הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסטרון ונשירת שיער

• פותח/ת השרשור D.N.A
  • פורסם בתאריך

D.N.A

משתמש קבוע
1,518
1,121
נק' מוניטין:
1,993
1,518
1,121
במידה והחלה לי נשירת שיער כתוצאה משימוש במסטרון, האם הפסקה מידית של החומר תעצור את הנשירה? אני אשתמש במסטרון E.
סייקל אחרון שלי כלל 6 שבועות של ויני ועבר חלק ללא נזק הכי זעיר שיש לשיער. מקווה לתוצאות זהות גם הפעם.

@frozen @rednose

שאתה בסייקל מעניין אותך 3 דברים לאכול להתאמן להכניס את החומרים לגוף בזמן

לגבי חומרים... אתה הולך על הבייסיק של הבייסיק טסט וזהו מה אתה מסתבך אף אחד לא מזייף טסט

ושאתה על סייקל הראש שלך על איך לבנות שרירים ואיך לאכול בשבילם, לא מעניין אותך שתייה

אם היית רוצה לעשות סייקל היית כבר מתחיל
פשוט לא בחרת לעשות סייקל אז אתה מספר סיפורי גילטי פלז'ר על ug וכל מיני מילים שנשמעות יענתו חכם

אמלק
If you wanna shoot shoot
Otherwise go to the doctor
שיעשה לך הרמת שק א#כים 🤩
לטעום כבר טעמתי,ועשיתי שטויות.
לא מוכר מילים ולא כלום,פשוט מודע להשלכות שיכולות לפגוע בתהליך שלי.
לכן אני שקול מאוד
*אל תשכח שאני מתחיל מנקודת התחלה גרועה מאוד! עם הציר שלי.
זה אומר שייסתים הסייקל,אני חוזר אחרוה 40 צעדים,מה שיגרום לי לחיות על trt כל החיים

לטעום כבר טעמתי,ועשיתי שטויות.
לא מוכר מילים ולא כלום,פשוט מודע להשלכות שיכולות לפגוע בתהליך שלי.
לכן אני שקול מאוד
*אל תשכח שאני מתחיל מנקודת התחלה גרועה מאוד! עם הציר שלי.
זה אומר שייסתים הסייקל,אני חוזר אחרוה 40 צעדים,מה שיגרום לי לחיות על trt כל החיים

אם אתה תתחיל סוף סוף, מייק ישים אותך בפורנט של האתר, זה יהיה יום חג.

• פותח/ת השרשור
המינון המקסימלי המומלץ הוא עד 30-40 מג יומי (לפחות ממה שכותבים ברשתות 🤣),
חומר חזק מאוד, לדעתי אין צורך לעבור את ה 10 ואני מסתמך על זה שהייתי גם על 20 וגם על 30 בעבר.

אני אישית מאוד ממליץ עליו, האוראלי הכי טוב לדעתי.
משאיר אותי מאוד ייבש ועושה לי שייפ מעולה, כח אדיר וקצת הרבה קללות כשאני בנהיגה 🤬🤬
אבל כל זה בתמורה לכדור אחד קטנטן בבוקר, בלי אסטרוגן בלי נוזלים בלי לרדוף אחרי מינונים הזויים ועשרות כדורים בשבוע. 🤢

שונא דיבול יחייה !

נשמע אחלה. איזה ברנד אתה משתמש?

במידה והחלה לי נשירת שיער כתוצאה משימוש במסטרון, האם הפסקה מידית של החומר תעצור את הנשירה? אני אשתמש במסטרון E.
סייקל אחרון שלי כלל 6 שבועות של ויני ועבר חלק ללא נזק הכי זעיר שיש לשיער. מקווה לתוצאות זהות גם הפעם.
כאשר יש נשירת שיער הבעיה היא בעודף dht בגוף שמעודד התקרחות , עודף טסטסטרון הופך לdht ,מסטרון לא אמור להוות בעיה בעניין , הבעיה היא הטסט , מסטרון ייצא אחרי זמן קצר מהדם , הטסט תלוי מה לקחת במידה ולקחת אנטט ייצא אחרי שבועיים לערך , באופן כללי שהחומר יוצא מהדם אין שום סיכון לשיער.

@frozen @rednose

אני רק אציין שהוא מחזיק בקבוצת יוניליוויר
אז השיער זה עניין שולי:37mv:

אל תהיה קטנוני.
דרך אגב, לעומת שנים עברו, קרחת (בכפוף לזה שיש בנוסף זקן) נהיה באופנה ונשים נמשכות.

ראו דוגמה - אני.

אני עוקב אחריו כבר הרבה זמן..
לדעתך ru58841 נוזלי של science.bio יעזור בנשירת שיער/הצמחת שיער?

לגבי היעילות שלה, זה מאוד אינדוודואלי, יש כאלה שמדווחים על הצלחה וכאלו פחות, לכן אולי כדאי להתחיל עם מוצר מוכן לפני שוקפצים להכין אותו ולראות איך זה. לגבי רמת היעילות שלו ניתן לראות אחרי מס' חודשים אם הצליח או לא.

במידה וזה עובד ואתה מרוצה אז עדיף לקנות את האבקה עצמה ולהכין אותה. הוא ממליץ על החברה anageninc. ייצא לך יותר משתלם מבחינה כספית וגם תוכל לשלוט על הריכוז (בדרך כלל זה 5%).

@reemar
MPMD ממליץ על 3 תכשירים יחד עם microneedling על מנת להילחם באנדרוגינג אפוליפסיה
1) שמפו שמכיל 1% או 2% של Ketoconazole.
2) מינקוסדייל
3) RU עם 5% ריכוז

רק שים לב ששום דבר כאן לא הוכח מדעית.

@Stark
מהשלב שיש לך את האבקה כבר, עם מה מערבבים, מה הפרוצדורה לפני ששמים על הקרקפת?
איזה חומרים איזה ריכוזים, תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית