הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מלחמה

• פותח/ת השרשור BeN35
  • פורסם בתאריך
שלימדו בבית ספר על אצ"ל , ההגנה ועל הלח"י - אולי בעצם רמזו לנו שלעתיד לבוא תלמדו מהם ?
תפסיקו לסמוך על מי שאמור לדאוג כי הוא לא דואג , על מי שאמור לשמור כי הוא לא שומר , ופשוט להקים אצ"ל ההגנה והלח"י 2021 , משהו חדש רעננן על המוסרת של פעם .

מה שקורה עם המחבלים בתוך שטחנו זה פשוט בושה ! ! ! זה לא בעיה שתעבור עם הזמן להפסיק לטאטא מתחת לשולחן , לטפל בבעיה מהשורש .
או לקצוץ ידיים ורגליים או להעיף מהמדינה או לקיים מצווה אם בא להורגך השכם להורגו
אני מכיר את המשטרה מספיק טוב כדי לדעת שעל כל X שוטרים יש 1 מפגר, כמו בכל תחומי החיים.
באופן גורף אין שום התנקלות או יחס מיוחד

שמעת במקרה מה קרה בלוד ?
עושה רושם שאולי קרוב ל10 אלף פורעים ערבים , ובנתיים אני שומע על כמה יהודים עצורים . אתה בטוח שאין התנקלות או יחס מיוחד ?
אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק .

הבעיה היחידה שאולי הייתה אמורה להיות למשטרת ישראל אחרי הלילה אתמול זה מחסור בכדורים.

אתה בטוח שאין התנקלות או יחס מיוחד ?
כן, משטרת ישראל שונאת יהודים לכן עצרה אתמול רק יהודים תמימים שהלכו ברחוב, לא פינו אותם והצילו את חייהם והגיע בכוחות עצומים (באיחור) למקום לפזר את המתפרעים ועיכבו מאות.

אגב, אני כתבתי לך שיש מגזר שבאמת מקבל יחס מיוחד מהרשות המבצעת, זה שהם מקבלים יחס סלחני לא אומר שיהודים מקבלים יחס תקיף.

תפסיק לבלבל את השכל בטונות, ולך להקים את האצ"ל, אחרי שאתה מסיים עם האצ"ל תתמודד לתפקיד השר לבטחון פנים.

נערך לאחרונה:
כן, משטרת ישראל שונאת יהודים לכן עצרה אתמול רק יהודים תמימים שהלכו ברחוב, לא פינו אותם והצילו את חייהם והגיע בכוחות עצומים (באיחור) למקום לפזר את המתפרעים ועיכבו מאות.

אגב, אני כתבתי לך שיש מגזר שבאמת מקבל יחס מיוחד מהרשות המבצעת, זה שהם מקבלים יחס סלחני לא אומר שיהודים מקבלים יחס תקיף.

תפסיק לבלבל את השכל בטונות, ולך להקים את האצ"ל, אחרי שאתה מסיים עם האצ"ל תתמודד לתפקיד השר לבטחון פנים.
מעדיף ראש ממשלה אבל אין לי בעיה לשלב בין התפקדים כמו טבח , שבוע שבוע --- ואחי איזה פינו אותם ?!?!? עצרו אותם ועוד שקלו לתת להם הרחקה מהעיר לוד / מעצר בית . על מה אתה מדבר ?

שלימדו בבית ספר על אצ"ל , ההגנה ועל הלח"י - אולי בעצם רמזו לנו שלעתיד לבוא תלמדו מהם ?
תפסיקו לסמוך על מי שאמור לדאוג כי הוא לא דואג , על מי שאמור לשמור כי הוא לא שומר , ופשוט להקים אצ"ל ההגנה והלח"י 2021 , משהו חדש רעננן על המוסרת של פעם .
אני אתך אחי בואו נלך מכות נגד הערבים ! ואז נלך מכות נגד המשטרה! ואז נלך מכות עם השמאלנים! ואז נגד הממשלה! ואז נגד חמאס! ולבסוף נגד חיים כהן סתם כי הוא מעצבן אותי!

נערך לאחרונה:
אני אתך אחי בואו נלך מכות נגד הערבים ! ואז נלך מכות נגד המשטרה! ואז נלך מכות השמאלנים! ואז נגד הממשלה! ואז נגד חמאס! ולבסוף נגד חיים כהן סתם כי הוא מעצבן אותי!
ידידנו @דברים1 עושה משהו הרבה יותר חשוב - הוא מתפלל ולומד תורה כדי שכאשר אתה תלך מכות נגד כל מי שאמרת אתה תנצח

ידידנו @דברים1 עושה משהו הרבה יותר חשוב - הוא מתפלל ולומד תורה כדי שכאשר אתה תלך מכות נגד כל מי שאמרת אתה תנצח
לא אחי היה איזה קטע עם נחש או חטא שביטל את זה או משהו כזה, לא זוכר....נראה לי זה קשור לפוקימון

הכי חשוב זה לא להרים ידיים!

"וְהָיָה כַּאֲשֶׁר יָרִים מֹשֶׁה יָדיו וְגָבַר יִשְׂרָאֵל וְכַאֲשֶׁר יָנִיחַ יָדיו גָבַר עֲמָלֵק"

לא חשוב.

ישראל לא מחזירה תגובה מספיק חריפה זה משגע אותי
עושים לנו מה שבא להם ואנחנו מרחמים עליהם בגלל איך שיציגו אותנו בכל רחבי העולם כנראה?
בדיחה

לצערי אין דבר כזה "מספיק חריפה" בהנחה שעזה צריכה להפוך ללונה פארק אבל אם היינו מרחמים עליהם היינו מקבלים את אחת ממאה הבקשות שלהם להפסקת אש במהלך היומיים האחרונים.
ההבדל בין החמאס לצה"ל הוא שחמאס נלחם עם אינסטגרם וטוויטר וצה"ל נלחם עם מטוסים וארטילריה. יותר מעשים ופחות דיבורים, תהיה בטוח שברגעים אלה עזה חוזרת לימי הביניים.

"וְהָיָה כַּאֲשֶׁר יָרִים מֹשֶׁה יָדיו וְגָבַר יִשְׂרָאֵל וְכַאֲשֶׁר יָנִיחַ יָדיו גָבַר עֲמָלֵק"

לא חשוב.
אלוהים בתנך יכול להיות כזה דו קוטבי בהוראות שלו

לצערי לא זכיתי ללמוד כל היום אז לידיעתך עשיתי צבא לא פחות מימך .

לא חשוב.
אם כבר אז לא להוריד .
אני אתך אחי בואו נלך מכות נגד הערבים ! ואז נלך מכות נגד המשטרה! ואז נלך מכות עם השמאלנים! ואז נגד הממשלה! ואז נגד חמאס! ולבסוף נגד חיים כהן סתם כי הוא מעצבן אותי!
כן כי זה בדיוק מה שהתכוונתי .

מעניין מה הייתה תגובתך אם היית גר בלוד אחרי הלילה אתמול , או בכל עיר מעורבת אחרת שהיה בה באלגן .

לצערי לא זכיתי ללמוד כל היום אז לידיעתך עשיתי צבא לא פחות מימך .

אם כבר אז לא להוריד .

כן כי זה בדיוק מה שהתכוונתי .

מעניין מה הייתה תגובתך אם היית גר בלוד אחרי הלילה אתמול , או בכל עיר מעורבת אחרת שהיה בה באלגן .
מוות לחיים כהן !
!fuck the police

לצערי אין דבר כזה "מספיק חריפה" בהנחה שעזה צריכה להפוך ללונה פארק אבל אם היינו מרחמים עליהם היינו מקבלים את אחת ממאה הבקשות שלהם להפסקת אש במהלך היומיים האחרונים.
ההבדל בין החמאס לצה"ל הוא שחמאס נלחם עם אינסטגרם וטוויטר וצה"ל נלחם עם מטוסים וארטילריה. יותר מעשים ופחות דיבורים, תהיה בטוח שברגעים אלה עזה חוזרת לימי הביניים.
אני בטוח בזה, אני חושב שצריך לעשות יותר ממה שצהל עושה כרגע

היית בארץ ב24 שעות האחרונות?

אני על המטוס לקנדה. מה לי ולארץ הזאת שאני צריך להיפגע בשבילה? שהמשיחיים יריבו ביניהם.
ראיתי אבל את מופע הזיקוקים אתמול, תמשיך לעדכן מה קורה אתכם בארץ.

אני בטוח בזה, אני חושב שצריך לעשות יותר ממה שצהל עושה כרגע

לא נראה לי שאנחנו יודעים במדויק מה צה"ל עושה כדי לומר שהוא צריך לעשות יותר.
יותר הכוונה לכניסה קרקעית? כל עוד אין תוכנית לכבוש את הרצועה אין סיבה לסכן חיי לוחמים, את עזה אפשר וצריך להדליק מהאוויר וזה מה שעושים בצורה מרשימה כרגע. גם הסירוב להפסקות האש של חמאס מעוררת הערכה.
רוצה לומר, יש מי שמנווט ולשמחתי גם משחררים ממנו את הרסן. זה הזמן לסמוך עליהם בצורה עיוורת שהם עושים את כל מה שאפשר ויותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית