עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מקרין גלי מיקרו על האוכל ומחמם אותו.
ואין על פופקורןןןןןןן
מבין את הקונספט הזה השאלה איך זה מגיע ל180 מעלות? כי תמיד שנוגעים באוכל נראה שזה לא מתקרב אפילו לחצי מזהגלי המיקרו שתדירותם גבוהה מאוד (מספרים מאוד גדול) גורמים לתזוזה של מולקולות המים והחיכוך יוצר חום
ובמחיר שווה לכל נפשמגיע מוכן מהעץ ב'חצי חינם' לא?
@frozen
מתקרר מהרמבין את הקונספט הזה השאלה איך זה מגיע ל180 מעלות? כי תמיד שנוגעים באוכל נראה שזה לא מתקרב אפילו לחצי מזה
אז כל אוכל שאני מכניס למיקרו מגיע למעל 180 מעלות? זה לא נשמע לי הגיונימתקרר מהר
פשוט גרעינים בלי כלום ולמיקרואפרופו מדברים על פופקורן, מה הפופקורן הכי דל קלוריות שהצלחתם למצוא בארץ? אני ראיתי רק את המופחת שומן אבל עדיין יש בו 300 קלוריות לשקית.
אתם קונים גרעינים ומטגנים על מחבת? צריך הרבה שמן או שמספיק רק לרסס קצת?
אז כל אוכל שאני מכניס למיקרו מגיע למעל 180 מעלות? זה לא נשמע לי הגיוני
או אולי זה משהו בגרעיני תירס ספציפית שגורם להם להתחמם מאוד במיקרו 😳
מיקרו מחמם את הצלחת במקום האוכל*מיקרוגל מחמם את האוכל מבפנים.
מיקרו מחמם את הצלחת במקום האוכל*
אחילא מפתאום, הצלחת קרימקה או זכוכית לא סופגת טוב את הגלים שהמיקרו משדר. מים, סוכר וכו׳ כן
אם הצלחת רותחת זה בגלל האדים או האוכל שחיממת בפנים. אם פעם יצא לך להוציא מהמיקרו הרבה לפני הזמן אתה תראה שחלק מהאוכל בעומק הצלחת חם והלמעלה והמסביב פחות, והצלחת בכלל לא
גוגל יודע הכלמישהו יודע איך זה קורה?
הוא צוחק, לא צריך לקחת הכל ללבמי שהכין את הממ הזה לא מבין כנראה מה קורה במיקרוגל, האוכל מחמם את הצלחת ולא הפוך...
זה נכון לתנור רגיל
כןכן ערכתי את התגובה מאז, אבל הממ עדיין כושלהוא צוחק, לא צריך לקחת הכל ללב
זה אין ספקאבל הממ עדיין כושל
אחי זה לא משנה את העובדה שאחרי דקה האוכל שלי קר והצלחת חמהמי שהכין את הממ הזה לא מבין כנראה מה קורה במיקרוגל, האוכל מחמם את הצלחת ולא הפוך...
זה נכון לתנור רגיל.
מיקרו מחמם את המזון > האדים מחממים את הצלחת
הבנתי שאתה מתכוון לזה שבגדול הצלחת יוצאת רותחת אחרי כולה דקה של חימום, אבל הממ הזה לא כתוב טוב