הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגבי חזרה לשגרה

Dontgiveup

משתמש פעיל
447
8
נק' מוניטין:
8
447
8
טוב אז היה לי הפסקה של פלוס מינוס חצי שנה כמובן שהתאמנתי פה ושם בחוץ כמה שהצלחתי ויכלתי ועכשיו אני מתכנן לחזור למכון חשוב לציין שהייתי עושה לפני תוכנית AB של 4 פעמים בשבוע ועכשיו אחרי הפסקה כזאת דיי ארוכה מתכנן לחזור שוב למכון אז תכננתי לחזור קודם לאיזה תוכנית של Full Body לאיזה 3 4 שבועות ואז לחזור לAB שעשיתי אשמח לקבל חוות דעת אני יודע שככה זה הכי טוב אבל בכל מקרה אשמח לחוות דעת גם על החזרה הזאת וגם על התוכנית עצמה של ה Full Body ואשמח לדעת אם זה נכון תודה מראש לעוזרים !

התוכנית:
חשוב לציין שהמספר היותר קטן זה הסטים אבל אני חושב שתבינו למה התכוונתי בכל מקרה אשמח לחוות דעת אולי כדאי להוסיף עוד משהו או להשאיר ככה כי בכל זאת הייתה הפסקה לא הכי ארוכה אבל הפסקה גם לא קצרה אשמח לקבל תחוות דעת שלכם גם אם תוכלו @kotzer @Mike
לחיצת חזה קלאסית: 4X8
פולי עליון לגב: 4X10
כתפיים: 3X6
יד אחורית: 2X10
יד קדמית: 2X12
בטן: 3X12

• פותח/ת השרשור
הכי טוב למי?

נראה בסדר, אולי הייתי מעלה רק חזרות בכתפיים טיפה.

מה עם רגליים?
הכי טוב מבחינת חזרה לשגרה או שאני יכול גם לחזור ישר ל AB שהייתי אבל אני חושב שקודם כל כדאי Full Body לכמה שבועות ואז לחזור מה לדעתך ?
הכי טוב למי?

נראה בסדר, אולי הייתי מעלה רק חזרות בכתפיים טיפה.

מה עם רגליים?
כן כתפיים אפשר לעלות ל8-12 חזרות מה חושב ? ורגליים אם זה FULL BODY מה לדעתך כדאי להוסיף עוד משהו ?

הכי טוב מבחינת חזרה לשגרה או שאני יכול גם לחזור ישר ל AB שהייתי אבל אני חושב שקודם כל כדאי Full Body לכמה שבועות ואז לחזור מה לדעתך ?

מה הערך המוסף שתשיג מFBW?
כן כתפיים אפשר לעלות ל8-12 חזרות מה חושב ? ורגליים אם זה FULL BODY מה לדעתך כדאי להוסיף עוד משהו ?

כן נשמע בסדר, 8-10.

מה קשורה תבנית האימון לרגליים? בכל תוכנית אימונים שמכסה את כל הגוף צריכה להיות התייחסות לשרירי הרגליים.

כאילו אתה יודע היה לי הפסקה דיי ארוכה אז עכשיו לחזור לעצמי מבחינת הרגשת השרירים התרגילים התנועות אתה מבין ?

לא...
אם תעשה ביום א' את כל האימון או לחלופין תעשה אותו ביום א' + יום ב', איזה שינוי יהיה בהרגשת השרירים והתנועות?

• פותח/ת השרשור
לא...
אם תעשה ביום א' את כל האימון או לחלופין תעשה אותו ביום א' + יום ב', איזה שינוי יהיה בהרגשת השרירים והתנועות?
מבין אותך חשבתי על זה גם נכון אה ושכחתי לציין כנראה זה לא שלח לי אבל רגליים ברור שהכנסתי לפני החזה 4 סטים של סקוואט רגיל 8 חזרות אפשר אפילו ללכת על משקל יותר גבוה ולשים 6-8 כי אני הייתי הולך על מקסימום משקל לפני ההפסקה ב AB הייתי עושה 6X3 אבל מקסימום משקל שמעל 100 קילו שזה ייקח לי קצת זמן להשתפשף ולחזור
לא...
בכל מקרה מה לדעתך אני אפילו יחזור ישר לתוכנית AB מה אתה חושב ? האם יצא לך להיות בהפסקה דומה לשלי ומה אתה עשיתה ?

בכל מקרה מה לדעתך אני אפילו יחזור ישר לתוכנית AB מה אתה חושב ? האם יצא לך להיות בהפסקה דומה לשלי ומה אתה עשיתה ?

אני חושב שזה אידיבידואלי ואין דרך נכונה לחזור.

בחזרה לאימונים צריך להתחשב בעיקר בניהול העומסים ולא בתבנית אימון.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שזה אידיבידואלי ואין דרך נכונה לחזור.

בחזרה לאימונים צריך להתחשב בעיקר בניהול העומסים ולא בתבנית אימון.
זה גם נכון אז חשבתי שאני יעשה איזה שבוע קודם Full Body ואז אני ייראה אם אני מרגיש שאני צריך להמשיך עוד קצת אז נמשיך ואם לא אז אני אעבור ל AB שהתאמנתי לפני ויחזור
אני גם מבין על מה אתה מדבר כי אני אחד נגיד שקל לו לחזור מהר לשגרה אז אולי אפילו שבוע יספיק לי וישר אני יחזור לעניינים בגלל זה אתה מבין

זה גם נכון אז חשבתי שאני יעשה איזה שבוע קודם Full Body ואז אני ייראה אם אני מרגיש שאני צריך להמשיך עוד קצת אז נמשיך ואם לא אז אני אעבור ל AB שהתאמנתי לפני ויחזור
אני גם מבין על מה אתה מדבר כי אני אחד נגיד שקל לו לחזור מהר לשגרה אז אולי אפילו שבוע יספיק לי וישר אני יחזור לעניינים בגלל זה אתה מבין

שוב,
אם תחליט ללכת על FBW / AB / ABC / PPL / ZZZ / IDK זה לא רלוונטי.

בסופו של דבר הכי חשוב זה העלאת עומסים בהדרגה.

אם תיקח 12 סטים סקוואט שבועיים ותחלק אותם בכל אחת מהתבניות אתה תקבל את אותה תוצאה.

זה לא שאם תשליך אותם לFBW תחזור מהר יותר / חזק יותר מאשר בAB או כל תבנית אחרת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית