עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמה זמן?
כמה זמן?
זמן מוערך?כמה שצריך
זמן מוערך?
הוא היה שוחר זה ששחררו אותו מהר?לא יודע זה תלוי באמת במפקדים ובכולאים
היה לי חבר נפקד שבוע וחצי חזר לא שפטו אותו וגם הוציאו אותו מהטכני
ואני מכיר מישהו שישב 70 יום במעצר בטכני ולא יצא
הוא היה שוחר זה ששחררו אותו מהר?
אני מקווה שיוציאו אותי מהמערך ממש זריז אני פשוט אהיה סבלני ולא אחפור להם יותר מדי פשוט אחכה עד שיוציאו אותילא יודע, לא הייתי בקשר איתו במהלך הקורס
אני יודע שהשני לא היה שוחר שהוא ישב 70 יום כלא
אם אתה רוצה לזרז תהליך או לנסות משהו לפני כליאה תנסה קפסים
כן זה חרא מה שאומרים שמלמדים בבית נספר בשביל השירות בצבא זה בולשיט מה שלןמדים בבית ספר ומה שלומדים בצבא זה שתי דברים שונים והם זיינו את השכל סתם ככהזה באמת כזה חרא?
שובצתי למערך הטכני בחיל תקשוב
הוא לא יכול אז חלאס לשקר.כן אתה יכול,רק בתנאי שתילך למיונים וגיבושים של מיוחדות ואכן תתקבל
הוא לא יכול אז חלאס לשקר.
קיבלתי מאותר דובדבן בגיל 18, ואז עוד פעם עברתי גיבוש צנחנים בגיל 20. השתחררתי על נפשי בגיל 21 אחרי 20 ימים בכלא 6, נפקדות, ודברים שאני לא אמנע פה.
לצאת מחיל האוויר לקרבי- או פרוטקציות או להגיש בקשה ואולי אחרי שנה וחצי שנתיים יעבירו אותך. אולי. ואולי תשב 70 יום בכלא ולא תקבל כלום. ואולי תשרת שנתיים, תעשה כמה גיבושים ותקבל זין.
אתה יודע כמה עולה הסמכה של הנדסאי? ונגיד אפילו שהוא לא עשה הנדסאי אלא רק טכנאי(יב יג), הסיכוי שלו לקבל משהו חוץ מ: חימוש וטכנאי של מסוקים או מטוסים הוא אפסי.
אל תגיד שטויות אם אתה לא יודע, גם לאחר הנדסאי בהתנדבות ליחידות מיוחדות לא יכולים להחזיק אותך.
אני בוגר י״ב באחת המכללות של חיל האוויר ועשיתי קלירנס לאחר שעברתי גיבוש.. יותר מזה מפקד בית הספר היה מופתע שאני לא רוצה ״לעקוץ״ הנדסאי ורק אז להתגייס לאן שהתקבלתי אלא בחרתי להתגייס עכשיו.
על מישהו שיצא בזכות פרוטקציות עוד לא שמעתי.כל מקרה לגופו. נתתי 8 שנים במערכת,עברתי גיבושים בהצלחה,סיימתי יד- לא התקבלתי. אם אתה כן- ברכותי. זה נדיר.
אני לא יודע אם אפשר פה בכלל לדעת משהו. הכל שונה אצל כל מחזור. כל אדם. כל כיתה,בסיס,מפקד. למישהו יש כסף. למישהו יש פרוטקציות. לי יש זין גדול וזחלתי יותר מהר מכולם. לא עזר לי.