הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון התרגיל שהכי קשה להתאושש ממנו???

MOONLight

גורו חיטוב ממה שקיים היום
6,962
58
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
12,373
6,962
58
גו אקטיב - יהוד
היי,

רציתי להעלות נקודה לגבי זמן התאוששות מתרגילים שונים.

לי פשוט לוקח המון זמן להתאושש מתרגיל הדד ליפט... שהוא גם הקשה לי ביותר.

אם זה הגיוני שהוא קשה יותר מהסקוואט לגוף מבחינת זמן התאוששות או שזה משתנה מאדם לאדם???

אשמח לשמוע דעות נוספות או או ניסיון אישי של אחרים שיספרו איזה תרגיל הוא הקשה להם ביותר

מאוד תלוי, לפעמים נPR בסקוואט הדומס לא ממש מפריע לי, אלא אני פשוט מרגיש חצי מת ורעב כל הזמן, מצד שני מבחינת דומס אני בדרך כלל מרגיש את הדדליפט יותר (אולי בגלל שזה פעם בשבוע אצלי), דומס בכל הגב ובהאמסטרינגס, הולך כמו אחד עם imaginary lats syndrome 😛

מאוד תלוי, לפעמים נPR בסקוואט הדומס לא ממש מפריע לי, אלא אני פשוט מרגיש חצי מת ורעב כל הזמן, מצד שני מבחינת דומס אני בדרך כלל מרגיש את הדדליפט יותר (אולי בגלל שזה פעם בשבוע אצלי), דומס בכל הגב ובהאמסטרינגס, הולך כמו אחד עם imaginary lats syndrome 😛

אהבתי את הרפרנס ABC BODYBUILDING

נחמד לדעת שיש כתבות שלא רק אני קורא 👏

אני אישית הכי סובל מסקוואט אקרוס, זה כלכך הורג אותי.. אני בקושי עושה בנץ' אחריי זה.. ואת הבנט אובר אני עושה בכזאת מהירות וזילזול.. העיקר כבר לסיים את האימון..

צריך לנסות דדליפט אקורס.. רק בשביל לראות איך זה D= אולי בסוף התוכנית..

• פותח/ת השרשור
זה נראה שהתרגיל הקשה להתאוששות בין הסטים הוא הסקוואט

ואילו התרגיל להתאוששות בין האימונים הוא הדד ליפט

לפי מה שחלק גדול מהאנשים פה כתבו

מבחינת התאוששות מאימון לאימון.. דדליפט... ההאמסטרינג והגב שלי פשוט לא מתפקדים יותר מדי טוב ביוםש אחרי

ובין הסטים.. אני מתלבט בין סקוואט לפאוורקילן שגם כן קורע ת'צורה

המפרקים שלך שבורים
תרים מרפקים
הברכיים קצת גולשות, תדחף אותם הצידה ושב אחורה
תוסיף משקל
ותמצא מקום נורמאלי להוציא ממנו את המוט
סה"כ די בסדר

זה רק אני, או שהוא עשה HIGH BAR?
ואם הוא עשה HIGH BAR...זה ואריאציה ממש גרועה של הסקוואט מבחינת מרכז הכובד.

זה רק אני, או שהוא עשה HIGH BAR?
ואם הוא עשה HIGH BAR...זה ואריאציה ממש גרועה של הסקוואט מבחינת מרכז הכובד.

אז זהוא שבאותו זמן לא ידעתי מזה לאו בר ומזה היי באר פשוט עשיתי, אחרי שלושה ימים כול הגב שלי נתפס מהמיקום של המוט כנראה.

בין סטים - סקוואט
בין אימונים - דדליפט. פעם אחרונה שעשיתי חשבתי שנקרע לי משו בגב התחתון, הייתי חייב לשכב אחרי זה... איך הסתלבטו עליי :(

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית