ייעוץ פאוור קלין

• פותח/ת השרשור Adid
  • פורסם בתאריך

Adid

משתמש מתחיל
231
0
נק' מוניטין:
1
231
0
הנה פאוור קלין שלי, אני חדש בתרגיל, אימון שני של הפאוור קלין צילמתי, תגידו הערות בבקשה. (מצטער שחלק מהקטעים עקומים, בעיות בעריכה)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני לא יותר מידי מבין בתרגיל הזה ,אבל אני בטוח שבעלייה המוט אמור להחליק על הגוף כמו בדדליפט, ולא להיות באוויר.

אתה עושה את זה בכלל לא נכון כנס ליוטיוב ותחכה תנועות ואני מסכים אם יובל אתה לא תצליח להרים משקל כבד יותר בטכניקה הזאת

הטכניקה על הפנים,צר לי להגיד לך.. בסוף הקפיצה המוט צריך להיות כבר על החזה והמרפקים צריכים להיות בחוץ.. תלמד את הטכניקה

בהתחלה זה היה נראה לי כאילו זה בסלואוו מואוושן,והטכניקה באמת גרועה,תלמד טכניקה,ואז תעלה את המשקל!!!!

לפי הסרטונים שראיתי על פוואר קלין זה לא אמור להראות ככה ואמרו לך מה לשפר - בסוף הקפיצה המוט צריך להיות כבר על החזה והמרפקים צריכים להיות בחוץ.

הכוח אמור להגיע מהרגליים,ז"א שבקפיצה אתה מקבל את כל הכוח כדי להעיף את המוט למעלה,ברגע שנחתת חזרה על הרצפה נגמר בעצם הכוח,ז"א שבדיוק בתחילת הקפיצה אתה אמור להעיף את המוט למעלה וכשאתה נוחת הוא צריך להיות על הכתף הקדמית

הנקודת פתיחה ממש ממש חלשה.. המוט אמור להתחיל איפה שהדדליפטץ.. מעל מרכז כף הארגל שלך.. לא 10 ס"מ מלפני העצבאות..

במשיכה למעלה אתה פשוט נשען אחורה ומרים את המוט עם הבייספס.. המוט אמור לעלות מקפיצה,המתחות של כל הגוף ומשיכה עם הטרפזים..

לפני בכלל שמשהו אמור לעלות למעלה... אתה אמור להראות ככה

full_extension.jpg

CleanFullExtension3.jpg

ding1.jpg

הכל צריך להיות מתוח...

תרא סרטונים על זה.. תכלס הפרק של הפאוורקלין ב SS קצת עוזר.. אלב לא יותר מדי.. מבינים את התנועה הכי טוב שמישהו שיודע איך זה אמור להיות עומד לידך.. אבל אם אין.. אז מסירטונים.. כמובן בכלל לא רע לקרוא את הפרק בספר הטוא סוגר כל מני פינות שיעזרו לך..

הנקודת פתיחה ממש ממש חלשה.. המוט אמור להתחיל איפה שהדדליפטץ.. מעל מרכז כף הארגל שלך.. לא 10 ס"מ מלפני העצבאות..

במשיכה למעלה אתה פשוט נשען אחורה ומרים את המוט עם הבייספס.. המוט אמור לעלות מקפיצה,המתחות של כל הגוף ומשיכה עם הטרפזים..

אני ממש מתפלא עליך, אתה אסור להשתמש בבייספס כדי להעלות את המוט, אתה אמור, לשחרר את הידיים ו"לקפוץ" ללמעלה, הידיים כבר יעלו עם המשקל ואתה צריך להכניס את המרפקים כמה שיותר מהר מתחת למוט, הכוח בא מאיזור הגב, הlats \ טרפזים.

כנראה לא הייתי מובן כי גם סהר שאל אותי את אותו
דבר..

התכוונתי שהוא משתמש בבייספס... ולא מושכך כמו שצריך ב TRIPLE EXTANTION ..

סתכל בסרטון איך הוא מושך את המוט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית