הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הכרזה על תחרות הפווארליפטינג הראשונה של איגוד ILP

yanivgoft

משתמש משקיע
6,414
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,414
4,658
אחרי הרבה מאד זמן של ארגונים אני גאה להכריז על התחרות הראשונה שאני מארגן ביחד עם ג'ניה שפירא. כל הפרטים בפוסט ובסרטון. תעקבו אחרי העמוד בפייסבוק/אינסטגרם ופה בפורום לעדכונים ופוסטים שירחיבו על מה שהולך להיות בתחרות הזאת.
מחכה לראות את כולכם בחנוכה.
Aanmelden bij Facebook

אני נותן לו עיצה שעזרה לי לקבוע 3 שיאי ישראל בקטגורית 90 ק"ג כששקלתי רק 83.
לא התעסקתי בייבוש, ולא במספרים של המתחרים שלי, לא ידעתי אם זה בכלל שיא כששברתי אותם. ולמתחרה שלי שתכנן לשים 5 ק"ג יותר ממני בטוטאל (וידעתי את זה כי היה לנו אותו מאמן), נתתי להשתמש בחגורה שלי בתחרות, ופירגנתי לו מכל הלב.

זאת גישה נכונה וספורטיבית. יפה מאוד.
שואל השאלה - תהיה חבר טוב ותעביר את העצה הזאת לחבר שלך.

זה לא בדיוק נכון כי די מוכח שתחרות עוזרת
יותר קל להגיע לX משקל שמי שנגדך עושה X-5

לא, טומטום
הכוונה היא להיות ממוקד מטרה ולעשות את המקסימום שלך, ולא לבלבל לעצמך את השכל ולערוך השוואות בינך לבין המתחרים שלך.
גישה של ווינרים אמיתיים

זה לא בדיוק נכון כי די מוכח שתחרות עוזרת
יותר קל להגיע לX משקל שמי שנגדך עושה X-5
יותר אנשים נכשלים בתחרות מרדיפת משקלים, תאמין לי.

אני מדבר עם מתחרים שמתכננים להרים משקל שמעולם לא הצליחו, 1 מ2 דברים קורים, או שנכשלים עם זה, או שמקבלים אדומים כי הם לא שמרו על הכללים.

מעטים הם אלו שמצליחים ככה.
זאת גישה נכונה וספורטיבית. יפה מאוד.
שואל השאלה - תהיה חבר טוב ותעביר את העצה הזאת לחבר שלך.
אני מעביר אותה לכל מי שרוצה לשמוע.
אני מעדיף להפסיד לחזקים מאשר לנצח חלשים.
מי שהיה בתחרות פאוורליפטינג בארץ (במיוחד עם בדיקות סימום, וזה קשור, תאמין לי) יודע כמה פירגון ותמיכה יש. אתה מחבק את היריב שניצח אותך.

אני מעביר אותה לכל מי שרוצה לשמוע.
אני מעדיף להפסיד לחזקים מאשר לנצח חלשים.
מי שהיה בתחרות פאוורליפטינג בארץ (במיוחד עם בדיקות סימום, וזה קשור, תאמין לי) יודע כמה פירגון ותמיכה יש. אתה מחבק את היריב שניצח אותך.

ברור, בגלל זה חשוב לשמור על ספורטיביות
זאת לא סתם כותרת ליופי, זה ערך שאם לא היו מקיימים אותו אז (בעיקר בתחומי ספורט אחרים) היינו עושים תחרות במי יותר טוב בלפצוע את היריב שלו או לרמות, ולא בלנצח לפי חוקי המשחק
והתכוונתי שיונתן (או לא יודע בדיוק מה השם) יעביר לחבר שלו את העצה שנתת, כי לדעתי היא טובה

אני נותן לו עיצה שעזרה לי לקבוע 3 שיאי ישראל בקטגורית 90 ק"ג כששקלתי רק 83.
לא התעסקתי בייבוש, ולא במספרים של המתחרים שלי, לא ידעתי אם זה בכלל שיא כששברתי אותם. ולמתחרה שלי שתכנן לשים 5 ק"ג יותר ממני בטוטאל (וידעתי את זה כי היה לנו אותו מאמן), נתתי להשתמש בחגורה שלי בתחרות, ופירגנתי לו מכל הלב.

יכול להיות שזה שיא, לא יודע. אבל תדע שלא צריך טכניקה יפה, צריך לעמוד בכללים, בעז"ה אני מקווה לכתוב מאמר באריכות מאמר באריכות על זה.

בתחרות האחרונה ששפטתי היה שם נער בן 16 נדב פיינשטיין ששקל 65 ק"ג ונתן סקוואט 150, בנץ' 105, ודדליפט 190.

קח בחשבון, הנערים בארץ מאוד חזקים, כדאי להתמקד בלהיות הכי חזק שאתה יכול, ולבוא לתחרות ראשונה בלי מטרה לנצח, אלא בשביל לעבור אותה, סקוואט 300 ק"ג לא שווה כלום בלי ששלושת השופטים יאשרו את זה.

ואחרי שהיית כבר בתחרות אחת ואתה יודע למה לצפות, אתה בתחרות שניה יכול לסחוט את עצמך הרבה יותר.

הכללים הם מעבר לאופן עשיית החזרה? כלומר יש מעיין "טכניקת תחרויות" (עד כמה שידוע לי, ולא ידוע לי המון: בבנץ' לצורך העניין צריך לעשות הפסקה של 2 שניות על החזה ואז ללחוץ את המוט חזרה למעלה, כשהשופט מורה זאת) שהיא בעצם עיקר "הכללים", לא?
אגב, מסקרנות, מתי הייתה אותה תחרות?

הכללים הם מעבר לאופן עשיית החזרה? כלומר יש מעיין "טכניקת תחרויות" (עד כמה שידוע לי, ולא ידוע לי המון: בבנץ' לצורך העניין צריך לעשות הפסקה של 2 שניות על החזה ואז ללחוץ את המוט חזרה למעלה, כשהשופט מורה זאת) שהיא בעצם עיקר "הכללים", לא?
אגב, מסקרנות, מתי הייתה אותה תחרות?
בגדול, פקודה לרדת בסקוואט, פקודה להחזיר מוט ולשבור מקביל שזה ירידה מספיק עמוקה שהירך נמוך יותר מהברך.

בבנץ' יש פקודה שלישית אחרי שהמוט יושב על החזה.

ובדדליפט בעיקר לא לעשות היצ'ינג, ואסור רצועות.

זה בגדול.

התחרות ההיא מ2019.

נשמע חזק ביותר, בהצלחה!
בנוגע לתחרות עצמה, מאיזה גיל יהיה ניתן להיכנס?
אני צריך לוודא עם הביטוח אבל זה בוודאות יהיה לפחות 12-13 וכנראה גם 8~

בתחרות יהיה מותר להשתמש בשרוולים לברכיים ומגנזיום?
כן. אם תסתכל באינסטגרם/פייסבוק שלנו אנחנו ממש בימים הקרובים מפרסמים את התקנון והחוקים המלאים ותוכל לראות גם את כל שאר הפרטים.

יהיה ניתן לבוא לצפות בתחרות (ואם כן - אני מניח שיהיה מדובר בסכום סמלי, אבל יש הערכה?) ?
הכניסה לצופים תהיה חופשית אלא אם יהיו הגבלות מהקורונה שיפגעו בזה.
אם אני מזדהה בתור אישה אני יכול להתחרות בכל קטגוריות הנשים?
לא. אני טרנספוב חשוך סה"כ.

למה אתם לא מפרבמים הכל כבר ? למה להשאיר במתח חחחחח
איזה פרטים חסרים לך? אנחנו עובדים קשה מאחורי הקלעים בשביל להיות יכולים להוציא הכל. לגבי דברים כמו חוקים וכו' שאנחנו מפרסמים בחלקים זה פשוט כדי שאנשים באמת יוכלו כל פעם לקבל קצת מידע. אם תזרוק על אנשים 20 עמודים של תוכן במכה הם פשוט לא יקראו הכל באמת

איזה פרטים חסרים לך? אנחנו עובדים קשה מאחורי הקלעים בשביל להיות יכולים להוציא הכל. לגבי דברים כמו חוקים וכו' שאנחנו מפרסמים בחלקים זה פשוט כדי שאנשים באמת יוכלו כל פעם לקבל קצת מידע. אם תזרוק על אנשים 20 עמודים של תוכן במכה הם פשוט לא יקראו הכל באמת
עלות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית