הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם אני מסתכל נכון על הצריכה הקלורית?

The_MotivatoR

משתמש מתחיל
94
3
נק' מוניטין:
3
94
3
היי,
תתעלמו מהשם הייתי ילד חחחח..

אני שוקל כרגע 101 והגובה שלי 172. החלטתי לעשות שינוי נרשמתי למכון ואני רוצה כרגע לבנות לי תפריט (קראתי את המאמר בקילוגרם והוא מעולה).

אבל אני מסתכל נכון על הדברים?
יצא לי שביום ללא אימון הגוף שלי שורף 2370 קלוריות, זה בעצם התחזוקה שלי (הBMR כפול 1.2).

נניח ובאימון אירובי ממוצע אני שורף 400 קלוריות. זה אומר שהגוף כרגע שורף 2770 קלוריות?

אם כן, אם ביום של אירובי אני אצרוך 2370 קלוריות (שזה מה שהגוף שורף ביום ללא אימון), זה אומר שאני בגרעון של 400 קלוריות לאותו היום של האירובי?

הבנתי נכון?
תודה מראש

אם כן, אם ביום של אירובי אני אצרוך 2370 קלוריות (שזה מה שהגוף שורף ביום ללא אימון), זה אומר שאני בגרעון של 400 קלוריות לאותו היום של האירובי?
נכון
קח בחשבון שהbmr והקלוריות שאתה שורף באימון זה אף פעם לא מדוייק לכן חשוב שתעקוב אחריי המשקל שלך לאורך זמן וכך תבין בפועל את המספרים האמיתיים

אפשר בבקשה הסבר?
החישוב של הbmr וכל החישובים של כמה אתה שורף באימון זה הערכות, לפעמים קרובות יותר למה שקורה בתכלס ולפעמים פחות.
תשקל 3-4 פעמים בשבוע (או כל יום) בשעות קבועות, תרשום לעצמך ותראה לפי השינויים במשקל בכמה גרעון קלורי אתה נמצא ביום ע"פ קצב הירידה

• פותח/ת השרשור
החישוב של הbmr וכל החישובים של כמה אתה שורף באימון זה הערכות, לפעמים קרובות יותר למה שקורה בתכלס ולפעמים פחות.
תשקל 3-4 פעמים בשבוע (או כל יום) בשעות קבועות, תרשום לעצמך ותראה לפי השינויים במשקל בכמה גרעון קלורי אתה נמצא ביום ע"פ קצב הירידה
האמת שאחלה שיטה תודה רבה. לעדכן את התפריט כל שבוע?
אני מתכוון אם בשבוע ירדתי 0.5-1 ק״ג, להוציא דברים מהתפריט?

האמת שאחלה שיטה תודה רבה. לעדכן את התפריט כל שבוע?
אני מתכוון אם בשבוע ירדתי 0.5-1 ק״ג, להוציא דברים מהתפריט?
תעדכן אותו לפי הצורך והמטרות שלך, אם אתה לא יורד במשקל או בקצב שאתה לא מרוצה ממנו תוריד קלוריות, אם יורד בקצב מהיר מידי תוסיף קלוריות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית