הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תכנית אימון לחיטוב

• פותח/ת השרשור Re1999
  • פורסם בתאריך

Re1999

משתמש מתחיל
44
2
נק' מוניטין:
2
44
2
שלום,
לאחר תקופת מסה של 8 חודש ועלייה של 13 קילו (70-83) (גובה 180) עומד להתחיל חיטוב,את המסה התחלתי עם abc ובאמצע עברתי להשתמש בתכנית פוש-פול-לגס. ולאחר כל אימון ביצעתי היט קצר.
השאלה שלי היא איזה תכנית אנאירובית הכי מומלצת לחיטוב איכותי ושימור המסה והכוח. מכוון לאיזור ה4-5 אימונים בשבוע. והאם מומלץ לשלב דרופ סטים/סופר סטים על אף ההתאוששות
תודה מראש.
כיום עומד על איזור ה9-13 אחוז שומן

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אין כזה דבר תוכנית אימונים לחיטוב, מדובר באגדה אורבנית.

כן הבנתי שאין משהו מיוחד,השאלה שלי היא אם אני יכול להשאר עם פוש פול או abc ומה יותר מומלץ ובגדול מה התכנית המומלצת ביותר

עליתי 13 קילו ב8 חודש ואתה על 9 אחוז שומן ?????
בלי לראות את כבודו זה לא הגיוני , במידה וכן למה חיטוב ? תמשיך מסה .

• פותח/ת השרשור
עליתי 13 קילו ב8 חודש ואתה על 9 אחוז שומן ?????
בלי לראות את כבודו זה לא הגיוני , במידה וכן למה חיטוב ? תמשיך מסה .

זרקתי הערכה גסה כנראה קצת הגזמתי (יש מבנה ריבועים,וורידים,והפרדות לא נעלמו לגמרי)

(היום הולך לבדוק)בגלל שעליתי מאוד נקי זרקתי את המספרים,רוצה לעבור לחיטוב כי מרגיש שזהו ורוצה בחורף להעלות עוד.

כן הבנתי שאין משהו מיוחד,השאלה שלי היא אם אני יכול להשאר עם פוש פול או abc ומה יותר מומלץ ובגדול מה התכנית המומלצת ביותר

הכי מומלץ זו תוכנית שתהנה ממנה ותתמיד בה.

(היום הולך לבדוק)בגלל שעליתי מאוד נקי זרקתי את המספרים,רוצה לעבור לחיטוב כי מרגיש שזהו ורוצה בחורף להעלות עוד.

איך אתה בודק?

ואם עכשיו אתה 9 א.ש לפני המסה כנראה היית 3 א.ש. (בספק)

• פותח/ת השרשור
הכי מומלץ זו תוכנית שתהנה ממנה ותתמיד בה.
להתמיד זה לא הבעיה פה,אני שואל מבחינת דברים כמו התאוששות, וכמות ימים בשבוע כי בסופו של דבר יכול להיווצר עומס על הגוף מה שאומר שאולי האימון X ספציפית לא מתאים .ומה שאני רוצה פה זה לדעת מה הכי מתאים .

איך אתה בודק?

ואם עכשיו אתה 9 א.ש לפני המסה כנראה היית 3 א.ש. (בספק)

הולך היום להישקל וסתם ועוד פעם סתם זרקתי 9 מתוך הערכה גסה של מינימום למקסימום . את המסה התחלתי עם 6 אחוז אחרי שקילה

הולך היום להישקל וסתם ועוד פעם סתם זרקתי 9 מתוך הערכה גסה של מינימום למקסימום . את המסה התחלתי עם 6 אחוז אחרי שקילה
אחוז שומן זה לא פקטור של רק משקל

לצורך העינין ככה נראה 6%
body-fat-percentage-men.jpg

אחוז שומן זה לא פקטור של רק משקל

לצורך העינין ככה נראה 6%
body-fat-percentage-men.jpg

@nlr666 אתה קצת פחות מה3%-4%.
אנחנו סוטים מהנושא פה חבר'ה השאלה שלי היא הייתה איזה אימון הכי מומלץ לחיטוב מבחינת התאוששות ונפח לא אחוזי שומן

קיבלת תשובה זה לא אומר שאי אפשר לשאול שאלות מסביב...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית