עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הגובהה שלי 161 ושוקל 61 והיד בכיווץ 35 רפוי 30 ויש עדיין שומן נראה בערך על 12/13 אחוזי שומן לא התמונה הכי טובה אבל היא הכי עדכנית. שאיפה להיות על 10 אחוזי שומן אפילו מספר אחד ספרתי. 8/9 אני לא כזה גדול הייתי רוצה לגדול עוד אבל גם להשאר חטוב ואפילו קצת יותר חטוב ממה שעכשיוקודם כל אין שום סיבה למדוד את עצמך כל שבוע.
שנית, אתה לא מודד את עצמך טוב, הסטיות השבועיות לא הגיוניות.
תימדד ביום מסויים בחודש שבו אתה לא מתאמן.
ואיזה שומן אתה רוצה להוריד? אתה שוקל 60 ק״ג עם היקף יד של 35 ס״מ...
מה הגובה שלך?
הגובהה שלי 161 ושוקל 61 והיד בכיווץ 35 רפוי 30 ויש עדיין שומן נראה בערך על 12/13 אחוזי שומן לא התמונה הכי טובה אבל היא הכי עדכנית. שאיפה להיות על 10 אחוזי שומן אפילו מספר אחד ספרתי. 8/9 אני לא כזה גדול הייתי רוצה לגדול עוד אבל גם להשאר חטוב ואפילו קצת יותר חטוב ממה שעכשיו
מזאת אומרת? דווקא ראיתי מלא כתבות שעדיף לעשות ממוצע שבועי ולאחר מיכן ממוצע חודשי כמו בדיוק במשקל.אוקיי לגובה שלך זה בסדר.
בכל מקרה אי אפשר לענות על השאלה אם אתה בונה שריר ומתחטב כי אתה לא מודד את עצמך כמו שצריך.
מזאת אומרת? דווקא ראיתי מלא כתבות שעדיף לעשות ממוצע שבועי ולאחר מיכן ממוצע חודשי כמו בדיוק במשקל.
אני לא זוכר ממש איפה ראיתי את זה ,לצערי אז איך כדי למדוד התקדמות?על היקפים?
מעניין מי הכתב שהחליט את זה ולמה, אשמח שתפנה אותי.
אני לא זוכר ממש איפה ראיתי את זה ,לצערי אז איך כדי למדוד התקדמות?
בדיקת אחוזי שומן | חישוב אחוזי שומן | כך תמדדו אחוזי שומן » לידור דיין כמעט הכי למטה
אני עושה כל שבוע ,מה שבסוף קובע זה הממוצע החודשי ולא השבועיבלבול ביצים כזה לא קראתי הרבה זמן,
לא הבנתי עדיין למה למדוד היקפים כל שבוע.
מודדים היקפים, א.ש (המס' לא באמת רלוונטי) פעם בחודש ביום ללא אימון בבוקר וזה הכל.
אני עושה כל שבוע ,מה שבסוף קובע זה הממוצע החודשי ולא השבועי
או יד שמאל.. אל תפסוליד ימין