מעולה ! תקרא לי אני אבוא לשרת שוב .תוכלו לטעון שהצבא גורם לחילון, זאת טענה מעולה, אך זוהי טענה פרקטית ולא אידאולוגית. ואכן בעתיד יהיה מפקד חרדי ופלוגה של חרדים בלבד. במקרה כזה הטענה לא תחזיק.
לא רוצה לרשום כי אני חושש לא לדייק בפרטים אבל היה גדול דור שהוא זה שרצה להקים את הנח"ל החרדי , שם ממונה מטעמו , אבל אותו אחד לא פעל על פי ההנחיות שלו , הוא כעס עליו ואמר שלא לזה הוא התכוון . לא רוצה להרחיב בסיפור הזה יותר מידי .
בגדול תסתכל בסיפור על יהושוע שהיה מלחמה והשם כעס עליו , השם לא כעס על המלחמה , כעס שבלילה אחרי המלחמה הם לא למדו , וודאי שיש מלחמה צריך לצאת להילחם אין פה שאלה .
יש בעיה אחרת , הצבא הוא סוג של מועדון , מקבצים נשים וגברים יחד בגיל הכי מטורף שיש , צד אחד בא משיא השמירה וצד אחד בא משיא הטינופת .
תראה סרטים ישראלים על הצבא(בעצם אל תראה זה טמא : P) זה לא המצאה של החרדים שהצבא הוא מקום חילון דיעות כוזבות , ולא מתאים מבחינת צניעות ואורח חיים בצורה דתית , עוד פעם לא מצפים שבצבא בזמן אימון ילמדו 12 שעות , אבל לפחות שלא יקלקלו את הקדושה הטהרה , הדיעות , ויטמטמו את הלב עם מאכלים לא בכשרות המתאימה לציבור .
כן אתה צודק , ראית את הכדורגלנים , ספורטאים , דוגמניות וזמרים איך כולם הלכו לכלא .מקומם של אזרחי מדינת ישראל שהם משתמטים משירות הוא בכלא.
איך אמר יאיר לפיד (שאני לא מעריץ גדול שלו) - המדינה הפסיקה לקבל מכבודו הוראות.
מקווה שכך יהיה בכל הנוגע לשירות בצבא.
אתם בחרתם מה חשוב לכם , מעניין שהם לא הלכו עם העדר לא דיברתם , אבל אנחנו שחשוב לנו לומדי תורה על זה אתם מדברים .
אותו דביל שאתה הזכרת את שמו טען ודיבר על הכספים שהולכים לחרדים , עכשיו הוא הולך להביא 50 מיליארד לבדואים , איזה תרומה הם תורמים בדיוק ? ודרך אגב גם אחרי שיתן להם הם ימשיכו לעסוק בפשע ולהרוס פה להרבה אנשים את החיים .
שטויות במיץ חבר יקר.