הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך מיקרוגל מכין פופקורן כל כך מהר ומגיע ל180 מעלות שדרושות?

• פותח/ת השרשור Devil
  • פורסם בתאריך

Devil

משתמש קבוע
1,490
454
נק' מוניטין:
575
1,490
454
בשביל שהתירס יהפוך לפופקורן צריך 180 מעלות. אני שם סתם בצלחת גרגירי תירס ומכניס למיקרוגל כבר אחרי חצי דקה הגרעינים הראשונים מתחילים להפוך לפופקורן, מישהו יודע איך זה קורה?

אגב ממליץ גם לחיטוב וגם למסה על פופקורן אחלה דבר 🤩

גלי המיקרו שתדירותם גבוהה מאוד (מספרים מאוד גדול) גורמים לתזוזה של מולקולות המים והחיכוך יוצר חום

• פותח/ת השרשור
מקרין גלי מיקרו על האוכל ומחמם אותו.
ואין על פופקורןןןןןןן
גלי המיקרו שתדירותם גבוהה מאוד (מספרים מאוד גדול) גורמים לתזוזה של מולקולות המים והחיכוך יוצר חום
מבין את הקונספט הזה השאלה איך זה מגיע ל180 מעלות? כי תמיד שנוגעים באוכל נראה שזה לא מתקרב אפילו לחצי מזה

אפרופו מדברים על פופקורן, מה הפופקורן הכי דל קלוריות שהצלחתם למצוא בארץ? אני ראיתי רק את המופחת שומן אבל עדיין יש בו 300 קלוריות לשקית.
אתם קונים גרעינים ומטגנים על מחבת? צריך הרבה שמן או שמספיק רק לרסס קצת?

• פותח/ת השרשור
אז כל אוכל שאני מכניס למיקרו מגיע למעל 180 מעלות? זה לא נשמע לי הגיוני
או אולי זה משהו בגרעיני תירס ספציפית שגורם להם להתחמם מאוד במיקרו 😳
אפרופו מדברים על פופקורן, מה הפופקורן הכי דל קלוריות שהצלחתם למצוא בארץ? אני ראיתי רק את המופחת שומן אבל עדיין יש בו 300 קלוריות לשקית.
אתם קונים גרעינים ומטגנים על מחבת? צריך הרבה שמן או שמספיק רק לרסס קצת?
פשוט גרעינים בלי כלום ולמיקרו

מיקרו מחמם את הצלחת במקום האוכל*

לא מפתאום, הצלחת קרימקה או זכוכית לא סופגת טוב את הגלים שהמיקרו משדר. מים, סוכר וכו׳ כן
אם הצלחת רותחת זה בגלל האדים או האוכל שחיממת בפנים. אם פעם יצא לך להוציא מהמיקרו הרבה לפני הזמן אתה תראה שחלק מהאוכל בעומק הצלחת חם והלמעלה והמסביב פחות, והצלחת בכלל לא

נערך לאחרונה:
לא מפתאום, הצלחת קרימקה או זכוכית לא סופגת טוב את הגלים שהמיקרו משדר. מים, סוכר וכו׳ כן
אם הצלחת רותחת זה בגלל האדים או האוכל שחיממת בפנים. אם פעם יצא לך להוציא מהמיקרו הרבה לפני הזמן אתה תראה שחלק מהאוכל בעומק הצלחת חם והלמעלה והמסביב פחות, והצלחת בכלל לא
אחי
32ce03.jpg

מי שהכין את הממ הזה לא מבין כנראה מה קורה במיקרוגל, האוכל מחמם את הצלחת ולא הפוך...
זה נכון לתנור רגיל.

מיקרו מחמם את המזון > האדים מחממים את הצלחת

הבנתי שאתה מתכוון לזה שבגדול הצלחת יוצאת רותחת אחרי כולה דקה של חימום, אבל הממ הזה לא כתוב טוב

נערך לאחרונה:
מי שהכין את הממ הזה לא מבין כנראה מה קורה במיקרוגל, האוכל מחמם את הצלחת ולא הפוך...
זה נכון לתנור רגיל.

מיקרו מחמם את המזון > האדים מחממים את הצלחת

הבנתי שאתה מתכוון לזה שבגדול הצלחת יוצאת רותחת אחרי כולה דקה של חימום, אבל הממ הזה לא כתוב טוב
אחי זה לא משנה את העובדה שאחרי דקה האוכל שלי קר והצלחת חמה
מימ קצת יותר טוב כי מקודם לא עובד לי להוסיף אותו microwaves-heat-plate-my-food-Tsehr.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית