הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טיפים לעלות במסה

NeedInformation2

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
תקוע במשקל גוף אבל מתקדם במשקלים במכון
טיפים לעלות במסה? שנה ראשונה של אימונים
1.80
62 קג
עליתי מ 54 ל 62 תקוע ב 62
אשמח לטיפ טוב למאכל טוב למשהו חדש שלא יצא לי לנסות

שים שמנת מתוקה 38 אחוז זה לבד 700 קלוריות נניח 100 מיזה הלך בבישול, תוסיף רוטב עגבניות , 100 גרם פסטה -- והיידה 1000 קלוריות תענוג.
100 גרם פסטה?
זה כלום אחי
מינימום 300 גרם פסטה בישביל להיות שבע

לדעתי תסתכל על כל העיצות שנותנים לאנשים לרדת במשקל ותעשה הפוך.

מהנסיון שלי להתחיל לאכול כמה שיותר מוקדם בבוקר מאפשר לך יותר שעות להכניס אוכל ביום, זה בדיוק הפוך מצום לסירוגין.

תוסיף פחמימה, כל דיאטה מורידה אותם בגלל סיבה.

תוריד קפה ועישון.

מזון דחוס קלורית ופחות בריא בעיקרון.
מה הבעיה עם קפה? יש לי משקה חלבון למשל עם עם הרבה קפאין

בן כמה אתה? איך בדיקת הדם? אם הכל תקין, אז גם אני הייתי במצבך (1.8 מ', 60 קילו) לפני כמה שנים טובות. עליתי 14 קילו תוך שנה וקצת (הרוב שריר) למרות שעבדתי 6 ימים בשבוע.

למה לאכול נקי? יש לך עוד הרבה לעלות ואתה צריך אנרגיה - תתחיל להעמיס, אתה צריך לפתח תיאבון ולהתרגל לבטן מלאה (לקח לי המון זמן, רפלקס הקאה גבוה).

בזמנו הייתי קונה צ'יפס בטטה קפוא, שם ב-2 לחמניות כמות יפה עם חומס וסלט משומן היטב ופשוט מתענג. הייתי מוריד הכל עם שיק חלב ואבקת חלבון.
כמובן ש-שווארמות, פיצות, מלאווח ושאר הג'אנק פוד הייתי מפרק על בסיס קבוע. כל עוד אתה מתאמן כמו שצריך אין בעיה לאכול ככה בשנה הראשונה.

בן כמה אתה? איך בדיקת הדם? אם הכל תקין, אז גם אני הייתי במצבך (1.8 מ', 60 קילו) לפני כמה שנים טובות. עליתי 14 קילו תוך שנה וקצת (הרוב שריר) למרות שעבדתי 6 ימים בשבוע.

למה לאכול נקי? יש לך עוד הרבה לעלות ואתה צריך אנרגיה - תתחיל להעמיס, אתה צריך לפתח תיאבון ולהתרגל לבטן מלאה (לקח לי המון זמן, רפלקס הקאה גבוה).

בזמנו הייתי קונה צ'יפס בטטה קפוא, שם ב-2 לחמניות כמות יפה עם חומס וסלט משומן היטב ופשוט מתענג. הייתי מוריד הכל עם שיק חלב ואבקת חלבון.
כמובן ש-שווארמות, פיצות, מלאווח ושאר הג'אנק פוד הייתי מפרק על בסיס קבוע. כל עוד אתה מתאמן כמו שצריך אין בעיה לאכול ככה בשנה הראשונה.
אני הייתי לוקח ג'אנק כאופציה אם צריך להשלים קלוריות בסוף יום.

הינה רעיון לארוחת בוקר שאני הייתי בוחר במצב שלך:

100 גרם שיבולת שועל "להכנה מהירה", כוס וחצי חלב (צמחי או מהחי), דבש ו50 גרם חמאת בוטנים טבעית/חמאת אגוזים אחרת לבחירתך.

לחמם במיקרו שיבולת שועל עם חלב ולהוסיף דבש וחמאת בוטנים.

לחילופין, יכול גם לערבל לשייק ולשתות. (+להוסיף סקופ אבקת חלבון אם יש לך)

בנוסף :

שלוש ביצים+שתי פרוסות גבינה צהובה(או גבינה קשה אחרת לבחירתך) + 5-6 זיתים ופרוסות עגבניה. לטגן הכול במחבת עם שמן זית ומלח.

10 דקות הכנה.

ערכים:

upload_2021-5-29_1-40-24.png

אוכל 1.8 גרם חלבון על כל קילו מנסה לאכול נקי בעיקר
אני לא מצליח להכניס מספיק קלוריות ביום אוכל 3 ארוחות ו 3 ביניים ואני מתפוצץ
מה זה לא מצליח... אפשר בקלות לאכול עוד כמה גרמים של אגוזים תאמין לי

לאכול הרבה מאכלים דחוסים קלורית ולהבין שאם אתה לא רוצה להיראות כמו חבית בירה גם העליה במסה אמורה להיות מתונה וזה לוקח זמן כך שאל תחפש לעלות יותר מדי מהר.

דרך אגב בתור אחד שעשה תהליך שכזה של לעלות כמה שיותר במשקל , אני חושב שדווקא ההפוך הוא הנכון מההמלצות שנתתם פה , עדיף לקום בבוקר ולהכניס קלוריות אבל לא כמה שיותר , בתקופה שהייתי מנסה להכניס כמה שיותר על הבוקר הייתי מוצא את עצמי שבע לכל היום , במקום להכניס 1000 קלוריות ולהתפוצץ עד הערב , עדיף להכניס 350-500 קלוריות לדוגמא , ואחרי כמה שעות להיות שוב רעב , הארוחה הכי גדולה שלי הייתה לפני השינה .

אבל כנראה שכל אחד לגופו בכל מיקרה לא הייתי דוחף את הארוחה הכי גדולה בידיעה שאני אמור אחרי זה לאכול עוד.

דרך אגב בתור אחד שעשה תהליך שכזה של לעלות כמה שיותר במשקל , אני חושב שדווקא ההפוך הוא הנכון מההמלצות שנתתם פה , עדיף לקום בבוקר ולהכניס קלוריות אבל לא כמה שיותר , בתקופה שהייתי מנסה להכניס כמה שיותר על הבוקר הייתי מוצא את עצמי שבע לכל היום , במקום להכניס 1000 קלוריות ולהתפוצץ עד הערב , עדיף להכניס 350-500 קלוריות לדוגמא , ואחרי כמה שעות להיות שוב רעב , הארוחה הכי גדולה שלי הייתה לפני השינה .

אבל כנראה שכל אחד לגופו בכל מיקרה לא הייתי דוחף את הארוחה הכי גדולה בידיעה שאני אמור אחרי זה לאכול עוד.

אני מניח שזה אינדיווידואלי, אבל מהניסיון שלי וממה שקראתי ב r/gainit, אצל רוב "ההארדגיינרס" דווקא ההפך הוא הנכון. 1200 קלוריות כמה שיותר מוקדם פותח לי את התאבון, ברמה כזאת שעד 4-5 שעות אחרי זה אני כבר יכול להכניס ארוחת צהריים גדולה. כשאני צם בבוקר, או אוכל ארוחה קטנה, קשה לי לאכול הרבה אחרי זה במהלך היום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית