציתי להתייעץ איתכם כי הבעיה לא קוראת בחימום אלא רק בסט עבודה...
האם אתה מייעצים להוריד משקל ולעבוד על העומק בסקואט ועל שבירת מקביל או שעדיף שאני אשאר עם אותו משקל כמה אימונים ויעבוד על זה (דרך אגב, אני חושב שאני צריך ריסט, אז ככה שלא אכפת לי להוריד משקל)
דרך אגב אני מתכוון עוד מעט לעצור את ה-SS ולעבור ל-5X5 הליניארית לתקופת חיטוב. (אני הולך להתחיל מיום ראשון שבועיים ניטרלי לפני תחילת החיטוב), אני אומר את זה כדי שתוכלו לבסס את התשובה שלכם גם למצב שאני עוד ב-SS וגם לאחר מכן שאני יעבור לתוכנית של ביל סטאר.
*אני יצלם מחדש בצורה נורמלית ביום שבת או ראשון*
תודה לעוזרים