הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תכנית חדשה אימון לא טוב

• פותח/ת השרשור Yoti
  • פורסם בתאריך

Yoti

משתמש מתחיל
134
14
נק' מוניטין:
127
134
14
מה הולל אנשים בדיוק חזרתי מדילואוד לתרגילים חדשים האימון התחיל טוב והתחרבש בשלב מסוים לרח יותר זמן תרגילים חדשים שלא עשיתי לפני העיקר ליד אחורית לא עבדו טוב ולא הרגשתי את היד בכלל וגם כתפיים בסוף מיהרתי והכל היה לא טוב כל פעם כשיש לי אימון גרוע אני נכנס לבאסה מזה וזה היה האימון הכי גרוע שהיה לי בחיים

• פותח/ת השרשור
דרך אגב כשאתה עובד תרגיל נניח ואתה לא מרגיש את השריר זה אומר שעם תמשיך לבצע ולא תהיה הרגשה אתה תרד בשריר? כי אני כבר שבועיים ומשהו לא מרגיש תיד קדמית בתרגילים כמו שצריך ולא בא לי לאבד

דרך אגב כשאתה עובד תרגיל נניח ואתה לא מרגיש את השריר זה אומר שעם תמשיך לבצע ולא תהיה הרגשה אתה תרד בשריר? כי אני כבר שבועיים ומשהו לא מרגיש תיד קדמית בתרגילים כמו שצריך ולא בא לי לאבד
דבר ראשון- אתה חייב להתחיל לפסק.
דבר שני, לשאלתך- לא תרד בשריר, קשר מוח שריר זה לא דבר עד כדי כך חשוב. תנסה בחימומים ובתרגילים קלים עם הרבה חזרות לעבוד על הקשר מוח שריר, אבל אל תיתן לזה לעצור אותך מלהתקדם, התקדמות יותר חשובה.

• פותח/ת השרשור
זו תכנית חדשה ותרגילים חדשים, אז לחלרם עוד צריך להתרגל ולהבין נגיד בכיסא כמור לא מרגיש בכלל כמו שצריך מה יכול להיות כבר לא נכון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית