הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בנוגע למשקלים ולדילואד(פרטים בפנים)

אלון זמיר

משתמש מתחיל
47
7
נק' מוניטין:
10
47
7
היי
אני כרגע בתוכנית SS כבר חודש וחצי והמשקלים שלי הם
בנץ' - 7.5 כל צד
סקוואט - 20 כל צד
דדליפט - 22.5 כל צד
פרס - נכון לפעם אחרונה 6.25 כל צד

היום התאמנתי והתחלתי עם הפרס ולא הצלחתי משום מה בכלל להרים את ה6.25 כל צד
כאשר פעם קודמת שעשיתי פרס (ביום שלישי האחרון) הצלחתי לעשות 3 סטים של 5 חזרות

היום כן עשיתי חזרה וחצי עם ה6.25 ואחרי זה הלכתי הביתה כי ראיתי שהיום אני לא באנגריה טובה
אבל יש לי 2 שאלות :
אם הלילה אני אשן יותר טוב ומחר אלך להתאמן אוכל לעשות את ה3 סטים של 5 חזרות בפרס עם 6.25
למרות שהיום עשיתי 2 חזרות וקצת אימצתי את השריר ?
והאם זה הזמן לדילואד ?

אתה בוודאות לא עושה את התוכנית כמו שצריך, אבל לצורך העניין, הפרס לא נתקע בגלל ההתאוששות שלך אלא בגלל שאין מספיק סטרס. הדבר הראשון שאני עושה כשמפספסים חזרות בפרס זה להגיד למתאמן לסגור 15 חזרות במינימום סטים, ולהמשיך לעלות משקל.

• פותח/ת השרשור
אתה בוודאות לא עושה את התוכנית כמו שצריך, אבל לצורך העניין, הפרס לא נתקע בגלל ההתאוששות שלך אלא בגלל שאין מספיק סטרס. הדבר הראשון שאני עושה כשמפספסים חזרות בפרס זה להגיד למתאמן לסגור 15 חזרות במינימום סטים, ולהמשיך לעלות משקל.
מה זאת אומרת לסגור 15 חזרות במינימום סטים ?

עשית 3×5 עם 40 קג ביום ראשון. יום חמישי אתה שם 41.5 ומנסה סט ראשון, מצליח 4 חזרות. אתה רושם 4 בלוג, נח כמה דקות ונכנס לעוד סט. עשית עוד 4, רשמת בלוג, נח כמה דקות, והמשכת עד שהגעת לסך הכל 15 חזרות. באימון הבא אתה מעלה משקל ושוב מגיע ל15 חזרות בכמה שפחות סטים שאתה מצליח.

אם הלילה אני אשן יותר טוב ומחר אלך להתאמן אוכל לעשות את ה3 סטים של 5 חזרות בפרס עם 6.25
למרות שהיום עשיתי 2 חזרות וקצת אימצתי את הששריר ?
אם חוץ מלישון יותר טוב תקרא גם את הספר, יש סיכוי שתצליח.
והאם זה הזמן לדילואד ?
אם בדילואד אתה מתכוון לקרוא את הספר, בהחלט.

• פותח/ת השרשור
בוא נחפש את הבעיה חוץ מזה שלא קראת את הספר

אין לי כח לקרוא ספר של 300 עמודים אבל אני מכיר מישהי שהיא מאמנת כושר אישית
והיא תעזור לי בעניין הטכניקה בקרוב.
חוץ מתזונה, שינה וטכניקה טובה אני לא ממש מבין מה עוד צריך לדעת שמצריך לקרוא ספר של 300 עמודים

אין לי כח לקרוא ספר של 300 עמודים אבל אני מכיר מישהי שהיא מאמנת כושר אישית
והיא תעזור לי בעניין הטכניקה בקרוב.
חוץ מתזונה, שינה וטכניקה טובה אני לא ממש מבין מה עוד צריך לדעת שמצריך לקרוא ספר של 300 עמודים
חוץ מתזונה, וטכניקה? זה כל הספר.
אני אגיד את אלף פעמים, SS זה בקושי תוכנית, זה טכניקה. וחלק גדול מהספר מוקדש לאכילה בהתאם לתוצאות שהיא נותנת.

אתה לא עושה SS, ומבקש ביקורת עליה. אתה באמת לא רואה מה הבעיה כאן?

• פותח/ת השרשור
חוץ מתזונה, וטכניקה? זה כל הספר.
אני אגיד את אלף פעמים, SS זה בקושי תוכנית, זה טכניקה. וחלק גדול מהספר מוקדש לאכילה בהתאם לתוצאות שהיא נותנת.

אתה לא עושה SS, ומבקש ביקורת עליה. אתה באמת לא רואה מה הבעיה כאן?
Starting Strength Training Programs

זאת התוכנית שאני עושה ומה כבר צריך לדעת על תזונה חוץ מזה שאני במאזן קלורי חיובי ואוכל פי 2.5 יותר חלבון מהמשקל גוף שלי ?

Starting Strength Training Programs

זאת התוכנית שאני עושה ומה כבר צריך לדעת על תזונה חוץ מזה שאני במאזן קלורי חיובי ואוכל פי 2.5 יותר חלבון מהמשקל גוף שלי ?
כמו שאמרתי, SS זאת לא תוכנית, מגוכח לחשוב שעמוד אחד מסכם ספר של 300 עמודים.

ולתזונה, אתה צודק שאולי לא הרבה מעבר לפלוס קטן של קלוריות וחלבון זה מספיק, אבל בעולם של SS, צריך יותר מזה.

קח, תקרא את זה: Facebook

לדעתי, יש לך 3 אופציות:
1. לנסות ללמוד הכל לבד מהאינטרנט ולהשקיע בזה הרבה מאוד זמן, ניסוי טעיה ואולי גם לא להצליח בסוף.
2. לקרוא את הספר, לנסות להבין אותו וללמוד את הטכניקה מסרטונים ואחר כך לבצע את התוכנית בצורה טובה. גם לא פשוט אבל כמובן שאפשרי.
3. לשלם למישהו שיחסוך לך את הזמן הזה.

כמה אתה שוקל ?
יש דבר שנקרא דרך קצרה שהיא ארוכה ודרך ארוכה שהיא קצרה .
אני חושב שכדאי לך לקחת תוכנית FBW רגילה לעבוד רק עם מכונות איזה שבועיים שלוש ובזמן הזה לצבור כמה שיותר ידע על SS אם אתה מעוניין לבצע את התוכנית ולהצליח בה . בהצלחה

• פותח/ת השרשור
כמה אתה שוקל ?
יש דבר שנקרא דרך קצרה שהיא ארוכה ודרך ארוכה שהיא קצרה .
אני חושב שכדאי לך לקחת תוכנית FBW רגילה לעבוד רק עם מכונות איזה שבועיים שלוש ובזמן הזה לצבור כמה שיותר ידע על SS אם אתה מעוניין לבצע את התוכנית ולהצליח בה . בהצלחה

שוקל בערך 60.5 , אני במאזן קלורי חיובי ועוקב אחרי המשקל גוף שלי על בסיס שבועי (יש לי משקל דיאגנוסטי אז אני בודק גם באחוזים את היחס מסת שריר , שומן ונוזלים על המשקל גוף שלי).
אני הולך בדרך של קודם להתחזק (בגלל זה אני עושה SS) וכשאני אגמור את הSS(אולי אני לא אסיים אותה לגמרי) אני אעבור
לתוכנית "ניפוח" כמו FBW או AB (תלוי בכמה זמן יהיה לי בשבוע)
אגב , לאנשים שעושים לעצמם לוג, איך אתם רושמים אותו ? בתוכנה כמו אקסל ? או באיזשהו אתר בדפדפן ?

שוקל בערך 60.5 , אני במאזן קלורי חיובי ועוקב אחרי המשקל גוף שלי על בסיס שבועי (יש לי משקל דיאגנוסטי אז אני בודק גם באחוזים את היחס מסת שריר , שומן ונוזלים על המשקל גוף שלי).
אני הולך בדרך של קודם להתחזק (בגלל זה אני עושה SS) וכשאני אגמור את הSS(אולי אני לא אסיים אותה לגמרי) אני אעבור
לתוכנית "ניפוח" כמו FBW או AB (תלוי בכמה זמן יהיה לי בשבוע)
אגב , לאנשים שעושים לעצמם לוג, איך אתם רושמים אותו ? בתוכנה כמו אקסל ? או באיזשהו אתר בדפדפן ?
ענית לי על ההודעה וכנראה לא קראת אותה ...
בשביל לדבר אנגלית צריך ללמוד אנגלית .

• פותח/ת השרשור
לאנשים שעושים לעצמם לוג, איך אתם רושמים אותו ? בתוכנה כמו אקסל ? או באיזשהו אתר בדפדפן ?

חבל שאנשים מפסיקים לענות איזשהו שלב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית