עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ואולי השאלה שצריכה להישאל היא למה אני (בן) לא בוחר בו כאופציה הטיפולית?אם המרקרים מראים שיש פידבק טוב מג׳ל
למה עדין כמעט כולם בעד הטסטווירון?
זה מלא, איך הכבד שלו?ו150 מג אנדרול יומי.
אני לא יודע על מה אתה מדבר ואתה בעצמך לא יודע על מה אתה מדבר, אני על trt קרוב לחצי שנה ועכשיו זה גם עם מרשם מרופא וזה ההחלטה הכי טובה שעשיתי בחיי.תודה אחי
אני מפרגן גם לסרג וגם לאור
לא רק על השייפ אלא על הדרך.
מליון פעמים אמרתי שזה לא הגוף שאני חפץ בו
ולעניין!
אני כבר בגיל שכל מהלך כזה קובע,נטילת תרופה לאורך זמן תביא איתה רק צרות.
לכן הכל צריך להיות מושכל
אני בודק טוב טוב,איך אוכל להנות ״טיפה״ משגרת חיים טובה יותר,מבלי להיות מודאג מהמטוקריט או psa או אסטרוגן גבוהה..
בדקתי על הגוף שלי
את שתי הדרכים,כאן אני מסכים איתך הזריקה עושה אותך סופר מן ליום יומיים שלושה ואחר כך,בא לך לרוץ לכביש.
לכן אני חושב שהג׳ל יתן לי הרגשה של מיני סופר מן אבל בלי רכבת הרים.
שוב הכל השערה.
לגבי השתייה אני נמנע מללכת לחאפלות/אירועים כאלה ואחרים,ואם כבר הלכתי אני מבקש מהסובבים
לא למזוג לי יותר,אפילו אם אני מתפרע
אתה על טסט אנטט 250 פעם בשבועיים ?אני לא יודע על מה אתה מדבר ואתה בעצמך לא יודע על מה אתה מדבר, אני על trt קרוב לחצי שנה ועכשיו זה גם עם מרשם מרופא וזה ההחלטה הכי טובה שעשיתי בחיי.
שום לקפוץ לכביש ושום שגעון או וואטאבר שאתה מדבר עליו.
יחסית בסדר לפי הבדיקות דם האחרונות שהוא פירסם, אבל יש לו לחץ דם מטורף.זה מלא, איך הכבד שלו?
אני על 100מג מחולק ל3 זריקות בשבוע.אתה על טסט אנטט 250 פעם בשבועיים ?
יחסית בסדר לפי הבדיקות דם האחרונות שהוא פירסם, אבל יש לו לחץ דם מטורף.
האמן לי שאני יודע,הגעתי למצב של המטוקריט גבוהה ושאר ת.לוואיאני לא יודע על מה אתה מדבר ואתה בעצמך לא יודע על מה אתה מדבר, אני על trt קרוב לחצי שנה ועכשיו זה גם עם מרשם מרופא וזה ההחלטה הכי טובה שעשיתי בחיי.
שום לקפוץ לכביש ושום שגעון או וואטאבר שאתה מדבר עליו.
חאלס עם ההמטורקיט, זה לא סיבה לשום דבר.האמן לי שאני יודע,הגעתי למצב של המטוקריט גבוהה ושאר ת.לוואי
האם אתה במינון של אמפולה אחת לשלושה שבועות?
יש לך מרקרים עדכניים?
למה להגיע למצב של תרומת דםחאלס עם ההמטורקיט, זה לא סיבה לשום דבר.
לך תתרום דם הערכים ירדו חזרה לטווח, איזה שטויות במיץ עגבניות.
כן הכל בטווח הנורמה כולל כולסטרול.
טסטוסטרון מעל הטווח , טוטאל טסט ב33.
עריכה:
כמעט אמפולה לשבועיים, שלוש זריקות בשבוע, טוטאל 100מג לשבוע.
״מצב״ של תרומת דם ? לך תתרום דם פעם בחצי שנה גם תעזור לעצמך וגם תציל חיים.למה להגיע למצב של תרומת דם
כל הקטע שרוצים להגיע לנורמה ולדלג על ת.הלוואי.
שלא תטעה אני בעד טיפול יותר לכיון הג׳ל
שם אני מקבל 350 מג בשבוע
אז גם אצטרך להחסיר שקיות
אז חאלס עם השטויות ותתחיל לזוז ולטפל בעצמךמסכים איתך לחלוטין!
@JewTRT
איפה אתה שם את שאר האמפ כאשר אתה לוקח מנה ראשונה של טסט ?אני על 100מג מחולק ל3 זריקות בשבוע.
האמפולה של באייר מגיעה ב250מג למל אבל אני מחלק אותה.
הזמנתי ואיילים אטומים סטריליים של 10מל ואני פשוט ממלא אותם ומשתמש בהם במקום האמפולה.איפה אתה שם את שאר האמפ כאשר אתה לוקח מנה ראשונה של טסט ?
ויאל סטרילי ? שם במזרקים אחרים ?
הבנתי נכון ???אני על 100מג מחולק ל3 זריקות בשבוע
כן.הבנתי נכון ???
אצה מזריק 3 זריקות בשבוע
יום : א ג ה ???
מדהיםכן.
נעלמו לי כל הפצעים, האסטרוגן ירד, הרמות יציבות לאורך כל הזמן.
אנשים אוהבים ללכת ראש בקיר, אם רופא אמר זריקה פעם בשלושה שבועות זה מה שהם יעשו ואז יבכו על תופעות לוואי.מדהים
ראיתי המון טיוברים שמסכימים עם הדרך שלךאנשים אוהבים ללכת ראש בקיר, אם רופא אמר זריקה פעם בשלושה שבועות זה מה שהם יעשו ואז יבכו על תופעות לוואי.
יש מלא מחקרים ואנקדוטות של זריקות יותר תכופות מביאות לרמות יותר יציבות ובעקבות זאת פחות תופעות לוואי.
אמרתי ל אנדוקרדיאולוגית שלי והיא לא שללה ואף הסכימה איתי.
אני משתמש במחטי אינסולין לכתף, לא מרגיש אותם בכלל.ראיתי המון טיוברים שמסכימים עם הדרך שלך
למצוא את מינון הקסם 50,75,25
ככה הפיקים כמעט נעלמים,ויש אפשרות לדלג *כמעט על ת.הלוואי.
החסרון היחיד זה כמות הזריקות
טסטוסטרון פותח ב1940 ומשהו, ומאז הפרוטוקול נשאר אותו דבר, העולם מתקדם, מבינים דברים חדשים, זה שזה הפרוטוקול שאיתו הוא נוצר לא בהכרח אומר שהוא הכי טוב.עם כל הריספקט שלי לאחים שכותבים בפורומים...למדענים של חברות התרופות הגדולות (בינן באייר) שפיתחו את התרופות הנ"ל עם אסטר שמיועד להזרקה בתדירות אחרת לגמרי יש לי קצת יותר ריספקט...
אבל באמת שאין לי בעיה שאם יש מישהו שמרגיש שאם הוא מזריק עם מחט אינסולין וחושב שתדירות של אחת ליומיים או אחת לשתי דקות עושה לו קסמים אז שיהיה לו לבריאות.
ואם בכלל קיבל תעודת הכשר מאנדוקרינולוגית...מי אני שידבר
אגב..
כדאי שתשימו לב..
עשיתם פה סלט בין טיפולי trt להיפוגונדיזם לשימוש לצרכים אחרים שאין ולא אמור להיות קשר בינהם