נק' מוניטין:
3,331
- 3,222
- 2,324
מי כאן עושה? וכמה משקל אתם מוסיפים?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שלושת התרגילים ״הקדושים״הכול יחסי. אבל נחמד לקרוא, תודה.
הוא תרגיל מורכב זה נכון בגלל זה אני מעדיף אותו על תרגילים מבודדים לתלת ראשי אבל ברגע שיש לך בנץ' בתכנית המקבילים יבוא אחריו בסדר עדיפות. בנוסף הוא לא עובד על החזה כמו בנץ'למה? זה תרגיל רב מפרקי, נראה לי אחלה בתור תרגיל עיקרי בתכנית, תלוי מה המטרה, אם המטרה היא בנץ'/פאוורליפטינג אז כן, אחרת מי מגדיר מה זה תרגיל עזר?
אין לי תעודת מאמן. אני מאמן אנשים רק בצורה לא רשמיתהיכן אתם מאמנים??
@elchonon
@StrongEnough
@kotzer
@yanivgoft
@OA
השקיעו בי כמה דקות אם תוכלו,
אני אעריך זאת מאוד!
לקרוא את השרשור הקצר אולי יעזור לקבל תמונה.
רק שימו לב שהרבה אנשים נוטים לעקם את הגב כשהרגליים מקופלות:הצלחתי להתקדם יותר עם רגליים מקופלות.
דעתי המקצועית היא שתתחיל לעשות בנץ'.היכן אתם מאמנים??
@elchonon
@StrongEnough
@kotzer
@yanivgoft
@OA
השקיעו בי כמה דקות אם תוכלו,
אני אעריך זאת מאוד!
לקרוא את השרשור הקצר אולי יעזור לקבל תמונה.
אני לא בטוח שזה אמור להיות ככה תמיד, נראה לי זה יותר בגלל התפיסה של ליפטינג וזה שללחוץ הרבה זה לרוב הדעות יותר מרשים ממקבילים. אם כבר אז הייתי אומר שבמקבילים יותר מסת שריר עובדת, גם על ייצוב הגוף, מאשר בבנץ'ברגע שיש לך בנץ' בתכנית המקבילים יבוא אחריו בסדר עדיפות.
כמה כבודו שוקל?מי שכמוני (כבד) זה קשה רצח
לא חשבתי שיש לך. לא לכן ציטטתי.אין לי תעודת מאמן. אני מאמן אנשים רק בצורה לא רשמית
רשמתי לי. אצלם, בלי נדר, באימון הבא.הייתי שמח גם לקבל צילום סרטון מאחור אם יש כדי לראות את מנח הידיים והמרפקים.
אני שוקל 90 בערך, ואני לא חטוב. הכול אפשרי חבוב. חוץ מלחטב כמובן.93/4/5
תלוי במזג האוויר חחח
ניסיתי כמה פעמיים,זה קשה מאוד(לי בכל אופן)
אפשרי עם גומיה
או שאם הייתי במכון,אז עם גרביטון
או במצב הרוח.תלוי במזג האוויר
רוב האנשים שהתחילו להתאמן במשקל כבד התחילו בגרביטון,אל תתייאש.93/4/5
תלוי במזג האוויר חחח
ניסיתי כמה פעמיים,זה קשה מאוד(לי בכל אופן)
אפשרי עם גומיה
או שאם הייתי במכון,אז עם גרביטון
1.74רוב האנשים שהתחילו להתאמן במשקל כבד התחילו בגרביטון,אל תתייאש.
בנוסף 93 94 זה לא משקל כבד רצח,אלא אם כן אתה 1.60
בקטנה,כשהתחלתי להתאמן הייתי כמעט 120 על 1.801.74
עדין דוב 😃
חיה!בקטנה,כשהתחלתי להתאמן הייתי כמעט 120 על 1.80
חיה!
האמת שקשה לי להבין,איך אפשר להרים/לדחוק משקל כבד,אבל את הגוף שלנו קשה להרים ל10 מתח רצוף??
ובאשר למשקל,לא הרגשת ״״ערום״״ שירדת וירדת?
אז בוא תאמלק לי מה בדיוק אתה שואל.כמה כבודו שוקל?
לא חשבתי שיש לך. לא לכן ציטטתי.
רשמתי לי. אצלם, בלי נדר, באימון הבא.
למרות הפירוט זה לא כל כך ארוך. תוכל לקרוא ולענות, תוכל גם לא, כמובן.אז בוא תאמלק לי מה בדיוק אתה שואל.
@yanivgoftאני הגעתי ל25, 5 סטים, 5 חזרות, היה קל, החלטתי ליישר רגליים, אוטומטית ירד ל-20 קילו(והיהפ פחות קל?).
כשניסיתי בהתחלה לעבוד עם רגליים ישרות, היה מאוד קשה. עכשיו אני עם 20 קילו, אבל רק בגלל שהגעתי ל25 עם רגליים מקופלות לדעתי.
אני שואל, האם כדאי להמשיך להתקדם עם רגליים מקופלות כי זה עבד, ובסוף כן חיזק לי את הטכניקה השנייה,
או אולי בטווח היותר רחוק זה דווקא דבר בעייתי.
*כשהרגליים מקופלות, הפלטות יותר זזות, ולדעתי הבטן פחות מכווצות. אולי פחות רוכן קדימה גם.
*זה התרגיל חזה היחיד שלי כרגע,
עובד שלוש פעמים בשבוע על כל הגוף(מקבילים וחתירה - מתקדם/ סקוואט ודדליפט - טכניקה).
סרטונים להמחשה
25 קילו:
https://photos.app.goo.gl/7N7DdYuNNBeFnRFg6
20 קילו:
Streamable Video
נראה מהסרטון שאתה בצבא. אני הייתי מנחש שפשוט היית עייף יותר ו/או תשוש יותר מכל הסיבות של צה"ל וזה ההבדל במשקל שהרמת. אני לא רואה סיבה שמנח הרגליים ישנה את הכח שאתה מייצר במקבילים אם אתה לא מייצר תנופה
אולי מנח הרגליים יכול לשנות מעט את שאר הטכניקה(שימוש בבטן, כיווץ גב תחתון, השענות קדימה) ולכן. קשה לי להאמין שזה הצבא,נראה מהסרטון שאתה בצבא. אני הייתי מנחש שפשוט היית עייף יותר ו/או תשוש יותר מכל הסיבות של צה"ל וזה ההבדל במשקל שהרמת. אני לא רואה סיבה שמנח הרגליים ישנה את הכח שאתה מייצר במקבילים אם אתה לא מייצר תנופה