עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תעשה לי טובה, ההמון הזה בטח סתם התאסף שם ועומד בשקט ופתאום זורקים רימוןהתזת מכתזית בואש , אפילו זריקת רימוני הלם לתוך ההמון
אני מכיר את המשטרה מספיק טוב כדי לדעת שעל כל X שוטרים יש 1 מפגר, כמו בכל תחומי החיים.
באופן גורף אין שום התנקלות או יחס מיוחד
כן, משטרת ישראל שונאת יהודים לכן עצרה אתמול רק יהודים תמימים שהלכו ברחוב, לא פינו אותם והצילו את חייהם והגיע בכוחות עצומים (באיחור) למקום לפזר את המתפרעים ועיכבו מאות.אתה בטוח שאין התנקלות או יחס מיוחד ?
מעדיף ראש ממשלה אבל אין לי בעיה לשלב בין התפקדים כמו טבח , שבוע שבוע --- ואחי איזה פינו אותם ?!?!? עצרו אותם ועוד שקלו לתת להם הרחקה מהעיר לוד / מעצר בית . על מה אתה מדבר ?כן, משטרת ישראל שונאת יהודים לכן עצרה אתמול רק יהודים תמימים שהלכו ברחוב, לא פינו אותם והצילו את חייהם והגיע בכוחות עצומים (באיחור) למקום לפזר את המתפרעים ועיכבו מאות.
אגב, אני כתבתי לך שיש מגזר שבאמת מקבל יחס מיוחד מהרשות המבצעת, זה שהם מקבלים יחס סלחני לא אומר שיהודים מקבלים יחס תקיף.
תפסיק לבלבל את השכל בטונות, ולך להקים את האצ"ל, אחרי שאתה מסיים עם האצ"ל תתמודד לתפקיד השר לבטחון פנים.
בדיוק בדיוק בדיוקישראל לא מחזירה תגובה מספיק חריפה זה משגע אותי
עושים לנו מה שבא להם ואנחנו מרחמים עליהם בגלל איך שיציגו אותנו בכל רחבי העולם כנראה?
בדיחה
אני אתך אחי בואו נלך מכות נגד הערבים ! ואז נלך מכות נגד המשטרה! ואז נלך מכות עם השמאלנים! ואז נגד הממשלה! ואז נגד חמאס! ולבסוף נגד חיים כהן סתם כי הוא מעצבן אותי!שלימדו בבית ספר על אצ"ל , ההגנה ועל הלח"י - אולי בעצם רמזו לנו שלעתיד לבוא תלמדו מהם ?
תפסיקו לסמוך על מי שאמור לדאוג כי הוא לא דואג , על מי שאמור לשמור כי הוא לא שומר , ופשוט להקים אצ"ל ההגנה והלח"י 2021 , משהו חדש רעננן על המוסרת של פעם .
ידידנו @דברים1 עושה משהו הרבה יותר חשוב - הוא מתפלל ולומד תורה כדי שכאשר אתה תלך מכות נגד כל מי שאמרת אתה תנצחאני אתך אחי בואו נלך מכות נגד הערבים ! ואז נלך מכות נגד המשטרה! ואז נלך מכות השמאלנים! ואז נגד הממשלה! ואז נגד חמאס! ולבסוף נגד חיים כהן סתם כי הוא מעצבן אותי!
לא אחי היה איזה קטע עם נחש או חטא שביטל את זה או משהו כזה, לא זוכר....נראה לי זה קשור לפוקימוןידידנו @דברים1 עושה משהו הרבה יותר חשוב - הוא מתפלל ולומד תורה כדי שכאשר אתה תלך מכות נגד כל מי שאמרת אתה תנצח
הכי חשוב זה לא להרים ידיים!ידידנו @דברים1 עושה משהו הרבה יותר חשוב - הוא מתפלל ולומד תורה כדי שכאשר אתה תלך מכות נגד כל מי שאמרת אתה תנצח
ישראל לא מחזירה תגובה מספיק חריפה זה משגע אותי
עושים לנו מה שבא להם ואנחנו מרחמים עליהם בגלל איך שיציגו אותנו בכל רחבי העולם כנראה?
בדיחה
היית בארץ ב24 שעות האחרונות?שחמאס נלחם עם אינסטגרם וטוויטר
אלוהים בתנך יכול להיות כזה דו קוטבי בהוראות שלוהכי חשוב זה לא להרים ידיים!
"וְהָיָה כַּאֲשֶׁר יָרִים מֹשֶׁה יָדיו וְגָבַר יִשְׂרָאֵל וְכַאֲשֶׁר יָנִיחַ יָדיו גָבַר עֲמָלֵק"
לא חשוב.
לצערי לא זכיתי ללמוד כל היום אז לידיעתך עשיתי צבא לא פחות מימך .ידידנו @דברים1 עושה משהו הרבה יותר חשוב - הוא מתפלל ולומד תורה כדי שכאשר אתה תלך מכות נגד כל מי שאמרת אתה תנצח
אם כבר אז לא להוריד .הכי חשוב זה לא להרים ידיים!
"וְהָיָה כַּאֲשֶׁר יָרִים מֹשֶׁה יָדיו וְגָבַר יִשְׂרָאֵל וְכַאֲשֶׁר יָנִיחַ יָדיו גָבַר עֲמָלֵק"
לא חשוב.
כן כי זה בדיוק מה שהתכוונתי .אני אתך אחי בואו נלך מכות נגד הערבים ! ואז נלך מכות נגד המשטרה! ואז נלך מכות עם השמאלנים! ואז נגד הממשלה! ואז נגד חמאס! ולבסוף נגד חיים כהן סתם כי הוא מעצבן אותי!
מוות לחיים כהן !לצערי לא זכיתי ללמוד כל היום אז לידיעתך עשיתי צבא לא פחות מימך .
אם כבר אז לא להוריד .
כן כי זה בדיוק מה שהתכוונתי .
מעניין מה הייתה תגובתך אם היית גר בלוד אחרי הלילה אתמול , או בכל עיר מעורבת אחרת שהיה בה באלגן .
אני בטוח בזה, אני חושב שצריך לעשות יותר ממה שצהל עושה כרגעלצערי אין דבר כזה "מספיק חריפה" בהנחה שעזה צריכה להפוך ללונה פארק אבל אם היינו מרחמים עליהם היינו מקבלים את אחת ממאה הבקשות שלהם להפסקת אש במהלך היומיים האחרונים.
ההבדל בין החמאס לצה"ל הוא שחמאס נלחם עם אינסטגרם וטוויטר וצה"ל נלחם עם מטוסים וארטילריה. יותר מעשים ופחות דיבורים, תהיה בטוח שברגעים אלה עזה חוזרת לימי הביניים.
היית בארץ ב24 שעות האחרונות?
אני בטוח בזה, אני חושב שצריך לעשות יותר ממה שצהל עושה כרגע
ארץ הקודשקנדה
ארץ הגודש באףארץ הקודש