הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון התרגיל שהכי קשה להתאושש ממנו???

MOONLight

גורו חיטוב ממה שקיים היום
6,962
58
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
12,373
6,962
58
גו אקטיב - יהוד
היי,

רציתי להעלות נקודה לגבי זמן התאוששות מתרגילים שונים.

לי פשוט לוקח המון זמן להתאושש מתרגיל הדד ליפט... שהוא גם הקשה לי ביותר.

אם זה הגיוני שהוא קשה יותר מהסקוואט לגוף מבחינת זמן התאוששות או שזה משתנה מאדם לאדם???

אשמח לשמוע דעות נוספות או או ניסיון אישי של אחרים שיספרו איזה תרגיל הוא הקשה להם ביותר

שיא הכאבים אחרי אימון סקווט דווקה לא למחרת האימון,אלה ביום השלישי, בהיום של האימון ולמחורת התכווצויות נוראיות בקוודס ותאומים,רק מגנזיום עוזר. שונא את זה!

דדלפיט

בגלל שסקוואט ברוב התוכניות יהיה יותר סטים מדדליפט אז סקוואט (אם אתה עובד אקרוס זה שואה)

אני מסכים שסקוואט אקרוס (5X5 נגיד) זה שואה רצח וקמים למחרת כאילו משאית דרסה אותך.
אבל לוקח לי יותר זמן להתאושש מסט אחד כבד של דדליפט חח

• פותח/ת השרשור
תודה רן ואנטון- אני עובד ליניארית. לפעמים גם מרגישים כבר שריר תפוס לא למחרת אלא באימון עצמו

נערך לאחרונה:
שיא הכאבים אחרי אימון סקווט דווקה לא למחרת האימון,אלה ביום השלישי, בהיום של האימון ולמחורת התכווצויות נוראיות בקוודס ותאומים,רק מגנזיום עוזר. שונא את זה!

ביום השלישי הרגשתי בגב העליון רק תפוס זה בגלל המיקום של המוט?
לא הרגשתי את זה אחרי האימון ולא ביום למחרת רק ביום השלישי , זה בסדר מתרגלים לזה ?

• פותח/ת השרשור
לפי דעתי לא אמורים בכלל להרגיש שריר תפוס ממוט של סקוואט אם הוא יושב טוב

שרירים תפוסים בחלק העליון של הגב זה דבר נפוץ
כי אתה מפעיל שרירים לייצב שלא הפעלת אף פעם

הנה הטכניקה שלי בסקוואט היא בסדר? או שאני עושה משו לא טוב /המוט לא ממוקם טוב?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אז אצלי תפוס זה לא,זה כאבים,כאילו זה חבול התכווצויות בלתי רצוניות ועיוותים בקוודס ותאומים. לפעמים בתחת.

המפרקים שלך שבורים
תרים מרפקים
הברכיים קצת גולשות, תדחף אותם הצידה ושב אחורה
תוסיף משקל
ותמצא מקום נורמאלי להוציא ממנו את המוט
סה"כ די בסדר

זא תהפעם הראשונה שאניעושה חופשי חח ואין מקום נורמאלי להוציא את המוט זה מה שאני מסביר כול הזמן אנשים ואנשים לא מבינים המקבילים הם ממש בפינה ואין כלוב או משו כזה גבוה שאפשר להוציא את המוט.

• פותח/ת השרשור
אני מסכים שסקוואט אקרוס (5X5 נגיד) זה שואה רצח וקמים למחרת כאילו משאית דרסה אותך.
אבל לוקח לי יותר זמן להתאושש מסט אחד כבד של דדליפט חח

לזה כיוונתי בדיוק נורא קשה להתאושש מסט כבד של דד ליפט...

אם הכוונה להתאוששות בין הסטים, אז לי אישית התרגיל שלוקח הכי הרבה זמן (זה יכול להיות 7-10 דק') להתאושש בין הסטים זה מתח.
אם אתה מתכוון התאוששות אחרי האימון, אז את החזה אני מרגיש כמעט אחרי כל אימון חזה (זה בצד אז אני לא בטוח אם זה הכתפיים או החזה או שניהם).

התאשושות בין סט לסט אצלי סקאוט.
התאשושות אחרי אימון דדליפט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית