הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה במסה

ליאמוש

משתמש קבוע
1,719
1,616
נק' מוניטין:
3,578
1,719
1,616
בעיקרון מנסה לעזור לידיד.
לי בראש הכללים למסה ידועים מראש.
עברתי פעמיים תקופת מסה שהלכה מצויין שמסתכם בפלוס קלורי(עוד הרבה מעבר)
אבל איך עוזרים למישהו שמתקשה לעלות במשקל. רוב היום לא יכול לאכול בגלל העבודה. שותה פעמיים גיינר שיוצא 850 קלוריות לסקופ
ופעמיים שייק חלבון שיוצא 200 קלוריות לאחד.
איך אוכלים בלי להקיא? ניסיתי להציע שומן כי זה דחוס קלורי בלי הרבה נפח. הוא משלב בתפריט אבל זה סותם אותו, הצעתי גם דברים שמוגדרים כ״ג׳אנק״ אבל הוא כבר משלב דברים כאלה ולא רוצה שרוב התפריט שלו יתבסס על סוכר.(אני לא רואה בזה משהו רע)
וזה לא קסם אני יודעת. אם הוא לא עולה במשקל הוא פשוט לא נמצא בפלוס קלורי
סליחה על החפירה אבל אני אסכם בבקשה לזרוק לי מאכלים או שילובים של מאכלים עתירי קלוריות בלי יותר מידי נפח. בעיקר פחמימה אם אפשר. כמובן שהצעתי כבר לעזוב את האורז ולהחליף בפסטה או פיתות במקום לחם. אבל כבר הצעתי הכל. תודה לכולם על המענה!

שיזרוק את הגיינר לפח, זה פשוט זבל טהור.
הדבר הכי קל והכי פשוט להכניס מלא קלוריות בשייק אחד.
שיבולת שועל + חלב, חמאת בוטנים, בננה ואבקת חלבון
מדהים
שידחוף לאפות, לחם, פסטה וכמובן שיבולת שועל.
עדיף להכין כמה שייקים כמו שכתבתי ביום אם ממש קשה לו לאכול.

• פותח/ת השרשור
שיזרוק את הגיינר לפח, זה פשוט זבל טהור.
הדבר הכי קל והכי פשוט להכניס מלא קלוריות בשייק אחד.
שיבולת שועל + חלב, חמאת בוטנים, בננה ואבקת חלבון
מדהים
שידחוף לאפות, לחם, פסטה וכמובן שיבולת שועל.
עדיף להכין כמה שייקים כמו שכתבתי ביום אם ממש קשה לו לאכול.

הצעתי לו,אבל אין לו את הזמן בבוקר. והוא שותה ישר על הבוקר את הגיינר בלית ברירה

הצעתי לו,אבל אין לו את הזמן בבוקר. והוא שותה ישר על הבוקר את הגיינר בלית ברירה
אז שיכין יום לפני.
אין זמן זה תירוץ ותירוצים זה למוצצים סליחה
כשאני הייתי עובד כמאבטח, היה לי אולי כמה שעות בודדות בבית שהרוב הלך על שינה אז הייתי מכין יום לפני אוכל. תסבירי לו שאם הוא רוצה לעלות במשקל, צריך לפנות זמן להכין אוכל. אין בעיה שיכין שייק ענקי כזה, ישמור אותו במקרר בלילה וישתה אותו בבוקר. שיימצא איזה פתרון

בתור אחד שעלה 20 קילו וסבל לא מעט ממשקל מועט , לא הייתי אומר לו שיזרוק את הגיינר , באמת לרוב העולם זה לא מתאים אבל יש אנשים זה מיועד להם , והוא נשמע כמו מישהו כזה , מה שכן זה שייק שמפוצצץ ברמות ולא קל לשתות אותו בכלל , חבל לשתות אותו בבוקר ולסתום את התיאבון , שישתה אותו בלילה בכוח .

שישתדל לאכול כל שעתיים , להרגיל את הגוף לאכול , וכמה שיותר בלי להסתכל על הקלוריות , הקיבה שלנו זה כמו בלון ברגע שהוא יגדל הוא כבר ירצה לצרוך אוכל לבד , זה תהליך ארוך וקצת מייגע אבל שמבינים את הפואנטה זה מתחיל להתגלגל כמו כדור שלג אפילו קשה לעצור .

כן לצרוך ארוחות כמו לאפות שאוורמה , פיצות , המבורגרים . כל מה שהוא אוהב שיאכל בלי סוף גם שזה נראה לו "לא בריא" זה לא לנצח תקופה של השקעה של חודשיים - שלוש בשביל להגדיל את ה"בלון" בקיבה .

חבילות אוראו (יש גם בכשרות גבוהה) כל שעתיים להרביץ 2 חתיכות כאלה שזה 8 עוגיות אם אני זוכר נכון זה שווה ערך ל600 קלוריות (כמובן אם הוא רוצה יכול להכין שייקים משלו , מספיק אוראו וחלב)

אני זוכר את עצמי אוכל במבה ביסלי ל500 קלוריות קלילות .

לא יודע כמה הוא שוקל וכמה רוצה לעלות אבל שיתן פוש חודשיים שלוש אחריזה הגוף ידרוש לצורך אוכל לבד , בנוסף שתייה שהיא לא דיאט .

לא הייתי אומר לו שיזרוק את הגיינר , באמת לרוב העולם זה לא מתאים אבל יש אנשים זה מיועד להם ,
זה לא מיועד לאף אחד, 99% מהגיינרים זה שק של חרא שמורכב מ7 סוגי סוכר. לפי הלוגיקה הזאת גם אוריאו זה גיינר
שיכין ערב קודם שייק של 2000 קלוריות וישתה לאורך כל הבוקר.
או שיקום 15 דק לפני אם זה מספיק חשוב לו, כשבאידיאל הוא צריך לקום שעה לפני ולהעמיד סיר ותנור

או שיקום 15 דק לפני אם זה מספיק חשוב לו, כשבאידיאל הוא צריך לקום שעה לפני ולהעמיד סיר ותנור
אופציה, אבל מעט מיותרת. לילה לפני במקרר לא יקרה לזה כלום.

זה לא מיועד לאף אחד, 99% מהגיינרים זה שק של חרא שמורכב מ7 סוגי סוכר. לפי הלוגיקה הזאת גם אוריאו זה גיינר
בהחלט כן ! אני אישית הייתי עושה שייקים בגלידריות כמה כדורי גלידה שנפהכים לשתייה , עשיתי גם עם אוראו וחלב ,מה שכן בגיינר יש יותר חלבון אבל בהחלט כל דבר . הטעות נמצאת אצל האנשים שהם חושבים שמנת גיינר אמורה להחליף 300 גרם אורז ו200 גרם חזה עוף , מנת גיינר אמורה להיות תחליף ל4 חפיסות אוראו / ביסלי וצ'טוס גדול . זה חרא ערכים עם תוספת חלבון , מיועד באמת למי שאמור לעלות במשקל וכמה שיותר , שלא משנה מימה ואחרי שלא הצליח בדרך אחרת.

מנת גיינר אמורה להיות תחליף ל4 חפיסות אוראו / ביסלי וצ'טוס גדול .
בן אדם ממוצע צורך 2300-3000 קלוריות במסה. אנשים קצת יותר גדולים מגיעים ל3,500. אף אחד מאיתנו לא אדי הול שצריך לדחוף 10000 קלוריות וצריך לחפש דרכים איך לדחוף אותם, לכן לא אמורה להיות שום בעיה להגיע למספרים האלה בלי שום גיינר

בן אדם ממוצע צורך 2300-3000 קלוריות במסה. אנשים קצת יותר גדולים מגיעים ל3,500. אף אחד מאיתנו לא אדי הול שצריך לדחוף 10000 קלוריות וצריך לחפש דרכים איך לדחוף אותם, לכן לא אמורה להיות שום בעיה להגיע למספרים האלה בלי שום גיינר
צודק אחי , אז בוא נגיד לכל מי שרוצה להשמין ולא מצליח שהוא .... ?
סתכל עובדות לא כל דבר צריך להתווכח, יש אנשים שלא מצליחים להשמין לא להבין אותם זה אומר שלא היית שם אבל זה לא אומר שזה לא נכון.
המצב שלהם זה עובדה קיימת.

מצטרף למה שאמרו פה על הגיינר, אבל אם בכל זאת מתעקש, אז יש את הגיינר הפשוט והיותר בריא של מיי פרוטאין, זה עם המי גבינה + שיבולת שועל. ממש טוב למי שלא רוצה להתעסק עם המערבל. ואז שיוסיף לזה כמה תמרים בנפרד או משהו עם קלוריות וזה יעזור לסגור את הפינה.

בנאדם שרוצה להשמין צריך להגיע למצב שהוא משמין , אני אישית גם חושב שעדיף בלי גיינר אין בו שום תועלת , אבל אם האדם הגיע למצב שהוא מנסה ואוכל ועובר יום ועוד יום ושבוע ועוד שבוע והוא לא עולה במשקל , אז בהחלט כדאי להכניס גיינר לסיפור , הגיינר לא אמור לבוא על חשבון האוכל , אלא לדחוף בלילה אחרי שאכל , מה יש בגיינר שמיוחד ? כלום ! יכול להכין גיינר מעצמו (אם יוסיף סקופ/2 חלבון סביר להניח שלא משנה מה ישים יצא גם יותר בריא)

מה שצריך לעשות במיקרה שמסופר בפוסט , זה פשוט לחיות בלי תפריט , לאכול מכל הבא ליד כל כמה זמן , שהבטן תעבוד , וכמה שעות לפני השינה להכניס כמות קלוריות גדולה , לדוגמא
*חצי/מגש פיצה
*המבורגר כפול/משולש
*לאפה שווארמה
*גיינר שקנה או הכין בעצמו .

העיקר להגיע לפלוס קלורי גם אם זה בכוח .

בהחלט כדאי להכניס גיינר לסיפור
אתה ממש טועה חביבי. גיינר זה זבל.
שיכין גיינר ביתי כמו שכתבתי למעלה.
@ליאמוש
אגב שלא תביני/תבינו אותי לא נכון
אני בעד לאכול אוראו או גלידה במידה וצריך להשלים קלוריות
אבל גיינר זה פשוט זבל, חבל.

אם שומן סותם אותו הוא יכול לנסות לאכול כמה שיותר במהלך היום בלי שום קשר וכמובן ליישם חלק מההצעות פה, ואז בלילה להוריד כמה כריכים עם חמאת בוטנים

בעיקרון מנסה לעזור לידיד.
לי בראש הכללים למסה ידועים מראש.
עברתי פעמיים תקופת מסה שהלכה מצויין שמסתכם בפלוס קלורי(עוד הרבה מעבר)
אבל איך עוזרים למישהו שמתקשה לעלות במשקל. רוב היום לא יכול לאכול בגלל העבודה. שותה פעמיים גיינר שיוצא 850 קלוריות לסקופ
ופעמיים שייק חלבון שיוצא 200 קלוריות לאחד.
איך אוכלים בלי להקיא? ניסיתי להציע שומן כי זה דחוס קלורי בלי הרבה נפח. הוא משלב בתפריט אבל זה סותם אותו, הצעתי גם דברים שמוגדרים כ״ג׳אנק״ אבל הוא כבר משלב דברים כאלה ולא רוצה שרוב התפריט שלו יתבסס על סוכר.(אני לא רואה בזה משהו רע)
וזה לא קסם אני יודעת. אם הוא לא עולה במשקל הוא פשוט לא נמצא בפלוס קלורי
סליחה על החפירה אבל אני אסכם בבקשה לזרוק לי מאכלים או שילובים של מאכלים עתירי קלוריות בלי יותר מידי נפח. בעיקר פחמימה אם אפשר. כמובן שהצעתי כבר לעזוב את האורז ולהחליף בפסטה או פיתות במקום לחם. אבל כבר הצעתי הכל. תודה לכולם על המענה!

הבחור אוהב לאכול בריא? הוא במסה ולא עולה במשקל?

שיקנה המון אגוזים ופיצוחים לנשנש במהלך היום.
שיוסיף על ארוחת הצהריים שלו טחינה וכו
אם הוא באמת חבר שלך, תקחי אותו לשווארמה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית