הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית כוח למשך חודש *בלבד*

Elidor20

משתמש מתחיל
237
50
נק' מוניטין:
78
237
50
איזה תוכנית כוח אתם חושבים שהכי מתאימה לתקפות זמן של בלוק של חודש?
המטרה היא להעלות כמה שיותר(ואפשר) במשקלי עבודה
שהיא כוללת 5 אימונים בשבוע ושמה דגש על המורכבים וההתקדמות בהם לפי אחוזים מ1rm-משהו בסגנון 5/3/1

*אל תשאלו למה רק חודש*

נתונים:גובה 175 פלוס מינוס משקל 75
סקוואט 125 חמישיות
בנץ 100 חמישיות
דד: 110 חמישיות (לא עשיתי עד לפני שבועיים)

שמע יש לי רעיון שלא יודע כמה יאהבו אותו:s49: אבל אם אתה ממש רוצה להקריב את הגוף שלך, הייתי עושה סומולוב סקוואט+בנצ'(כן באותו אימון), רק את החלק של הbase cycle, מנסיון אישי עליתי במשקלי עבודה מטורפים בתקופה קצרה

השאלה מה עשית חודש לפני? ומה תעשה חודש אחרי?

אם זה נטו כוח, וכנראה שמדובר במתאמן די מבולבל אם הוא רק מקדיש חודש לכוח. הייתי עושה טקסס עם מטרה מאוד ספציפית ותוכנית התקדמות במשקלי עבודה בהתאם.

הייתי מתכנן להגיע לאימון בשבוע האחרון של החודש ביום נפח ל130 סקוואט לחמישיות, 105 בנץ' לחמישיות. ו120 דדליפט לחמישיות.

וביום עצימות האחרון של החודש הייתי מכוון ל142.5 סקוואט לחמישיה, בנץ' 115 חמישיה, ו130 דדליפט לחמישיה.

ומשם עושה מינוס 5 ק"ג כל שבוע לאימון. אם בשבוע אחרון המטרה 142.5 סקוואט לחמישיה, אז בשבוע הראשון זה 127.5 לחמישיה (142.5 - 5 - 5 - 5 = 127.5). אם בשבוע האחרון הסקוואט 130 לחמישיות, אז שבוע ראשון זה 115 לחמישיות.
כל שבוע אתה מוסיף 5 ק"ג עד שתגיע למצב שבשבוע האחרון שברת שיאים.

אני סבור שאפשר גם לכוון יותר גבוה, אבל אני לא מכיר את הטכניקה, התאוששות ונסיון שלך.

או שתשלם סכום קטן למאמן טוב, וחודש שלם אתה מסודר קומפלט עם תוכנית ואימונים אישיים בהתאם לצורך שלך.

נאמן לקורטיהו
בהנחה שמדובר במתאמן מתחיל ומבולבל, שאין לי דרך לדעת איך הטכניקה שלו, וכמה הוא דואג להתאוששות שלו, תוכנית עם תדירות ועצימות כל כך גדולה זה דבר שהייתי חושש ממנו.

אבל שוב, אין לי נסיון פרקטי עם התוכנית, ואין לי היכרות עם המתאמן.

• פותח/ת השרשור
שמע יש לי רעיון שלא יודע כמה יאהבו אותו:s49: אבל אם אתה ממש רוצה להקריב את הגוף שלך, הייתי עושה סומולוב סקוואט+בנצ'(כן באותו אימון), רק את החלק של הbase cycle, מנסיון אישי עליתי במשקלי עבודה מטורפים בתקופה קצרה

אפשר בבקשה קישור לאתר שמסביר על התוכנית?

נשמע כמו דרך מצוינת להיפצע.
בהצלחה!
לא תיפצע מבס סייקל של סמולוב, גם אם תשלב סקוואט עם בנץ'.
מה שכן, גם עם פלוס קלורי של 1000 קלוריות כל יום, ו10 שעות שינה בלילה, אני לא מאמין שהוא יצליח לשרוד את זה.

הייתי מוריד לפחות 10 ק"ג ממה שהתוכנית מציעה, ואז עושה אותה.

אבל שוב, בלי לדעת כלום על המתאמן, אני חושש שזה ירסק את הטכניקה, והוא פשוט לא ירצה לדרוך במכון כושר יותר אחרי השבוע הראשון.

אין למה לא. סתם לצאת מעצבן.

מה שכן לקחת תכנית ולדחוס אותה לא בטוח יעבוד. כמו שלעשות חודש מתכנית כוח עלול לא לתת את התוצאות הרצויות

תוצאות רצויות תלויות מטרה בלבד.

אין דרך ״נכונה״ אבל אני מסכים שלא נהוג.

גבינת טוב טעם
אבקת חלבון וניל/תות
ביצה
קצת ש.ש גרוסה
נגיעה סטיביה
יוצא לך פנקייק/״פיתת מחבת״ מ פ ח י ד ה
יש לי את המיקס פנקייק של מייפרוטאין
הדבר הכי יבש שהיה לי בחיים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית