ענה ועלזה
🤣🤣
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ענה ועלזה
אני ועל זה...ענה ועלזה
אני חרדי לשעבר אז חבל שאתה מדבר על דברים שאתה לא יודע.ראית שהורדת את הקללה בסוף אז לפחות זה , אבל הודעה מהפחות קשורות שהיו פה , אתה לא מכיר את המגזר , נחפשת אולי לכמה אנשים ואתה מכליל כמות גדולה יותר של אנשים .
תגיד מה המשפט הזה? אתה גורו לצמצום חופש המחשבה?הגיע הזמן שכל אחד יתקן את עצמו במקום להסתכל מה לא תקין אצל האחר
כשציבור מעדיף ערכים משניים על ערך החיים אני חושב שהוא מפגר, ואני אמשיך להגיד את זה כי זה מתבקש.ולגבי ציבורים מי מטומטם יותר לא אענה על זה כי לא יעזור לי להוכיח שאחרים מטומטים יותר , כישלון של האחר לא מעיד על הצלחה שלי.
הלו קודקוד שומע קודקוד , על מה אתה מדבר ידידי ? מאיפה להתחיל בכלל ?!?!?!?!? מי אמר לך שהרבנים ידעו , מי אמר שהאוכלסייה ידעה ? נראה לך שאנשים באו לשם בידיעה שיש סכנת נפשות ?אני חרדי לשעבר אז חבל שאתה מדבר על דברים שאתה לא יודע.
מכיר את ההלכה והתלמוד והציבור החרדי לא פחות מכל חרדי אחר שגדל בחברה הזאת עד גיל כולל, כולל. כי טכנית גם הייתי בישיבה גבוהה וכולל.
בקיצור, עזוב נשמה. הציבור הזה הוא פגאני ומטורף מהמסד ועד הטפחות.
ראינו את "עבודת השם" של הציבור המפגר הזה בקורונה.
מקשיבים למנהיגים במקום להלכה ועוד חושבים שזה סופר סקסי ושהם "עובדי השם".
והמנטאליות החרדית היא מנטאליות של הזנחה, גם כלכלית, גם פיזית. והציבור רואה רק את הפיקים של התופעה הזאת כשזה מתפוצץ על אירועים רבי משתתפים.
על פי ההלכה מי שאשם במצב הזה הוא כל אדם בגיר שהביא את עצמו ואת הילדים שלו לסיטואציה מסכנת חיים.
והרבנים שלהם מנצחים על סכנת הנפשות הזאת. ממש מרגש לראות את הארבנים קוראים תהילים אחרי שהם יצרו לעצמם את המסיבה הבלתי אפשרית הזאת.
בקיצור ציבור מפגר. ולו מהסיבה שהוא פרץ את החוק הבסיסי העתיק שלו, שהוא חוק החיים.
תגיד מה המשפט הזה? אתה גורו לצמצום חופש המחשבה?
הגיע הזמן שאף אחד לא ימטיר מנטרות מטופשות שהתוחלת שלהם זה השמדה של החיים על פני כדור הארץ.
כל אדם רשאי וכדאי שידבר על כשלים שהוא רואה, כי המציאות היא משותפת וזה מה שמחזיק אותה תקינה - חשיבה ביקורתית, על כל דבר.
כשציבור מעדיף ערכים משניים על ערך החיים אני חושב שהוא מפגר, ואני אמשיך להגיד את זה כי זה מתבקש.
ומשנה הטמטום כאן הוא, כפי שהסברתי כבר, שהם בנו לעצמם פסלים.
אלו לא ההלכות שלהם בכלל. וזה עוד יותר מזעזע שאתה הולך נגד היסודות של עצמך בניסיון להרשים מישהו, ומרסק ערימה של ילדים מהמדרגות.
מי אמראמר לך שהרבנים ידעו , מי אמר שהאוכלסייה ידעה ?
גם בפיקים זה היה חוסר רצון מופגן.הרבה זמן היה שהחרדים לא שמרו מהקורנה כי זה לא ענה על ההגדרה של מגפה .
הקורונה לא קשורה לסיפור הזה בכלל של מירון
קשקוש כאמורמה שהיה במירון זה מקבץ אנשים שידעו שיש סכנה נפשות ולא עידכנו את הציבור בכך - להאשים בכך את הציבור על זה שהוא לא ידע , זה כמו להאשים את האנשים שרקדו באסון ורסאי למה הם רקדו כשהרצפה עומדת ליפול
שנתחיל לקחת קצת אחריות על החיים שלנושניקח קצת אחריות על החיים שלנו, ולהתנהג כמו שצריכים להתנהג
אומר לך שצריך רק להיות שפוי כדי לראות חוסר התאמהאין בכלל צורך לדבר על כך, שבליעה"ר הציבור שמגיע והתשתיות הם כאין וכאפס למה שצריך להיות שם,
לא נכון - יש מקומות צפופים שאתה מבין שיש עומס אבל לא מדמיין שזה יכול להגיע לאסון כזה .מי אמר
זה רק קורה כל שנה ונגמר בנס.
כמו שאמרו בפאנל בחדרי חרדים "כדאי רבי שמעון לסמוך עליו בשעת הדחק"
אבל אולי אסור להמשיך עם הנהגה כזאת.
הציבור הזה בעצמו מבקר את עצמו ואתה כאן נציג שמסרב להסתכל למציאות בעיניים.
יש להם קנה מידה בטיחותי אבל הם אוהבים לשים את ההנהגות שלהם מעל ההיגיון ומעל ההלכה.
זה אשכרה מחדל כל כך פשוט שאין לי כוח להמשיך להשחית עליו עוד מילים
גם בפיקים זה היה חוסר רצון מופגן.
לא במפתיע שהרבנים הספרדים מיהרו לסגור, והליטאים האליטיסטי המשיכו להידבק לעיקרון הלמדנות המופלגת שלהם.
והחסידים כמובן שמרו על המוניות ואימפולסיביות גם כדרכם
קשקוש כאמור
שתדע שחלק מההורים השכולים, מבקשים עזרה נפשית להתמודד עם זה שהם הביאו את ילדים שלהם למרות שידעו שיש סכנה
אז הנה אתה מצטט את הכסילות כפי שמודים בה מנהיגי הציבור שסמכו על הנס
כבר הגיע הזמן להתנהג באנושיות, אנחנו כבר לא הציבור הקטן שהיה פעם. ה' עזר שעד השנה היו ניסים, זו אינה סיבה שנמשיך לסמוך על זה" •
שנתחיל לקחת קצת אחריות על החיים שלנו
שנהיה אנושיים
שנתחשב באילוצים טכניים
הוא אומר את כל מה שאמרתי אבל זה לא מפריע לך לרגע
לפאקינג רגע
להבין שהציבור הזה מטומטם מיניה וביה
ולמה?
כי אתה פשוט מאולף. התוכן לא משנה לך אלא מי אומר אותו.
אני יהודי חילוני, והרבי מנהיג דתי.
שנינו אומרים בדיוק בדיוק בדיוק אותם דברים
אני טועה
הוא צודק
אומר לך שצריך רק להיות שפוי כדי לראות חוסר התאמה
אבל הציבור החרדי לא יודע הרי נכון?
אתה מזלזל באינטליגנציה של כולם. גם של עצמך על הדרך
תזכור את זה בפעם הבאה שיהיה אסון דומה. בעצם אולי הפעם ימנעו מהחרדים לעשות מה שהם רוצים בכל מחיר.לא מדמיין שזה יכול להגיע לאסון כזה .
לא קראתי מילה ממה שכתבת אבל אני סומך עליך + ראיתי שאנשים טובים ומשכילים עשו לך לייק אז גם נתתיממתי יש קשר בין החרדים לבין מצוות?
זאת כת של מטורפים עובדי עבודה זרה.
הרי בקורונה הם המציאו ערכים חדשים, שתלמוד תורה דוחה סכנת נפשות.
בהלוויות הם ימשכו להתכנס כמו חבורת שוטים, בדוחק שגורם לאנשים למות.
וככה גם במירון.
הפוליטיקאים אוחנה ורעי דיברו אך ורק בהקשר של אילוצי הקורונה.
אף אחד מהם לא ניסה למתוח "לטובת" החרדים ונגד הערכות המשטרה, את הכמות של האנשים מבחינה בטיחותית.
אז חבורת הטמבלים האלה שצריכה לראות איזה פוליטיקאי מבוגר מדליק מדורה, ביום שהם באו בכלל להתמקד כביכול במנהיג שנפטר, כמובן תעשה את זה בלי לחשוב שניה האם האירוע הזה מתבצע לפי ההלכה.
וכמובן גם הספרדים צריכים להדליק מדורה, שלא חלילה תהיה להם פחות יוקרה או אין לי מושג מה.
פאקינג אירוע מטופש בתכלית הטיפשות, עם ציבור מטומטם בתכלית הטמטום.
דרך אגב, עבדתי בבית חולים ביקור חולים, שהוא שימש בעיקר כמחלקת יולדות לחרדים מהשכונות החרדיות בירושלים.
כמות הפעמים שבה רדפתי אחריי ילדים חרדים שרצו לכביש הכי סואן ומסוכן בירושלים, כשההורים שלהם בכלל לא מודעים למצב.
או בכלל החופשיות המסריחה שהם נהגו בילדים בני שנתיים ושלוש, הייתה חתיכת תצוגת תכלית להתנהלות המפוזרת וה חפירה הזאת שלהם מול חיי אדם.
הם מזמן איבדו את הקשר ליהדות.
רבים רק למי יש ז'ין יותר גדול במסירות נפש לדברים שתת הזרם חרט על הפסל שלו.
החסידים עם הרבי שלהם, והליטאים עם לימוד התורה.
לא קראתי חצי מהדיון פה אבל יש לך תמונה של סוטאי בפרופיל+ משעמם לי אז אני עושה לך לייקלא קראתי מילה ממה שכתבת אבל אני סומך עליך + ראיתי שאנשים טובים ומשכילים עשו לך לייק אז גם נתתי
@דברים1
הבעייתיות בהסתכלות עצמית היא שכל אחד רואה דברים אחרת,
ואם כאנושות נסתכל על זה ככה, אנחנו בבעיה.
מה לעשות, יש אנשים מפגרים בעולם לפי הגדרות מסוימות. ומישהו צריך לדאוג להם, לפי תפיסות מסוימות.
ואתה אומר את זה כאילו זה היה ניסוי,
אנשים חזו את העתיד ולא סיפרו לארנבים שזה מה שעומד לקרות.
אבל זה לא היה סוד לרגע.
אפשר היה לראות את זה קודם
וההיסטוריה חזרה על עצמה.
שיעור שלא נלמד - חוזר.
תזכור את זה בפעם הבאה שיהיה אסון דומה. בעצם אולי הפעם ימנעו מהחרדים לעשות מה שהם רוצים בכל מחיר.
אני לא חושב ששר צריך לקחת אחריות על חוסר תפקוד מתמשך של עשורים רק כי זה קרה במשמרת שלו.אותי מעניין מתי יהיה פה מנהיג או שר שיקח אחריות על האסון... כי מבחינתי יש כמה שצריכים לתת את הדין.
בפעם ה30למה המשטרה הסכימה לאבטח את השטח ?
לא הבנת מה אני אומר .אני לא חושב ששר צריך לקחת אחריות על חוסר תפקוד מתמשך של עשורים רק כי זה קרה במשמרת שלו.
מה שגרם לאסון הזה לדעתי זה חוסר משילות של המדינה בחברה החרדית, שבגלל האופי הבעייתי שלה המשילות הזאת יכולה לקרות רק בכוח וזה ברור לכולנו שלא יקרה וגם לא הגיוני שיקרה, אני לא מצפה שמחר בבוקר המדינה תשלח חיילים להוציא חרדים מהבתים שלהם כדי להתגייס כי ברור לי איך זה יגמר, אז אני מעדיף לשמור על הטטוס קוו הקיים שיש החרגות לא הוגנות מפה ועד הודעה חדשה.
בסוף זה מגיע לזה שעל אתר מורשת דתי במדינת חוק שולטים איזה חצרות של חסידים הזויים ורשלנים שלא שמעו מעולם על חוקי הפיזיקה.
אני תמיד אומר צריך להחליף את האזרחים פה, לא את השלטון. או להגר למדינה נורמאלית.
בפעם ה30
כי אין ברירה נחוי, לא מדובר באזרחים לגיטימים שומרי חוק שאם סגור אז סגור, הם היו מגיעים בכוח.
ואז אתה היית כותב על זה שהמשטרה שונאת חרדים ולא נותנת לעלות לקבר הרשבי.
פאקינג באמצע האירוע הם התעמתו שם עם שוטרים וזרקו עליהם אבנים כדי להמשיך את ההילולה!!!! אתה חושב שזה אנשים שהיו מקבלים החלטת משטרה ולא היו מגיעים?
אולי ביקום מקביל בעולם מושלם, מי שחי במנטליות של לפני הספירה ומהווה נטל, לא היה מקבל שירותים מהמדינה כולל שירותי רפואה\משטרה.אני מתכוון שהמשטרה הייתה צריכה לומר אנחנו לא מאבטחים את האירוע כי אי אפשר לאבטח אירוע באיזור עם לקויים .
אתם רוצים תלכו תעשו מה שאתם רוצים השטח ללא אבטחה , כל מי שבא באחריות עצמו .
נכון זה מה שקורה שלא מקשיבים לגורמים האחראים .אולי ביקום מקביל בעולם מושלם, מי שחי במנטליות של לפני הספירה ומהווה נטל, לא היה מקבל שירותים מהמדינה כולל שירותי רפואה\משטרה.
עכשיו ברצינות, אתה יודע מה היה קורה אם בנוסף לכל מה שקרה שם גם היו מחכים להגעת כוחות? או שלא היו מגיעים כוחות בכלל?
זה היה נגמר לא ב45 הרוגים, אלא ב45000
מה הפיתרון שלך ?
להגר למדינה נורמאלית.
אותו סיפור כמו עם החרדים,הם בעיה כל כך עמוקה ומסובכת הרבה מעבר ל"לירות להם בראש1!"הכי גרוע שיש צה"ל באיזור ועדיין ערבי זורק אבן ופוגע באנשים
לא רוצה פתרון זמני , או שתפתור את הבעיה או שתודה שיש בעיה שאתה לא יודע לפתור !
אותו סיפור כמו עם החרדים,הם בעיה כל כך עמוקה ומסובכת הרבה מעבר ל"לירות להם בראש1!"
יש פה השלכות בינלאומיות, סכסוך שאף אחד לא באמת צודק בו, זכויות אדם והרשימה עוד ארוכה
אין פתרון באמת, יש כל מיני פתרונות זמניים שלפעמים עובדים ולפעמים פחות
לדעתי אי אפשר.למה לברוח שאפשר לתקן ?
מה ההודאה הזאת תעזור לך? אתה תישן יותר טוב בלילה?לא רוצה פתרון זמני , או שתפתור את הבעיה או שתודה שיש בעיה שאתה לא יודע לפתור !
שאני יודע שיש בעיה אני לא מתקרב -- ומי שמתקרב שיקח אחריות על עצמו , מה גם שיש בעיה אנשים חושבים על פיתרון ....לדעתי אי אפשר.
מה ההודאה הזאת תעזור לך? אתה תישן יותר טוב בלילה?
אין פתרונות ישימים.