הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טיפים לעלות במסה

NeedInformation2

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
תקוע במשקל גוף אבל מתקדם במשקלים במכון
טיפים לעלות במסה? שנה ראשונה של אימונים
1.80
62 קג
עליתי מ 54 ל 62 תקוע ב 62
אשמח לטיפ טוב למאכל טוב למשהו חדש שלא יצא לי לנסות

• פותח/ת השרשור
אוכל 1.8 גרם חלבון על כל קילו מנסה לאכול נקי בעיקר
אני לא מצליח להכניס מספיק קלוריות ביום אוכל 3 ארוחות ו 3 ביניים ואני מתפוצץ

אוכל 1.8 גרם חלבון על כל קילו מנסה לאכול נקי בעיקר
אני לא מצליח להכניס מספיק קלוריות ביום אוכל 3 ארוחות ו 3 ביניים ואני מתפוצץ

לא מבין, מה אתה אוכל?
לא שאלתי כמה, לא שאלתי מה הכמות חלבון, לא שאלתי אם אתה אוכל נקי או מטונף, פשוט איזה מאכלים אתה אוכל?

• פותח/ת השרשור
ביצים בבוקר קצת ירקות
שניצל ואורז
טוסט
ביינים זה שייק חטיך חלבון חטיפים
פרוסות לחם
טונה אבוקדו
חלווה

ביצים בבוקר קצת ירקות
שניצל ואורז
טוסט
פרוסות לחם
טונה אבוקדו
חלווה

תפרט כמויות\משקל של מה שאתה אוכל במשך יום שלם

___

כמה זמן אתה בתהליך וכמה פעמים בשבוע אתה נשקל?

• פותח/ת השרשור
נשקל כל בוקר אני לא שוקל את מה שאני אוכל אני מתאמן כ 7 חודשיים אני משער שבערך אני אוכל 2000-2200 קלוריות ביום

ביצים בבוקר קצת ירקות
שניצל ואורז
טוסט
פרוסות לחם
טונה אבוקדו
חלווה
התזונה שלך היא די מצומצמת, יש הרבה דברים שתוכל להוסיף ולגוון איתם, אבל זה לא מה שיעלה אותך במשקל אלא אם פשוט תוסיף אותם מבלי להוריד דבר אחר

שיבולת שועל, תפוחי אדמה, בטטות, טורטיות, פריכיות, פירות, פסטה

בשר טחון (תבקש רזה), גבינות רזות, מעדני חלבון/דלי קלוריות למיניהם, פסטרמה (למרות שיהיו כאלה שימנעו מבשר מעובד)

חמאת בוטנים, טחינה

רטבים דלי קלוריות למיניהם

נשקל כל בוקר אני לא שוקל את מה שאני אוכל אני מתאמן כ 7 חודשיים אני משער שבערך אני אוכל 2000-2200 קלוריות ביום

אל תשער, תמדוד
אם זה באמת 2000 תאכל יותר

משער שבערך אני אוכל 2000-2200 קלוריות ביום
אל תשער, תנסה למדוד כמה פעמים כדי לקבל כיוון.

___

הטיפ הרלוונטי הוא שאם קשה לך לאכול תחפש מאכלים שמכילים יותר קלוריות פר גרם ותכניס אותם בתפריט.
קוטג' 9% במקום 5%
לחם לבן במקום פסטה
פסטה במקום אורז/בורגול
פרגיות במקום חזה עוף

___

נשקל כל בוקר
יש לך תיעוד של השקילות מהשבועיים/שלושה האחרונים?

לדעתי תסתכל על כל העיצות שנותנים לאנשים לרדת במשקל ותעשה הפוך.

מהנסיון שלי להתחיל לאכול כמה שיותר מוקדם בבוקר מאפשר לך יותר שעות להכניס אוכל ביום, זה בדיוק הפוך מצום לסירוגין.

תוסיף פחמימה, כל דיאטה מורידה אותם בגלל סיבה.

תוריד קפה ועישון.

מזון דחוס קלורית ופחות בריא בעיקרון.

• פותח/ת השרשור
אני לא מעשן וגם לא לא שותה קפה
האמת שאני מסתכל על זה אני באמת מכניס את הארוחה הראשונה שלי יחסית מאוחר ביום
יש לך טיפים למזון דחוס קלוריות שקל לאכול ?

פסטה זה הפרארי של המסה על מה אתה מדבר?
מבחינת דחיסות קלורית זו החלפה עדיפה. מבחינת טעם אפשר להתווכח (מי שיתמוך בפסטה כנראה ינצח 😃)

אתה לא צריך להשתגע עכשיו מבחינת החלפות. יכול להיות שכל מה שאתה צריך זה עוד 100-200 קלוריות*, עדיף שקודם כל באמת תבין איפה אתה נמצא מבחינת קלוריות ושקילות, ולאחר בחינה של המידע הזה תחליט. בגלל זה ביקשתי תיעוד לשקילות יומיות ואמרתי שתנסה להעריך את הקלוריות שלך באופן יותר מדויק לתקופה מסוימת.

*בסוף קצב העלייה צריך להיות יחסית איטי ולא לעבור את ה1% ממשקל הגוף בחודש.

אני לא מעשן וגם לא לא שותה קפה
האמת שאני מסתכל על זה אני באמת מכניס את הארוחה הראשונה שלי יחסית מאוחר ביום
אכילה מוקדמת בדרך כלל פותר את רוב הבעיות, דיברתי עם הרבה מתאמנים שנשארו תקועים במשקל, כדאי לאמץ את זה.

מזון דחוס קלורית, שומן. קח חמאת בוטנים, אבוקדו, שפוך שמן זית.

גם פחמימה לא משביע, לך על פסטה, לחם, אורז, שיבולת שועל.

עזר לבניית פריט - ערכים תזונתיים

בתור אחד שעלה לא מעט במשקל , פסטה זה היה משהו שאכלתי אולי כל יום , הרטבים של הפסטה והפסטה עצמה זה מתכון לעלייה במשקל , בנוסף יש לדוגמא פיצה של השף כמדומני אפשר לפרק אותה ב10 דק' מכילה אולי 50 גרם חלבון ו1000 קלוריות אם אני זוכר נכון .

יש המון דברים שאפשר להוסיף / להחליף ארוחות קיימות בארוחות שפחות משביעות ומכילות יותר קלוריות .
אולי תוסיף שייק לסוף היום ולא במהלך היום .

חמאת בוטנים, אגוזים, ג'אנק

אני מופתע שאלו עדיין ההמלצות של אנשים, כשיש כל כך הרבה אופציות נוספות. כל בן אדם כמעט יכול לאכול 1000 קלוריות של פסטה בלי למצמץ. גם בנות.

לא צריך להוריד כפות של חמאת בוטנים ולאכול מקדונלדס בשביל להכניס את הקלוריות, אנשים שעושים את זה סתם מתרצים לעצמם.

והסיבה העיקרית שאני לא עושה משהו כזה בעצמי, אם להיות כנה - לאכול הרבה שומן לא עושה לי טוב. וגם לאכול ג'אנק לא עושה לי טוב. ככה שאני נוטה לא להמליץ על זה לאף אחד

אני מופתע שאלו עדיין ההמלצות של אנשים, כשיש כל כך הרבה אופציות נוספות. כל בן אדם כמעט יכול לאכול 1000 קלוריות של פסטה בלי למצמץ. גם בנות.

לא צריך להוריד כפות של חמאת בוטנים ולאכול מקדונלדס בשביל להכניס את הקלוריות, אנשים שעושים את זה סתם מתרצים לעצמם.

והסיבה העיקרית שאני לא עושה משהו כזה בעצמי, אם להיות כנה - לאכול הרבה שומן לא עושה לי טוב. וגם לאכול ג'אנק לא עושה לי טוב. ככה שאני נוטה לא להמליץ על זה לאף אחד
נשאלה שאלה, עניתי, מה אתה רוצה? לא המלצתי לבחור לאכול KFC בוקר צהריים ערב
מה רע בחמאת בוטנים או אגוזים? למה אתה מתייחס רק לגאנק מה זה הטריגרים המוזרים האלה שיש לאנשים?
לי לאכול לאפה שווארמה עם הרבה מאוד שומן וציפס ספוח בשמן אחת לשבועיים עושה טוב מאוד.

• פותח/ת השרשור

איך 1000 קלוןריות של פסטה ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית