הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסטרון ונשירת שיער

• פותח/ת השרשור D.N.A
  • פורסם בתאריך

D.N.A

משתמש קבוע
1,518
1,121
נק' מוניטין:
1,993
1,518
1,121
במידה והחלה לי נשירת שיער כתוצאה משימוש במסטרון, האם הפסקה מידית של החומר תעצור את הנשירה? אני אשתמש במסטרון E.
סייקל אחרון שלי כלל 6 שבועות של ויני ועבר חלק ללא נזק הכי זעיר שיש לשיער. מקווה לתוצאות זהות גם הפעם.

@frozen @rednose

תודה אחי
אני מפרגן גם לסרג וגם לאור
לא רק על השייפ אלא על הדרך.

מליון פעמים אמרתי שזה לא הגוף שאני חפץ בו

ולעניין!
אני כבר בגיל שכל מהלך כזה קובע,נטילת תרופה לאורך זמן תביא איתה רק צרות.
לכן הכל צריך להיות מושכל
אני בודק טוב טוב,איך אוכל להנות ״טיפה״ משגרת חיים טובה יותר,מבלי להיות מודאג מהמטוקריט או psa או אסטרוגן גבוהה..
בדקתי על הגוף שלי
את שתי הדרכים,כאן אני מסכים איתך הזריקה עושה אותך סופר מן ליום יומיים שלושה ואחר כך,בא לך לרוץ לכביש.
לכן אני חושב שהג׳ל יתן לי הרגשה של מיני סופר מן אבל בלי רכבת הרים.
שוב הכל השערה.

לגבי השתייה אני נמנע מללכת לחאפלות/אירועים כאלה ואחרים,ואם כבר הלכתי אני מבקש מהסובבים
לא למזוג לי יותר,אפילו אם אני מתפרע
אני לא יודע על מה אתה מדבר ואתה בעצמך לא יודע על מה אתה מדבר, אני על trt קרוב לחצי שנה ועכשיו זה גם עם מרשם מרופא וזה ההחלטה הכי טובה שעשיתי בחיי.

שום לקפוץ לכביש ושום שגעון או וואטאבר שאתה מדבר עליו.

אני לא יודע על מה אתה מדבר ואתה בעצמך לא יודע על מה אתה מדבר, אני על trt קרוב לחצי שנה ועכשיו זה גם עם מרשם מרופא וזה ההחלטה הכי טובה שעשיתי בחיי.

אתה על טסט אנטט 250 פעם בשבועיים ?
זה מלא, איך הכבד שלו?
יחסית בסדר לפי הבדיקות דם האחרונות שהוא פירסם, אבל יש לו לחץ דם מטורף.

אתה על טסט אנטט 250 פעם בשבועיים ?

יחסית בסדר לפי הבדיקות דם האחרונות שהוא פירסם, אבל יש לו לחץ דם מטורף.
אני על 100מג מחולק ל3 זריקות בשבוע.
האמפולה של באייר מגיעה ב250מג למל אבל אני מחלק אותה.

האמן לי שאני יודע,הגעתי למצב של המטוקריט גבוהה ושאר ת.לוואי
האם אתה במינון של אמפולה אחת לשלושה שבועות?
יש לך מרקרים עדכניים?

האמן לי שאני יודע,הגעתי למצב של המטוקריט גבוהה ושאר ת.לוואי
האם אתה במינון של אמפולה אחת לשלושה שבועות?
יש לך מרקרים עדכניים?
חאלס עם ההמטורקיט, זה לא סיבה לשום דבר.
לך תתרום דם הערכים ירדו חזרה לטווח, איזה שטויות במיץ עגבניות.

כן הכל בטווח הנורמה כולל כולסטרול.
טסטוסטרון מעל הטווח , טוטאל טסט ב33.

עריכה:
כמעט אמפולה לשבועיים, שלוש זריקות בשבוע, טוטאל 100מג לשבוע.

נערך לאחרונה:
חאלס עם ההמטורקיט, זה לא סיבה לשום דבר.
לך תתרום דם הערכים ירדו חזרה לטווח, איזה שטויות במיץ עגבניות.

כן הכל בטווח הנורמה כולל כולסטרול.
טסטוסטרון מעל הטווח , טוטאל טסט ב33.

עריכה:
כמעט אמפולה לשבועיים, שלוש זריקות בשבוע, טוטאל 100מג לשבוע.
למה להגיע למצב של תרומת דם
כל הקטע שרוצים להגיע לנורמה ולדלג על ת.הלוואי.
שלא תטעה אני בעד טיפול יותר לכיון הג׳ל
שם אני מקבל 350 מג בשבוע
אז גם אצטרך להחסיר שקיות

למה להגיע למצב של תרומת דם
כל הקטע שרוצים להגיע לנורמה ולדלג על ת.הלוואי.
שלא תטעה אני בעד טיפול יותר לכיון הג׳ל
שם אני מקבל 350 מג בשבוע
אז גם אצטרך להחסיר שקיות
״מצב״ של תרומת דם ? לך תתרום דם פעם בחצי שנה גם תעזור לעצמך וגם תציל חיים.

לא מבין מה הבעיה, אתה לא יכול לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, טסט בגל וטסט בזריקות זה בדיוק אותו דבר, אותו הרכב כימי, אותו גרסא סנטטית של טסטוסטרון רק בשיטת צריכה שונה.

תעשה בדיוק את אותם בדיקות דם לערכים ותראה ששוב עלה לך ההמטוקריט, אל תחייה בסרט.

כל תגובה שלך שאני קורא אני חושב שמדובר בבן אדם שהוזה דברים מצטער להגיד לך, או שאתה לא חוקר מספיק או שאתה חיי בלהלהלה לנד.

ראיתי שאתה מתבאס שהערכים של LH שלך נמוכים , מה חשבת שיקרה ? שוב, לא משנה ג׳ל או זריקה, טסט זה טסט והוא ישבית לך את הציר.

LH/FSH שלי אפסי. למי לעזעזל אכפת ?

שימוש בטסט חיצוני מגיע עם תופעות לוואי לא משנה איך תהפוך את זה, זריקה, כדורים, ג׳ל, בסופו של דבר זה טסטוסטרון וזה מגיע עם שלל תופעות לוואי כאלה ואחרות.

המטוקריט וברזל גבוהה - תרום דם.

לחץ דם ודופק גבוהה במנוחה - אירובי קבוע.

אסטרוגן גבוהה - להוריד מינון או לעלות תדירות זריקה/מריחה או שימוש בAI.

וממה שאני זוכר מאחד הפוסטים שלך לגבי ״ההתחרפנות״ מזריקות ולרצות לרוץ לכביש אני מוכן לשים כסף שזה כי ערבבת טסט זריקות וג׳ל ואלוהים יודע באיזה מינון ותדירות.

תבנה לעצמך פרוטוקול נורמלי, תעשה מעקב בדיקות דם, חאלס עם אלכוהול וג׳אנק, תתחיל לאכול בריא ולהתאמן ולעשות אירובי.

כלכך הרבה שטויות בפוסט אחד אלוהים ישמור.

איפה אתה שם את שאר האמפ כאשר אתה לוקח מנה ראשונה של טסט ?

ויאל סטרילי ? שם במזרקים אחרים ?
הזמנתי ואיילים אטומים סטריליים של 10מל ואני פשוט ממלא אותם ומשתמש בהם במקום האמפולה.

אפשר לטעון מזרקים אבל הסיכון לזיהום גבוהה עדיף להשקיע קצת ולהזמין ואיילים סטריליים.

אנשים אוהבים ללכת ראש בקיר, אם רופא אמר זריקה פעם בשלושה שבועות זה מה שהם יעשו ואז יבכו על תופעות לוואי.

יש מלא מחקרים ואנקדוטות של זריקות יותר תכופות מביאות לרמות יותר יציבות ובעקבות זאת פחות תופעות לוואי.

אמרתי ל אנדוקרדיאולוגית שלי והיא לא שללה ואף הסכימה איתי.

אנשים אוהבים ללכת ראש בקיר, אם רופא אמר זריקה פעם בשלושה שבועות זה מה שהם יעשו ואז יבכו על תופעות לוואי.

יש מלא מחקרים ואנקדוטות של זריקות יותר תכופות מביאות לרמות יותר יציבות ובעקבות זאת פחות תופעות לוואי.

אמרתי ל אנדוקרדיאולוגית שלי והיא לא שללה ואף הסכימה איתי.
ראיתי המון טיוברים שמסכימים עם הדרך שלך
למצוא את מינון הקסם 50,75,25
ככה הפיקים כמעט נעלמים,ויש אפשרות לדלג *כמעט על ת.הלוואי.
החסרון היחיד זה כמות הזריקות

עם כל הריספקט שלי לאחים שכותבים בפורומים...למדענים של חברות התרופות הגדולות (בינן באייר) שפיתחו את התרופות הנ"ל עם אסטר שמיועד להזרקה בתדירות אחרת לגמרי יש לי קצת יותר ריספקט...
אבל באמת שאין לי בעיה שאם יש מישהו שמרגיש שאם הוא מזריק עם מחט אינסולין וחושב שתדירות של אחת ליומיים או אחת לשתי דקות עושה לו קסמים אז שיהיה לו לבריאות.
ואם בכלל קיבל תעודת הכשר מאנדוקרינולוגית...מי אני שידבר

אגב..
כדאי שתשימו לב..
עשיתם פה סלט בין טיפולי trt להיפוגונדיזם לשימוש לצרכים אחרים שאין ולא אמור להיות קשר בינהם

נערך לאחרונה:
ראיתי המון טיוברים שמסכימים עם הדרך שלך
למצוא את מינון הקסם 50,75,25
ככה הפיקים כמעט נעלמים,ויש אפשרות לדלג *כמעט על ת.הלוואי.
החסרון היחיד זה כמות הזריקות
אני משתמש במחטי אינסולין לכתף, לא מרגיש אותם בכלל.
אני באחוז שומן מספיק נמוך שזה מגיע לשריר אז מבחינתי החסרון היחיד זה הכסף שהולך על הכמות מזרקים.

עם כל הריספקט שלי לאחים שכותבים בפורומים...למדענים של חברות התרופות הגדולות (בינן באייר) שפיתחו את התרופות הנ"ל עם אסטר שמיועד להזרקה בתדירות אחרת לגמרי יש לי קצת יותר ריספקט...
אבל באמת שאין לי בעיה שאם יש מישהו שמרגיש שאם הוא מזריק עם מחט אינסולין וחושב שתדירות של אחת ליומיים או אחת לשתי דקות עושה לו קסמים אז שיהיה לו לבריאות.
ואם בכלל קיבל תעודת הכשר מאנדוקרינולוגית...מי אני שידבר

אגב..
כדאי שתשימו לב..
עשיתם פה סלט בין טיפולי trt להיפוגונדיזם לשימוש לצרכים אחרים שאין ולא אמור להיות קשר בינהם
טסטוסטרון פותח ב1940 ומשהו, ומאז הפרוטוקול נשאר אותו דבר, העולם מתקדם, מבינים דברים חדשים, זה שזה הפרוטוקול שאיתו הוא נוצר לא בהכרח אומר שהוא הכי טוב.

לא יודע מה קשה לך לקבל את זה כי זאת לא פעם ראשונה שאתה אנטי של דברים חדשים או עוקץ כשזה קשור לנושא הזה.

כמוני יש מאות אלפים והחולי נפש שעדיין מזריקים עם מחט 22 או 23 כנראה אוהבים לסבול כדי להגיד ״אני עושה לפי הספר שנכתב ב1940״

וכן, זריקות בתדירות יותר גבוהה זה לא קסם זה מדע פשוט, תדירות גבוהה יותר = פחות תנודות בסרום בדם = פחות פיקים ותופעות לוואי.

וכמו שלך לא אכפת אז גם לי לא אכפת, תזריק עפ מחט 10 מצידי אחת לחמש חודש אם אתה מבסוט אז שיהיה לך בכיף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית