הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה חזרות לדדליפט וסקוואט

• פותח/ת השרשור HH10
  • פורסם בתאריך

HH10

משתמש מתחיל
218
49
נק' מוניטין:
178
218
49
היי, אני מתאמן למטרת היפרטרופיה, במסה נקייה, נטו בשביל פיתוח ועיצוב גוף ולא בשביל כוח.

ביום רגליים אני עושה בין היתר

דדליפט 4x10
סקוואט 4x10

כבר תקופה שאני על 70 קילו לדדליפט ו40 קילו לסקוואט (1.81/69) לפי כמות הסטים חסרות שציינתי.

אני יכול לעלות בדדליפט ל100 קילו אבל אז לא אצליח לעשות 10 חזרות, רק חמישיות.
כנ"ל לגבי הסקוואט

מה אתם מציעים לי לעשות, להמשיך בכמות החזרות הגבוהה עם משקל נמוך יותר והתקדמות מתונה יותר או עם משקל גבוה מספר חזרות נמוך והתקדמות מהירה יותר?

מדגיש שנפח העבודה ב5 חזרות של 100 קילו יהיה נמוך יותר מ10 חזרות של 70 קילו

אני שואל כי למיטב הבנתי אימון בטווח חזרות נמוך נותן יותר דגש לכוח מאשר היפרטרופיה.

מצד שני, אם במצב שבו אני עושה מספר חזרות נמוך ומשתפר בכוח (בהנחה שזה נכון), זה יחזק אותי בתרגילים אחרים, אך זה יהיה על חשבון פיתוח הרגליים, לא?

לדעתי (ואני יודע שיהיו פה כאלה שיתעצבנו עליה) כדאי לך לעשות ss, וכשתגמור אותה תעלה נפח בהדרגה.
ובכל מקרה
כבר תקופה שאני על 70 קילו לדדליפט ו40 קילו לסקוואט (1.81/69) לפי כמות הסטים חסרות שציינתי.
והתקדמות מתונה
לא הבנתי אתה מתקדם לאט או לא מתקדם כבר תקופה?

לדעתי אם אתה מעוניין בפיתוח גוף ולא כוח ואתה עובד בטווח חזרות גבוהה ,אולי כדאי לבחור תרגילים אחרים .
לג פרס , פשיטה , כפיפה .

לדעתי אם אתה מעוניין בפיתוח גוף ולא כוח ואתה עובד בטווח חזרות גבוהה ,אולי כדאי לבחור תרגילים אחרים .
לג פרס , פשיטה , כפיפה .
אין קשר לשניהם כ"כ.
עדיף שהוא יעלה במשקלי עבודה ואז אם הוא מעוניין בפיתוח גוף שישנה את האימון אבל לפחות שירים כבד יותר.

לדעתי כדאי לעבוד בטווח 5×5 לסקוואט ודדליפט אבל במשקל יותר שפוי, מה שיקח בחשבון "פוגרסיב אוברלואד".

בקיצור, זה לא מספיק לבחור תרגיל וכמות סטים וחזרות, צריך תוכנית מסודרת עבור המשקלים והתקדמות. אתה יכול לקרוא קצת על הנושא תחת הכותרת "התוכנית הכי טובה" כאן פשוט פאוורליפטינג

אין קשר לשניהם כ"כ.
עדיף שהוא יעלה במשקלי עבודה ואז אם הוא מעוניין בפיתוח גוף שישנה את האימון אבל לפחות שירים כבד יותר.
וכמו שרשמתי אם הוא מעוניין להמשיך עם הטווחי חזרות הגבוהים אני אישית הייתי מחליף את התרגילים ברגע שהוא ביצע את התוכנית שלו כבר תקופה והגיע למקסימום משקל שהוא יכול.

• פותח/ת השרשור
חבר'ה, תודה רבה על התשובות, אני מאוד מרוצה מהתכנית שלי ורואה התקדמות פנטסטית ביחס לעלייה שלי במשקל גוף מול העלייה במשקלי העבודה וגם בנראות של הגןף שלי.
אני עם התכנית הנוכחית בסך הכל חודשיים שלושה אחרי שעשיתי fbw במשך למעלה מחצי שנה.
אני לא מחפש כוח, רק מסה וכמה שיותר נקייה, לכן העלייה שלי במשקלים היא מתונה יחסית ולכן גם לא חושב לעשות SS.
רק רוצה לדעת האם דדליפט וסקוואט במשקל גבוה יותר אך במספר חזרות נמוך יותר יהיו לי יותר אופטימליים בעבור היפרטרופיה, או בפשטות רגליים יותר סקסיות
לדעתי (ואני יודע שיהיו פה כאלה שיתעצבנו עליה) כדאי לך לעשות ss, וכשתגמור אותה תעלה נפח בהדרגה.
ובכל מקרה

לא הבנתי אתה מתקדם לאט או לא מתקדם כבר תקופה?

מתקדם לאט, אני בסדר עם זה כי אני שואף לעלות במשקל גוף בצורה סופר מתונה, חצי קילו בחודש בלחץ
לג פרס , פשיטה , כפיפה .

עושה גם פשיטות וכפיפות, אם אוסיף לג פרס זה כבר יהיה נפח גבוה מדי.
לא חבל לוותר על דדליפט וסקוואט? אין לי בעיה איתם, רק תהיתי איך יותר כדאי לעבוד מבחינת טווח החזרות
אין קשר לשניהם כ"כ.

אז להרים כבד יותר, גם אם זה כרוך בנפח מצטבר נמוך יותר עשוי להיות לי יותר אופטימלי בשביל לעלות מסת שריר?

חבר'ה, תודה רבה על התשובות, אני מאוד מרוצה מהתכנית שלי ורואה התקדמות פנטסטית ביחס לעלייה שלי במשקל גוף מול העלייה במשקלי העבודה וגם בנראות של הגןף שלי.
אני עם התכנית הנוכחית בסך הכל חודשיים שלושה אחרי שעשיתי fbw במשך למעלה מחצי שנה.
אני לא מחפש כוח, רק מסה וכמה שיותר נקייה, לכן העלייה שלי במשקלים היא מתונה יחסית ולכן גם לא חושב לעשות SS.
רק רוצה לדעת האם דדליפט וסקוואט במשקל גבוה יותר אך במספר חזרות נמוך יותר יהיו לי יותר אופטימליים בעבור היפרטרופיה, או בפשטות רגליים יותר סקסיות

מתקדם לאט, אני בסדר עם זה כי אני שואף לעלות במשקל גוף בצורה סופר מתונה, חצי קילו בחודש בלחץ

עושה גם פשיטות וכפיפות, אם אוסיף לג פרס זה כבר יהיה נפח גבוה מדי.
לא חבל לוותר על דדליפט וסקוואט? אין לי בעיה איתם, רק תהיתי איך יותר כדאי לעבוד מבחינת טווח החזרות

אז להרים כבד יותר, גם אם זה כרוך בנפח מצטבר נמוך יותר עשוי להיות לי יותר אופטימלי בשביל לעלות מסת שריר?
משקל כבד יותר = תעלה במסת שריר עם תזונה נכונה.

אם אוסיף לג פרס זה כבר יהיה נפח גבוה מדי.
הכל שאלה מה המטרות , אני חושב שאחרי שכבר עשית תקופה סקוואט ודד ליפט וקשה לך להוסיף משקל בטווח חזרות שלך .
אז הייתי מחליף אותם בלג פרס , וכפיפה .
אתה יכול להחליט להוריד חזרות ולהוסיף משקל ואז להישאר עם סקוואט ודד ליפט .

אבל לדעתי , זה גם נראה לי מה שכולם רשמו העיקר זה לחשוב איך אתה מוסיף משקל.

40 קילו סקוואט זה די נמוך למישהו עם 100 לחמישיות, תתחיל להעלות את זה.

אני מאמין גדול בעבודה לסירוגין (מנגד, אני מתאמן עם מטרה כללית של חזק וגדול יותר) משמע:
אימון רגליים א' דד כבד ומעט חזרות וסקוואט קל להרבה חזרות
אימון רגלים ב' סקוואט כבד למעט חזרות ודד קל להרבה חזרות

באופן כללי ללכת על 4 × 10 או 12 לאימון חזרות ו 3 או 4 × 5 לאימון כבד

אחת לתקופה מסויימת תבחן את עצמך עם שלשה אחת כבדה או מקס חזרות עם משקל שבעבר אתגר אותך ל 12

• פותח/ת השרשור
40 קילו סקוואט זה די נמוך למישהו עם 100 לחמישיות, תתחיל להעלות את זה.

אני מאמין גדול בעבודה לסירוגין (מנגד, אני מתאמן עם מטרה כללית של חזק וגדול יותר) משמע:
אימון רגליים א' דד כבד ומעט חזרות וסקוואט קל להרבה חזרות
אימון רגלים ב' סקוואט כבד למעט חזרות ודד קל להרבה חזרות

באופן כללי ללכת על 4 × 10 או 12 לאימון חזרות ו 3 או 4 × 5 לאימון כבד

אחת לתקופה מסויימת תבחן את עצמך עם שלשה אחת כבדה או מקס חזרות עם משקל שבעבר אתגר אותך ל 12

אני יודע שהסקוואט גרוע.. אפילו ממש גרוע.
אין לי כלוב בחדר כושר ואני משתמש במוט של הבנץ'... אז נזהר לקחת על עצמי משקלים גבוהים

יש לי שני אימוני רגליים בשבוע, אני אנסה לעשות אחד של חזרות ואחד כבד כמו שאמרת, נראה איך יתפתחו הדברים, תודה!

מה הקשר? ברמתך לא תרגיש הבדל גדול בין מוטות, ולא נראה לי שלחדכ שלך יש הבדלים בכלל.
הוא התכוון שהוא עושה סקוואט מתוך הראק של הבנץ'

תעשה טובה תמצא חדר כושר נורמלי, אתה בחדר כושר של תרנגולות

• פותח/ת השרשור
הוא התכוון שהוא עושה סקוואט מתוך הראק של הבנץ'

תעשה טובה תמצא חדר כושר נורמלי, אתה בחדר כושר של תרנגולות

כן כן, עלוב ביותר.. האמת שזה הכי קרוב לבית ותמיד ריק שם, לכן נרשמתי
מסיים את השנה וחותך למקום אחר....

• פותח/ת השרשור
אז באמת לא כדאי שתעשה בנתיים משקל כבד בסקוואט עד שתעבור... תעשה אולי לג פרס?

אין להם גם לג פרס
בעבר אחד המאמנים במכון הראה לי לג פרס בסמית' מאשין אבל בפורום אמרו שאסור לגעת במכשיר הזה
חחחחחחח איפה אתה מתאמן?? בחדכ ציבורי?

חחחח גדול, זה במלון הילטון בתל אביב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית